Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

23. august 2019

15 ukrainske mænd anholdt for ulovligt arbejde på en byggeplads i Hedehusene

Københavns Vestegns politi anholdt i går 15 ukrainske statsborgere uden arbejdstilladelse. De anholdte forventes fremstillet senere i dag eller i løbet af weekenden med henblik på udsendelse af Danmark.

Københavns Vestegns Politi

Aktionen var en del af den fælles myndighedsindsats som politiet har med skattestyrelsen og Arbejdstilsynet mod social dumping. Indsatsen består af en række kontrolaktioner, som skal sikre at udenlandske virksomheder og arbejdstagere overholder lovgivningen.

Gårsdagens aktion var kontrol af en byggeplads i Hedehusene. Ved ankomst til stedet forsøgte flere at flygte fra stedet og Københavns Vestegns Politi anholdt 15 ukrainske mænd på stedet iført arbejdstøj.

”Sammen med de øvrige myndigheder har vi stort fokus på at forholdene på arbejdspladserne er sikre og efter den gældende lovgivning. Vi vil også fremadrettet være tilstede på flere arbejdspladser med henblik på kontrol af ulovligt arbejde, samt kontrol af arbejdsgiverne”, siger politikommissær Jeff Kongedam Nielsen.

Straffen for ulovligt arbejde i Danmark er bødestraf og udvisning af Danmark med indrejseforbud i 2 år.

Af hensyn til den fortsatte efterforskning, er der er på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.
 

Pressekontakt

E-mail: kbhv-presse@politi.dk
Telefon: 4026 3704

 

Akutte pressehenvendelser uden for almindelig arbejdstid rettes til vagtchefen via hovednummer 4386 1448.

Flere nyheder

16. september 2019

Københavns Vestegns Politi

Visitationszone i dele af Ishøj

På baggrund af søndagens skyderi i Ishøj har politidirektøren for Københavns Vestegns Politi i dag besluttet at indføre visitationszone i dele af Ishøj fra i dag mandag den 16. september 2019 kl. 18 til mandag den 30. september 2019 kl. 18.

16. september 2019

Københavns Vestegns Politi

Efterforskning og genetablering af tryghed efter skyderi i Ishøj

Københavns Vestegns Politi er massivt tilstede ved Gildbrovej i Ishøj for at efterforske søndagens skyderi og for at genetablere trygheden.

9. september 2019

Københavns Vestegns Politi

Nu koster håndholdt mobil klip i kørekortet

Fra i morgen - tirsdag den 10. september 2019 – udløser det et klip i kørekortet at betjene håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Afvis cookies