Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

19. august 2019

Tre personer dømt i sag om stor mængde hash

Retten i Glostrup har i dag idømt tre mænd fængselsstraffe for besiddelse af 60 kg hash i en sag, der trækker tråde fra Amager til Norge.

Tre mænd på henholdsvis 28 år, 44 år og 48 år er mandag blevet dømt for at have opbevaret store mængder hash i papkasser i en lille lejlighed på Amager og for derefter at have kørt hashen til Norge i en hestetransporter sammen med yderligere to personer.

Sagen mod de tre mænd har været efterforsket af efterforskningsfællesskabet Særlig Efterforskning Øst (SEØ), som 25. oktober 2018 anholdt de tre mænd.

Under sagen har to af de tre nu dømte erkendt at have været i besiddelse af sammenlagt 30 kg hash, men ifølge anklagemyndigheden var mængden af hash langt større, nemlig 120 kg i alt.

 

Retten vurderede, at de tre personer har været i besiddelse af seks kasser med 10 kg hash i hver, dvs. 60 kg hash.

 

Den 28-årige mand fik på den baggrund et år og seks måneders fængsel samt konfiskeret 100.000 kroner. Den 44-årige fik et år og tre måneders fængsel samt konfiskeret 33.000 kroner, mens den 48-årige blev idømt en tillægsstraf på seks måneders fængsel.

De har alle tre udbedt sig betænkningstid i forhold til, hvorvidt de ønsker at anke dommen til landsretten.

Sagen mod de to andre personer, som ifølge tiltalen bidrog til transporten af hashen til Norge, bliver behandlet af Retten i Glostrup senere på året.

Eventuelle spørgsmål fra pressen kan rettes til anklager Michael Aagaard, Særlig Efterforskning Øst, på tlf.: 9350 0072.

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

16. februar 2020

Københavns Politi

Anholdte i stor narkosag sigtes for indsmugling af 100 kilo kokain

Alle 27 anholdte er udlændinge fra en række forskellige lande. Tre personer blev anholdt i Spodsbjerg, mens 24 blev anholdt på et fragtskib.

15. februar 2020

Københavns Politi

Stor politiaktion - 27 anholdt og større mængde narkotika beslaglagt

I et samarbejde med en række danske og internationale politimyndigheder har Københavns Politi i dag anholdt 27 personer i sag om indsmugling af narkotika.

13. februar 2020

Københavns Politi

Københavns Politi søger vidner efter eksplosion

Københavns Politi vil gerne i kontakt med borgere, der har opholdt sig i området omkring Valby Station og Toftegårds Plads omkring kl. 01.30 natten til torsdag.

Afvis cookies