Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

30. september 2019

Københavns Politi forlænger visitationszone

Det vurderes fortsat, at der er en verserende konflikt mellem to kriminelle grupperinger i hovedstadsområdet. På den baggrund forlænges visitationszonen i dele af Københavns Politikreds.

Københavns Politi har i dag forlænget den visitationszone, som blev oprettet i dele af politikredsen 16. september 2019, i yderligere to uger. Det betyder, at visitationszonen er gældende frem til 14. oktober 2019 kl. 18.00. 

»Vi forlænger visitationszonen, fordi det er vurderet, at der fortsat er en igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger i hovedstadsområdet og at den konflikt har resulteret i hændelser, hvor der er brugt skydevåben. Den ene gruppering holder til omkring Indre Nørrebro og København NV, og den anden gruppering omkring Hundige i Greve, hvoraf personer med relation dertil bor i Ishøj,« siger politidirektør Anne Tønnes. 

Visitationszonen i København dækker følgende område: Nørrebrogade – Fælledvej – Nørre Alle – Universitetsparken – Lersø Parkallé – Tuborgvej – Tomsgårdsvej – Frederikssundsvej – Nordre Fasanvej – Hillerødgade – Nørrebrogade. 

Formålet med indførelsen af visitationszonen er at skabe tryghed for borgerne i området ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben.

Københavns Vestegns Politi og Midt- og Vestsjællands Politi har ligeledes forlænget deres visitationszoner. 


Til medier: For yderligere oplysninger kontakt leder af Center for Speciel Efterforskning, politiinspektør Dannie Rise på tlf.: 4024 1496.

 

Visitationszone 300919

Forlængelse af visitationszone

 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

14. oktober 2019

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger visitationszone

Den nuværende visitationszone i Københavns Politikreds forlænges til mandag den 28. oktober.

14. oktober 2019

Københavns Politi

Vidner til eksplosion i vandpibecafé på Amager søges

Natten til mandag ramte en mindre eksplosion en bygning med en vandpibecafé på Amagerbrogade. Der er ingen meldinger om tilskadekommende. Københavns Politi søger vidner.

26. september 2019

Københavns Politi

Koordineret ransagningsaktion mod bandemiljøet

Torsdag morgen har Særlig Efterforskning Øst (SEØ), Københavns Politi og Københavns Vestegns Politi med assistance fra øvrige politikredse på Sjælland gennemført en koordineret ransagningsaktion mod 31 adresser i de to politikredse.

Afvis cookies