Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

18. maj 2022 11:32

Mand anholdt for drab og knivoverfald

En 20-årig mand fremstilles i dag i grundlovsforhør sigtet for drabet på en 28-årig mand søndag den 15. maj. Han er desuden sigtet for særlig grov vold ved senere samme dag at have stukket en 25-årig mand med kniv.

Søndag kort før kl. 13 fik Københavns Politi en anmeldelse om, at en 28-årig mand var blevet indbragt på hospitalet i kritisk tilstand efter at have været udsat for grov vold på et hotelværelse i Strandgade på Christianshavn. Manden afgik ved døden mandag aften.

Samme søndag som drabet, lidt efter kl. 19.30, blev en 25-årig mand fundet med knivstik på en adresse i Silkegade i Indre By. Han var alvorligt såret, men uden for livsfare. 

»Tirsdag aften kunne vi anholde en 20-årig mand, som vi anser for at være gerningsmanden i begge sager,« siger politikommissær Kenneth Jensen fra Afdelingen for personfarlig kriminalitet i Københavns Politi.

Den anholdte fremstilles i grundlovsforhør i Dommervagten ved Københavns Byret kl. cirka 13. Anklagemyndigheden vil begære lukkede døre, og derfor har Københavns Politi ikke yderligere oplysninger i sagen på nuværende tidspunkt.

Pressekontakt

Telefon: 35219260

Flere nyheder

30. juni 2022

Københavns Politi

Ransagning hos Tour de France-cykelhold

På baggrund af en retsanmodning fra de franske myndigheder har Københavns Politi i morges gennemført en ransagning hos cykelholdet Bahrain Victorious på holdets hotel i Brøndby.

23. juni 2022

Københavns Politi

Tre års fængsel og udvisning til bagmand i indbrudsnetværk

En 33-årig rumænsk statsborger blev i dag idømt tre års fængsel for omfattende handel med tyvekoster. Derudover blev han udvist for bestandig.

20. juni 2022

Københavns Politi

Mand kræves varetægtsfængslet for bedrageri for mindst 307 millioner kroner

Københavns Politi har i dag anholdt en 42-årig mand, som er sigtet for bedrageri mod en række investorer, der troede, de investerede i konkursboer.

Forslag