Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

16. september 2019

Københavns Politi indfører visitationszone

Efter en række episoder omhandlende to bandegrupperinger i flere politikredse indfører Københavns Politi en visitationszone på dele af Indre Nørrebro og i København NV.

Københavns Politi har i dag, mandag den 16. september, klokken 18.00 indført en visitationszone på dele af Indre Nørrebro og Nordvest. Den er gældende de næste 14 dage frem til mandag den 30. september klokken 12.00. 

”Vi opretter visitationszonen, da det er vurderet, at der er en igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger. Den ene holder til omkring Indre Nørrebro og København NV., og den anden gruppering omkring Hundige i Greve, hvoraf personer med relation dertil bor i Ishøj. Vurderingen er, at konflikten har resulteret i hændelser, hvor der er anvendt skydevåben,” siger politidirektør i Københavns Politi, Anne Tønnes. 

Visitationszonen i Københavns Politi strækker sig over det følgende område: Nørrebrogade – Fælledvej – Nørre Alle – Universitetsparken – Lersø Parkallé – Tuborgvej – Tomsgårdsvej – Frederikssundsvej – Nordre Fasanvej – Hillerødgade  – Nørrebrogade. 

Formålet med indførelsen af visitationszonen er at skabe tryghed for borgerne i området ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben. 

Københavns Vestegns Politi og Midt- og Vestsjællands Politi har ligeledes indført visitationszoner. 

For yderligere oplysninger kontakt leder af Center for speciel efterforskning, politiinspektør Dannie Rise på 4024 1496.

 

Kort over visitationszone september 2019

Etablering af visitationszone

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

11. december 2019

Københavns Politi

Københavns Politi og PET indkalder til doorstep om politiaktion

Politiet har i dag iværksat en omfattende og koordineret politiaktion flere steder i landet.

9. december 2019

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger visitationszone

Visitationszonen, der blev etableret den 16. september, forlænges til den 23. december klokken 18.00.

9. december 2019

Københavns Politi

Flere anholdt i forbindelse med eksplosion på pizzeria

Fem personer i alderen 19 til 22 år blev mandag anholdt på forskellige adresser i København som led i en aktion mod bandemiljøet.

Afvis cookies