Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

14. oktober 2019 16:32

Københavns Politi forlænger visitationszone

Den nuværende visitationszone i Københavns Politikreds forlænges til mandag den 28. oktober.

Det er fortsat vurderingen, at der er en igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger i hovedstadsområdet. Derfor forlænger Københavns Politi den visitationszone, der blev etableret den 16. september, med yderligere to uger frem til mandag den 28. oktober kl. 18.00.
 
Der har i perioden, hvor visitationszonen har været gældende, været flere konkrete hændelser i zonen, som har forbindelse til konflikten.
 
Visitationszonen omfatter området, der er afgrænset af Nørrebrogade – Fælledvej – Nørre Alle – Universitetsparken – Lersø Parkallé – Tuborgvej – Tomsgårdsvej – Frederikssundsvej – Nordre Fasanvej – Hillerødgade – Nørrebrogade. 
 
Formålet med visitationszonen er at skabe tryghed for borgerne i området ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben.
 
Københavns Vestegns Politi og Midt- og Vestsjællands Politi har ligeledes forlænget visitationszonerne i deres kredse.
 
Til medier: For yderligere oplysninger, kontakt leder af Center for Speciel Efterforskning, politiinspektør Dannie Rise på tlf.: 4024 1496.

 

Kort over visitationszone september 2019

Forlængelse af visitationszone

 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

23. september 2020

Københavns Politi

Fire personer dømt i stor sag om hæleri

En kvinde og tre mænd er i dag idømt straffe mellem 1 år og 2,5 års fængsel for hæleri af særligt grov beskaffenhed ved at have modtaget og opbevaret et større kontantbeløb. To af de dømte blev ligeledes idømt advarsel om udvisning.

23. september 2020

Københavns Politi

Fire varetægtsfængslet for at angribe betjente under anholdelse

Tre betjente blev angrebet med glas og flasker, da de ville anholde to personer foran en restaurant i Indre København i juli.

23. september 2020

Københavns Politi

Opholdsforbud forlænges i Kødbyen og Nørrebroparken

Det høje smittetal i samfundet betyder, at de midlertidige og tidsbegrænsede opholdsforbud i Kødbyen og i Nørrebroparken forlænges. Samtidig bevares de nuværende advarselszoner.