Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

23. februar 2020 15:26

Mand afgået ved døden efter knivstikkeri på Christiania

I forbindelse med knivstikkeri d. 22/2 kl. 22.48 på Christiania ved Løvehuset er en 57 årig mand, engelsk statsborger, men bosiddende i Danmark siden midt 1980’erne, afgået ved døden.

Politilogo på patruljebil

Foto: Niclas Jessen

Gerningsmanden signaliseres som:
A: mand, ca. 45 år, 175-180 cm, østeuropæisk af udseende, kraftig/tyk/stærk af bygning, mørkt/kraftigt og usoigneret fuldskæg. Var iført mørkt slidt tøj, lignede en hjemløs, talte engelsk med østeuropæisk accent. Lugtede af spiritus.

Manden er set ved gerningsstedet på Christiania ved Løvehuset. Herfra løb ham ind på Christiania mod Månefiskeren og videre i ukendt retning. 

Vi vil gerne i kontakt med vidner, der kan have set gerningsmanden før eller efter knivstikket. Har du oplysninger i sagen, bedes du kontakte Københavns Politi på tlf nr. 1-1-4. 
 
 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

22. april 2024

Københavns Politi

Otte personer dømt for serie af indbrud og indbrudsforsøg hos ældre

Seks kvinder og to mænd i alderen 18 til 64 år er idømt fængselsstraffe for at have løjet sig adgang til ældre borgeres boliger. I nogle tilfælde er det lykkedes dem at stjæle beboernes værdigenstande.

18. april 2024

Københavns Politi

Seks anholdt for røveri bedrageri og tricktyveri i det københavnske natteliv

Efter længere tids efterforskning af en række røverier, tricktyverier og databedragerier har Københavns Politi anholdt seks mænd. De vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør.

18. april 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.