Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Politi

Nyhed

16. september 2019

Københavns Politi indfører visitationszone

Efter en række episoder omhandlende to bandegrupperinger i flere politikredse indfører Københavns Politi en visitationszone på dele af Indre Nørrebro og i København NV.

Københavns Politi har i dag, mandag den 16. september, klokken 18.00 indført en visitationszone på dele af Indre Nørrebro og Nordvest. Den er gældende de næste 14 dage frem til mandag den 30. september klokken 12.00. 

”Vi opretter visitationszonen, da det er vurderet, at der er en igangværende konflikt mellem to kriminelle grupperinger. Den ene holder til omkring Indre Nørrebro og København NV., og den anden gruppering omkring Hundige i Greve, hvoraf personer med relation dertil bor i Ishøj. Vurderingen er, at konflikten har resulteret i hændelser, hvor der er anvendt skydevåben,” siger politidirektør i Københavns Politi, Anne Tønnes. 

Visitationszonen i Københavns Politi strækker sig over det følgende område: Nørrebrogade – Fælledvej – Nørre Alle – Universitetsparken – Lersø Parkallé – Tuborgvej – Tomsgårdsvej – Frederikssundsvej – Nordre Fasanvej – Hillerødgade  – Nørrebrogade. 

Formålet med indførelsen af visitationszonen er at skabe tryghed for borgerne i området ved blandt andet at sikre, at personer ikke bærer eller besidder våben. 

Københavns Vestegns Politi og Midt- og Vestsjællands Politi har ligeledes indført visitationszoner. 

For yderligere oplysninger kontakt leder af Center for speciel efterforskning, politiinspektør Dannie Rise på 4024 1496.

 

Kort over visitationszone september 2019

Etablering af visitationszone

Pressekontakt

E-mail: kbh-presse@politi.dk
Telefon: 35219260

Flere nyheder

14. oktober 2019

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger visitationszone

Den nuværende visitationszone i Københavns Politikreds forlænges til mandag den 28. oktober.

14. oktober 2019

Københavns Politi

Vidner til eksplosion i vandpibecafé på Amager søges

Natten til mandag ramte en mindre eksplosion en bygning med en vandpibecafé på Amagerbrogade. Der er ingen meldinger om tilskadekommende. Københavns Politi søger vidner.

30. september 2019

Københavns Politi

Københavns Politi forlænger visitationszone

Det vurderes fortsat, at der er en verserende konflikt mellem to kriminelle grupperinger i hovedstadsområdet. På den baggrund forlænges visitationszonen i dele af Københavns Politikreds.

Afvis cookies