Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

10. december 2021 13:44

Københavns Politi genoptager synlig Covid19-indsats

I dag træder en række nye restriktioner i kraft. Bl.a. lukker nattelivet midlertidigt og salg af alkohol mellem kl.24-05 forbydes. Københavns Politi vil i den kommende tid være ekstra synligt til stede for at sikre, at reglerne bliver overholdt.

Som en konsekvens af de seneste ugers stigende smittetal bliver der fra i dag indført flere nye restriktioner. Blandt andet lukkes nattelivet midlertidigt, restaurationer skal holde lukket mellem kl. 24-05 og i samme tidsrum forbydes salg af alkohol fra kiosker, butikker etc. 

Derfor vil Københavns Politi i den kommende tid omlægge vores nattelivsindsats, så patruljerne fokuserer på, at de nye restriktioner overholdes.  

»Vi vil i den kommende tid besøge barer, restaurationer, tankstationer og kiosker for at sikre, at alle kender de nye restriktioner og overholder dem,« siger ledende politiinspektør Peter Dahl.

I første omgang vil patruljernes fokus være på dialog og vejledning om restriktionerne. 

»Vi har efterhånden stor erfaring på det her område fra de seneste perioder med øget smitte og deraf følgende restriktioner, og det har de erhvervsdrivende også. Dem har vi et godt samarbejde med og vores indtryk er, at langt de fleste gør sig umage for at overholde de gældende regler. Det forventer vi også, vil være tilfældet denne gang,« siger Peter Dahl. 

Læs mere om de gældende restriktioner her

Restriktionerne gælder frem til den 6. januar 2022. 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

18. maj 2022

Københavns Politi

Mand anholdt for drab og knivoverfald

En 20-årig mand fremstilles i dag i grundlovsforhør sigtet for drabet på en 28-årig mand søndag den 15. maj. Han er desuden sigtet for særlig grov vold ved senere samme dag at have stukket en 25-årig mand med kniv.

12. maj 2022

Københavns Politi

Falske betjente snød ældre og socialt udsatte - mand straffet med fængsel

Under påskud af at ringe fra politiet for at hjælpe har et kriminelt netværk franarret ældre og socialt udsatte borgere store pengebeløb. En af gerningsmændene blev i dag idømt fængsel i to år og ni måneder.

11. maj 2022

Københavns Politi

Fire personer fra bandemiljøet idømt livstid for drab og drabsforsøg

Fire mænd med tilknytning til det københavnske bandemiljø blev i dag idømt fængsel på livstid for drabet på en 22-årig mand og for drabsforsøg begået i bandekonflikten fra foråret 2020. En 26-årig mand blev idømt 10 års fængsel for bl.a. at have leveret våben til bandekonflikten.