Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

14. oktober 2019 16:32

Københavns Politi forlænger visitationszone

Den nuværende visitationszone i Københavns Politikreds forlænges til mandag den 28. oktober.

Det er fortsat vurderingen, at der er en igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger i hovedstadsområdet. Derfor forlænger Københavns Politi den visitationszone, der blev etableret den 16. september, med yderligere to uger frem til mandag den 28. oktober kl. 18.00.
 
Der har i perioden, hvor visitationszonen har været gældende, været flere konkrete hændelser i zonen, som har forbindelse til konflikten.
 
Visitationszonen omfatter området, der er afgrænset af Nørrebrogade – Fælledvej – Nørre Alle – Universitetsparken – Lersø Parkallé – Tuborgvej – Tomsgårdsvej – Frederikssundsvej – Nordre Fasanvej – Hillerødgade – Nørrebrogade. 
 
Formålet med visitationszonen er at skabe tryghed for borgerne i området ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben.
 
Københavns Vestegns Politi og Midt- og Vestsjællands Politi har ligeledes forlænget visitationszonerne i deres kredse.
 
Til medier: For yderligere oplysninger, kontakt leder af Center for Speciel Efterforskning, politiinspektør Dannie Rise på tlf.: 4024 1496.

 

Kort over visitationszone september 2019

Forlængelse af visitationszone

 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

11. maj 2021

Københavns Politi

Både bagmand, mellemmænd og kurérer dømt i narkosag

I efterforskningen af en sag om organiseret indsmugling og videresalg af kokain fra Brasilien til Danmark er det lykkedes at optrevle flere led i kæden. 7 personer er i dag blevet idømt fængselsstraffe for deres roller i sagen.

10. maj 2021

Københavns Politi

Nye kameraer på plads i København

Københavns Politi har taget nye kameraer i brug. De skal være med til at sikre borgernes tryghed og styrke politiets efterforskningsmuligheder.

28. april 2021

Københavns Politi

Rocker idømt tre års fængsel for hæleri af klonede biler

Et 55-årigt rockermedlem blev i dag ved Retten i Roskilde dømt for hæleri af stjålne biler. Bilerne var klonede, dvs. forsynet med falske stelnumre og i flere tilfælde også falske udenlandske registreringsattester, der tilhørte tilsvarende biler – og efterfølgende indregistreret i Danmark.