Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

15. maj 2020

Visitationszoner i Københavns Politikreds forlænges

De nuværende visitationszoner på Amager, Frederiksberg, Nørrebro og i Husum bliver forlænget indtil fredag den 29. maj 2020 kl. 18.

Det er fortsat vurderingen, at der er en eksisterende konflikt mellem to kriminelle grupperinger i København, og at konflikten har resulteret i hændelser, hvor der er brugt våben.

 

Derfor har politidirektøren i København i dag, fredag den 15. maj 2020, besluttet at forlænge de fire visitationszoner, der er etableret i Københavns Politikreds.

 

Tre af visitationszonerne blev oprettet den 4. april på henholdsvis Frederiksberg, Nørrebro og i Husum. Den 8. april blev visitationszonen i Husum udvidet, og yderligere en zone blev etableret på Amager.

Dermed omfatter visitationszonerne følgende geografisk afgrænsede områder:
 

Zone 1

Vestvolden - Frederikssundsvej - Kagså – banelegemet - Islevhusvej – Stenløsevej – Veksøvej – Husumvej – Kildebrøndevej – Åkandevej - Vestvolden.

 

Visitationszone1

 

Zone 2

Metrolinjen – Dalgas Boulevard – Peter Bangsvej – Nordre Fasanvej: 

 

Visitationszone2

 

Zone 3

Jagtvej – Fensmarkgade – Guldbergsgade – Fælledvej – Sankt Hans Gade – Sortedam Dossering – Peblinge Dossering – Baggesensgade – Wesselsgade – Korsgade – Thorupsgade – Ewaldsgade – Åboulevarden – Ågade – Jagtvej: 

 

Visitationszone3

 

Zone 4

Amagerbrogade – Øresundsvej – Amager Strandvej – Prags Boulevard – Uplandsgade – Vermlandsgade – Amagerbrogade: 

 

Visitationszone4

Formålet med visitationszonerne er at skabe tryghed for borgerne i områderne ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben.

For yderligere information, kontakt politiinspektør Dannie Rise på 4024 1496.

 

Forlængelse af fire visitationszoner (pdf)

 

 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

19. maj 2020

Københavns Politi

To mistænkte it-bagmænd anholdt i sag om salg af narkotika på internettet

To mænd fra Roskilde på henholdsvis 23 og 29 år er sigtet for at medvirke til salg af en større mængde kokain og anden narkotika. De er mistænkt for at stå bag en it-platform på internettet, hvor salget har fundet sted siden foråret 2018.

15. maj 2020

Københavns Politi

To personer dømt for besiddelse af 7,9 kilo kokain

Retten på Frederiksberg har i dag idømt en 70-årig mand syv års fængsel og en 28-årig mand tre år og seks måneders fængsel for at have opbevaret en større mængde kokain på en adresse i Københavns Nordvestkvarter med henblik på videreoverdragelse. Den 70-årige blev ligeledes udvist af Danmark med et indrejseforbud for bestandig.

12. maj 2020

Københavns Politi

15 personer tiltalt for indsmugling af ni ton kokain

15 mænd er i dag blevet tiltalt for omfattende indsmugling og handel med kokain i den såkaldte ’Operation Goldfinger’. Sagen er efterforsket af Særlig Efterforskning Øst (SEØ) i samarbejde med politiet i en række europæiske lande.

Afvis cookies