Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

23. august 2019

15 ukrainske mænd anholdt for ulovligt arbejde på en byggeplads i Hedehusene

Københavns Vestegns politi anholdt i går 15 ukrainske statsborgere uden arbejdstilladelse. De anholdte forventes fremstillet senere i dag eller i løbet af weekenden med henblik på udsendelse af Danmark.

Københavns Vestegns Politi

Aktionen var en del af den fælles myndighedsindsats som politiet har med skattestyrelsen og Arbejdstilsynet mod social dumping. Indsatsen består af en række kontrolaktioner, som skal sikre at udenlandske virksomheder og arbejdstagere overholder lovgivningen.

Gårsdagens aktion var kontrol af en byggeplads i Hedehusene. Ved ankomst til stedet forsøgte flere at flygte fra stedet og Københavns Vestegns Politi anholdt 15 ukrainske mænd på stedet iført arbejdstøj.

”Sammen med de øvrige myndigheder har vi stort fokus på at forholdene på arbejdspladserne er sikre og efter den gældende lovgivning. Vi vil også fremadrettet være tilstede på flere arbejdspladser med henblik på kontrol af ulovligt arbejde, samt kontrol af arbejdsgiverne”, siger politikommissær Jeff Kongedam Nielsen.

Straffen for ulovligt arbejde i Danmark er bødestraf og udvisning af Danmark med indrejseforbud i 2 år.

Af hensyn til den fortsatte efterforskning, er der er på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.
 

Flere nyheder

8. april 2020

Københavns Vestegns Politi

Visitationszone i dele af Rødovre

Politidirektøren for Københavns Vestegns Politi har i dag besluttet at indføre visitationszone i dele af Rødovre kommune fra i aften onsdag den 8. april 2020 kl. 20 til fredag den 17. april 2020 kl. 18.

6. april 2020

Københavns Vestegns Politi

Politidirektør: Corona under lup i påsken

Selvom flertallet af borgerne på Vestegnen følger myndighedernes anbefalinger og de midlertidige corona-regler, løfter politidirektør Kim Christiansen pegefingeren og varsler flere bøder.

5. april 2020

Københavns Vestegns Politi

Pressebriefing: Københavns Vestegns Politis håndtering af corona-situationen i påsken

Mandag formiddag kl 10 afholder Københavns Vestegns Politi en kort pressebriefing, hvor vi vil beskrive hvordan politiet vil håndtere forsamlingsforbud mv. på Vestegnen i påsken – og hvilke forventninger vi har til borgerne

Afvis cookies