Spring til hovedindhold

Forslag

Københavns Vestegns Politi

Nyhed

23. august 2019

15 ukrainske mænd anholdt for ulovligt arbejde på en byggeplads i Hedehusene

Københavns Vestegns politi anholdt i går 15 ukrainske statsborgere uden arbejdstilladelse. De anholdte forventes fremstillet senere i dag eller i løbet af weekenden med henblik på udsendelse af Danmark.

Københavns Vestegns Politi

Aktionen var en del af den fælles myndighedsindsats som politiet har med skattestyrelsen og Arbejdstilsynet mod social dumping. Indsatsen består af en række kontrolaktioner, som skal sikre at udenlandske virksomheder og arbejdstagere overholder lovgivningen.

Gårsdagens aktion var kontrol af en byggeplads i Hedehusene. Ved ankomst til stedet forsøgte flere at flygte fra stedet og Københavns Vestegns Politi anholdt 15 ukrainske mænd på stedet iført arbejdstøj.

”Sammen med de øvrige myndigheder har vi stort fokus på at forholdene på arbejdspladserne er sikre og efter den gældende lovgivning. Vi vil også fremadrettet være tilstede på flere arbejdspladser med henblik på kontrol af ulovligt arbejde, samt kontrol af arbejdsgiverne”, siger politikommissær Jeff Kongedam Nielsen.

Straffen for ulovligt arbejde i Danmark er bødestraf og udvisning af Danmark med indrejseforbud i 2 år.

Af hensyn til den fortsatte efterforskning, er der er på nuværende tidspunkt ikke yderligere kommentarer til sagen.
 

Flere nyheder

16. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Efterforsker drab i Brøndby Strand

Københavns Vestegns Politi er talstærkt tilstede ved Tybjergparken lørdag efter skuddrab på en 25-årig mand og efterlyser vidner.

14. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Fire unge anholdt for grov vold og røveri i Brøndby Strand

København Vestegns Politi indledte i morges en anholdelsesaktion mod en gruppe unge, som er mistænkt i en sag om grov vold og røveri – samtidig efterlyser politiet et specifikt vidne i forbindelse med sagen.

11. november 2019

Københavns Vestegns Politi

Fortsat politiopmærksomhed i Ishøj

Selvom visitationszonen i dele af Ishøj udløber kl. 18, fortsætter Københavns Vestegns Politi med en skærpet opmærksomhed i området.

Afvis cookies