Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

13. september 2019 09:30

Tre anholdt i sag om knivdrab i Valby

Tre unge mænd i alderen 16 til 19 år er anholdt i forbindelse med knivdrabet i Valby tidligere på ugen.

I forbindelse med knivdrabet natten til mandag i Valby, har Københavns Politi torsdag anholdt tre personer. De tre er henholdsvis 16, 16 og 19 år. 

De tre er sigtet for manddrab og fremstilles i grundlovsforhør ved Retten på Frederiksberg, hvor anklageren vil bede om fremstilling for lukkede døre. Det sker omkring klokken 11.00 fredag. 

”Vi er fortrøstningsfulde i forhold til at få klarlagt billedet af, hvad der er hændt derude. Efterforskningen fortsætter nu,” siger leder af afdelingen for personfarlig kriminalitet, vicepolitiinspektør Brian Belling. 

Drabet skete i forbindelse med et større slagsmål, der blev anmeldt kl. 00.40 mandag den 9. september. Offeret var en 27-årig mand. 

De anholdte er ikke banderelaterede. 

Københavns Politi har ikke yderligere kommentarer til sagen for nuværende. 
 

Pressekontakt

Telefon: 35219260

22. april 2024

Københavns Politi

Otte personer dømt for serie af indbrud og indbrudsforsøg hos ældre

Seks kvinder og to mænd i alderen 18 til 64 år er idømt fængselsstraffe for at have løjet sig adgang til ældre borgeres boliger. I nogle tilfælde er det lykkedes dem at stjæle beboernes værdigenstande.

18. april 2024

Københavns Politi

Seks anholdt for røveri bedrageri og tricktyveri i det københavnske natteliv

Efter længere tids efterforskning af en række røverier, tricktyverier og databedragerier har Københavns Politi anholdt seks mænd. De vil i morgen blive fremstillet i grundlovsforhør.

18. april 2024

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger lukning af to rocker-/bandetilholdssteder

Da det er politiets vurdering, at der fortsat verserer en konflikt mellem to grupperinger i det københavnske rocker-/bandemiljø, forlænger politiet lukningen af to tilholdssteder.