Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

9. december 2019 16:06

Københavns Politi forlænger visitationszone

Visitationszonen, der blev etableret den 16. september, forlænges til den 23. december klokken 18.00.

Som følge af den fortsatte bandekonflikt mellem to grupperinger i og omkring København, forlænger Københavns Politi den visitationszone, der blev etableret den 16. september 2019 klokken 18.00. Visitationszonen forlænges i to uger frem til den 23. december klokken 18.00. 

Visitationszonen omfatter et område, der er afgrænset af Nørrebrogade – Fælledvej – Nørre Allé – Universitetsparken – Lersø Parkallé – Tuborgvej – Tomsgårdsvej – Frederikssundsvej – Nordre Fasanvej – Hillerødgade – Nørrebrogade. 

 

Kort over visitationszone september 2019

Formålet med visitationszonen er at skabe tryghed for borgerne i området ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben.

Til medier: For yderligere oplysninger, kontakt leder af Center for Speciel Efterforskning, politiinspektør Dannie Rise, på tlf. 4024 1496.  

 

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

28. september 2020

Københavns Politi

Stor politiaktion mod organiseret smugling af narkotika til Sverige

I en koordineret aktion ledet af Grænsecenter Øresund under Københavns Politi blev der mandag anholdt 17 personer. De mistænkes for at stå bag skunkproduktion og organiseret smugling og salg af skunk til Sverige.

23. september 2020

Københavns Politi

Fire personer dømt i stor sag om hæleri

En kvinde og tre mænd er i dag idømt straffe mellem 1 år og 2,5 års fængsel for hæleri af særligt grov beskaffenhed ved at have modtaget og opbevaret et større kontantbeløb. To af de dømte blev ligeledes idømt advarsel om udvisning.

23. september 2020

Københavns Politi

Fire varetægtsfængslet for at angribe betjente under anholdelse

Tre betjente blev angrebet med glas og flasker, da de ville anholde to personer foran en restaurant i Indre København i juli.