Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

25. november 2019

Københavns Politi forlænger visitationszone

Forlængelsen af visitationszonen i Københavns Politikreds går til mandag den 9. december kl.18.00.

Den igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger får nu Københavns Politi til at forlænge visitationszonen, som blev etableret den 16. september. Den forlænges frem til mandag den 9. december klokken 18.00. 

Visitationszonen omfatter et område, der er afgrænset af Nørrebrogade – Fælledvej – Nørre Allé – Universitetsparken – Lersø Parkallé – Tuborgvej – Tomsgårdsvej – Frederikssundsvej – Nordre Fasanvej – Hillerødgade – Nørrebrogade. 

 

Kort over visitationszone september 2019

Formålet med visitationszonen er at skabe tryghed for borgerne i området ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben.

 

Forlaengelse af visitationszone

 

Til medier: For yderligere oplysninger, kontakt leder af Center for Speciel Efterforskning, politiinspektør Dannie Rise, på tlf. 4024 1496.  


Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

4. juli 2020

Københavns Politi

Stigning i vanvidsbilisme under Covid-19

De halvtomme gader har fristet flere til at køre såkaldt vanvidsbilisme. Halvanden gang så mange er taget i første halvdel af 2020 som i hele 2019, viser en ny opgørelse fra Københavns Politi.

2. juli 2020

Københavns Politi

Voldelige hændelser i nattelivet faldt med 90 procent under Covid-19-lukning

Lukningen af store dele af samfundet på grund af Covid-19 har medført et massivt fald i antallet af anmeldelser om voldelige hændelser i nattelivet i København.

1. juli 2020

Københavns Politi

Tre mænd idømt fængsel for organiseret distribution og handel med hash

I en større sag om organiseret hashhandel er en mand i dag idømt to år og tre måneders fængsel. To andre er i forvejen dømt i sagen.

Afvis cookies