Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

15. maj 2020 14:30

Visitationszoner i Københavns Politikreds forlænges

De nuværende visitationszoner på Amager, Frederiksberg, Nørrebro og i Husum bliver forlænget indtil fredag den 29. maj 2020 kl. 18.

Det er fortsat vurderingen, at der er en eksisterende konflikt mellem to kriminelle grupperinger i København, og at konflikten har resulteret i hændelser, hvor der er brugt våben.

 

Derfor har politidirektøren i København i dag, fredag den 15. maj 2020, besluttet at forlænge de fire visitationszoner, der er etableret i Københavns Politikreds.

 

Tre af visitationszonerne blev oprettet den 4. april på henholdsvis Frederiksberg, Nørrebro og i Husum. Den 8. april blev visitationszonen i Husum udvidet, og yderligere en zone blev etableret på Amager.

Dermed omfatter visitationszonerne følgende geografisk afgrænsede områder:
 

Zone 1

Vestvolden - Frederikssundsvej - Kagså – banelegemet - Islevhusvej – Stenløsevej – Veksøvej – Husumvej – Kildebrøndevej – Åkandevej - Vestvolden.

 

Visitationszone1

 

Zone 2

Metrolinjen – Dalgas Boulevard – Peter Bangsvej – Nordre Fasanvej: 

 

Visitationszone2

 

Zone 3

Jagtvej – Fensmarkgade – Guldbergsgade – Fælledvej – Sankt Hans Gade – Sortedam Dossering – Peblinge Dossering – Baggesensgade – Wesselsgade – Korsgade – Thorupsgade – Ewaldsgade – Åboulevarden – Ågade – Jagtvej: 

 

Visitationszone3

 

Zone 4

Amagerbrogade – Øresundsvej – Amager Strandvej – Prags Boulevard – Uplandsgade – Vermlandsgade – Amagerbrogade: 

 

Visitationszone4

Formålet med visitationszonerne er at skabe tryghed for borgerne i områderne ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben.

For yderligere information, kontakt politiinspektør Dannie Rise på 4024 1496.

 

Forlængelse af fire visitationszoner (pdf)

 

 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

23. september 2020

Københavns Politi

Fire personer dømt i stor sag om hæleri

En kvinde og tre mænd er i dag idømt straffe mellem 1 år og 2,5 års fængsel for hæleri af særligt grov beskaffenhed ved at have modtaget og opbevaret et større kontantbeløb. To af de dømte blev ligeledes idømt advarsel om udvisning.

23. september 2020

Københavns Politi

Fire varetægtsfængslet for at angribe betjente under anholdelse

Tre betjente blev angrebet med glas og flasker, da de ville anholde to personer foran en restaurant i Indre København i juli.

23. september 2020

Københavns Politi

Opholdsforbud forlænges i Kødbyen og Nørrebroparken

Det høje smittetal i samfundet betyder, at de midlertidige og tidsbegrænsede opholdsforbud i Kødbyen og i Nørrebroparken forlænges. Samtidig bevares de nuværende advarselszoner.