Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Døgnrapport

15. februar 2019 12:30

Netdøgnrapport gældende 13.-15. februar 2019

Udvalgte hændelser fra Københavns Vestegns politi døgnrapport fra onsdag den 13. februar kl. 7 til fredag den 15. februar kl. 7.

30-årig mand sigtet for butikstyveri i Albertslund

En politipatrulje rykkede onsdag den 13. februar kl. 18.30 ud til en anmeldelse om butikstyveri fra supermarked på Stationsporten i Albertslund. Butikkens personale havde tilbageholdt en 30-årig mand, idet han havde stjålet flere flasker spiritus. Patruljen sigtede ham for butikstyveri, som han erkender.

 

49-årig mand sigtet for butikstyveri i Søborg

Onsdag den 13. februar kl. 10.40 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om butikstyveri fra supermarked på Buddingevej i Søborg. En 49-årig mand var blevet tilbageholdt af butikkens personale, idet han havde stjålet flere flasker spiritus. Betjentene sigtede manden for butikstyveri, som han erkender. 

 

Tyveri fra varebil i Søborg

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en hvid Fiat Ducato varebil sket mellem tirsdag den 12. februar kl. 16.30 og onsdag den 13. februar kl. 08.00 på Ærtemarken i Søborg. En dør var opbrudt, og diverse værktøj var stjålet. 
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114
Undgå tyveri fra firmabiler/håndværkervogne
1. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
2. Gør det svært for tyven: Parkér tæt mod et stakit, hæk eller mur, så adgang til vare- og bagagerum blokeres – og overvej garage
3. Frist ikke tyven: Fjern synligt værktøj og andre værdigenstande. Overvej at opbevare dyrt værktøj et sikkert sted
4. Gør tyvens liv surt: Mærk dit værktøj med synlig gravering eller usynlig lak og registrér dit værktøjs serienumre, tag gerne fotos
5. Skræm tyven væk: Overvej videoovervågning, alarm og gps-tracking – og skilt tydeligt med det

 

Tyveri fra personbil i Glostrup

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en BMW personbil sket mellem onsdag den 13. februar kl. 12.00 og torsdag den 14. februar kl. 22.30 på Langagervej i Glostrup. To ruder var knust, og bilens rat var stjålet. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114.
Undgå tyveri fra bilen
1. Gør det svært for tyven: Luk og lås altid alle døre, vinduer og soltag
2. Frist ikke tyven: Fjern mobiltelefon, GPS-enhed og øvrige værdigenstande, når du forlader bilen
3. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
4. Skræm tyven væk: Overvej bilalarm eller låsebolte på fælge 

 

39-årig kvinde sigtet for butikstyveri i Rødovre

Onsdag den 13. februar kl. 16.10 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et butikstyveri fra stormagasin i Rødovre Centrum. En vagt havde tilbageholdt en 39-årig kvinde, idet hun havde stjålet tøj og parfumer. Kvinden blev sigtet for butikstyveri, som hun erkender.

 

35-årig mand sigtet for flere hændelser i Rødovre

En politipatrulje kørte onsdag den 13. februar kl. 08.40 til en anmeldelse om mulig spirituskørsel på motorring 3 i Rødovre. Patruljen fik standset bilisten – en 35-årig mand – som blev skønnet alkoholpåvirket, hvorfor han blev sigtet og anholdt for spirituskørsel samt kørt til politigården i Albertslund til blodprøver. Manden blev ligeledes sigtet for at være i besiddelse af narko samt narkokørsel. Han nægter alle tre sigtelser.
Spirituskørsel koster dyrt
Bøden for førstegangs-spirituskørsel beregnes efter årsindtægt og promillestørrelse. Tjener man f.eks. 250.000 kroner, koster en promille på 0,51 første gang 5.000 kroner, en promille på 1 koster 10.000 kroner og 1,5 hele 15.000 kroner. Promiller fra 0,5 til 1,2 udløser en betinget frakendelse af kørekortet. Ved promiller over 1,2 mistes førerretten straks. Når frakendelsestiden er udløbet, skal man først gennemgå et særligt kursus om alkohol og trafik. Derefter skal man tage – og betale for - kørekort helt forfra. Promiller over 2 og gentagen spirituskørsel udløser fængselsstraf. Straffen kan gøres betinget mod en indtægtsbestemt bøde og afvikling af samfundstjeneste eller alkoholistbehandling. Hvis du tidligere har en dom for narkokørsel og efterfølgende kører spirituskørsel, vil det blive betragtet som værende anden gang du kører spirituskørsel. 

 

Forsøg på tricktyveri i Vallensbæk

Torsdag den 14. februar kl. 08.35 kørte en politipatrulje til en anmeldelse om et muligt forsøg på tricktyveri i lejlighed på Egeskovvej i Vallensbæk. En mistænkt tricktyv havde taget flere gange i en 64-årig kvindelig beboers dør og forsøgt at tvinge sig adgang ind i lejligheden. Den kvindelige beboer havde smækket døren i, hvorefter den mistænkte tricktyv havde forladt stedet. Den mistænkte beskrives som en kvinde på ca. 40 år, mellemøstlig udseende. Hun talte dansk med accent og medbragte en plasticpose med balloner. Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 
Pas på tricktyve
Trick- og gadetyve er snu og finder på mange påskud for at stjæle på gaden eller i hjemmet. Københavns Vestegns Politi opfordrer borgerne til at følge nogle enkle råd for at beskytte sig mod de langfingrede:
• Vær skeptisk, når ukendte personer henvender sig – hjemme og på gaden.
• Åben kun døren for folk, du kender. Brug dørspion eller spørg til ærinde uden at åbne. Lav faste aftaler med hjemmehjælpere, håndværkere mv. – spørg gerne efter legitimation. Skilt ikke med, du bor alene – skriv kun forbogstav og efternavn på dørskiltet. 
• Hold afstand til ukendte personer på gaden, ved indkøb mv. og hold pungen tæt til kroppen. Skjul altid din pinkode og opbevar den aldrig med dit kort.
• Gå ikke rundt med store værdier – og lad dem ikke ligge fremme hjemme.
Ring hurtigt til politiet, hvis du oplever noget mistænkeligt: 43 86 14 48 eller 114. Ring Alarm 1-1-2 hvis det sker akut.

 

Tyveri fra varebil i Vallensbæk

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et tyveri fra en Ford Transit Custom varebil sket på Vejlegårdsparken i Vallensbæk mellem tirsdag den 12. februar kl. 16.00 og onsdag den 13. februar kl. 06.00. En rude var knust, og diverse VVS materialer samt værktøj var stjålet.
Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114
Undgå tyveri fra firmabiler/håndværkervogne
1. Gør tyven utryg: Parkér så vidt muligt et synligt eller befærdet sted med god belysning eller overvågning
2. Gør det svært for tyven: Parkér tæt mod et stakit, hæk eller mur, så adgang til vare- og bagagerum blokeres – og overvej garage
3. Frist ikke tyven: Fjern synligt værktøj og andre værdigenstande. Overvej at opbevare dyrt værktøj et sikkert sted
4. Gør tyvens liv surt: Mærk dit værktøj med synlig gravering eller usynlig lak og registrér dit værktøjs serienumre, tag gerne fotos
5. Skræm tyven væk: Overvej videoovervågning, alarm og gps-tracking – og skilt tydeligt med det

 

40-årig mand udsat for røveri i Brøndby Strand

Københavns Vestegns Politi modtog en anmeldelse om et røveri sket mandag den 11. februar kl. 23.00 på Kisumparken i Brøndby Strand. En 40-årig mand havde parkeret sin bil i en parkeringskælder og var i gang med at samle sine ting, da en mand med kniv åbnede døren og hev den 40-årige ud af bilen. Hans pung og nøgler blev taget, og to andre mænd tog fat i ham og pressede ham op mod væggen. Mændene truede ham på livet og pressede en skruetrækker ind i siden af manden. De tre personer kørte væk i den 40-åriges bil, som dagen efter blev fundet afbrændt. Manden kom ikke til skade under episoden. De tre mistænkte gerningsmænd beskrives som:
A: Mand på ca. 20 år, 160-165 cm. høj, spinkel i kropsbygning, mellemøstligt udseende, brun i huden, glatbarberet. Han var iført en sort hue, sort hættetrøje og sort jakke
B: Mand på 20-25 år, 160-165 cm. høj, almindelig af bygning, mellemøstligt udseende, brun i huden, sort, trimmet fuldskæg på ca. 10-15 cm.. Han var iført en sort hue, sort hættetrøje og grå dunjakke. 
C: Mand på 20-25 år, 185 cm. høj, kraftig kropsbygning, mellemøstligt udseende, brun i huden. Han var iført hue, hættetrøje og mørk dunjakke. 
Københavns Vestegns Politi efterforsker sagen og modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

31-årig mand udsat for røveri i Brøndby Strand

En politipatrulje kørte tirsdag den 12. februar kl. 00.58 til en anmeldelse om et røveri på Kettehøjvej i Brøndby Strand. En 31-årig mandlig bilist var ved at finde en parkeringsplads, hvor en blå bil med tre mænd kørte ind foran ham. En mand henvendte sig til den 31-årige og truede ham med en pistol fra lommen samt råbte, at han skulle gå ud af bilen. Manden satte sig i bilen og kørte væk. De to andre mænd fulgte efter i den anden bil. Den 31-årige fandt senere sin bil smadret og kørt ned i en grøft samt den blå bil i brand. Københavns Vestegns Politi kan ikke udelukke, at der er en sammenhæng mellem denne og ovenstående sag. Der bliver efterforsket i sagen og Københavns Vestegns Politi modtager gerne oplysninger fra vidner eller andre i sagen, som har set noget mistænkeligt omkring gerningstidspunktet. Henvendelse døgnet rundt på telefon 4386 1448/114. 

 

Børn og unge spiller bold mod politiet i Høje Gladsaxe

Hver onsdag fra klokken 17 til 19 er der åben fodbold i Klub Grønnemose, hvor børn og unge i området kan udfordre politiet i fodbold. Der spilles uden dommer, afgørelser træffes fælles af de unge og betjentene, og det første hold med fem mål vinder. Læs mere om initiativet og se videoen på Københavns Vestegns Politis facebook side.

 

Pressekontakt

Telefon: 4026 3704
E-mail: kbhv-presse@politi.dk

11. november 2020

Københavns Vestegns Politi

Døgnrapporten holder pause

Københavns Vestegns Politis netdøgnrapport holder pause den næste tid. Følg i stedet med Twitter, Facebook og politi.dk som vanligt.

9. november 2020

Københavns Vestegns Politi

Uddrag af døgnrapporten fra fredag den 6. november til mandag den 9. november 2020

Uddrag af hændelser fra Københavns Vestegns Politis døgnrapport fra fredag den 6.11 kl. 7 til mandag den 9.11 kl. 7.

4. november 2020

Københavns Vestegns Politi

Uddrag af døgnrapporten fra mandag 2 november til onsdag den 4 november 2020

Uddrag af hændelser fra Københavns Vestegns Politis døgnrapport fra mandag den 2. november kl. 7 til onsdag den 4. november kl. 7.