Spring til hovedindhold

Forslag

17-årig idømt 3 1/2 års fængsel for voldtægt

Retten i Glostrup har her til eftermiddag dømt en 17-årig for voldtægt begået i maj i Taastrup. Han blev samtidig idømt en advarsel om udvisning.

Københavns Vestegns Politi

Den 17-årige var tiltalt for at have begået en overfaldsvoldtægt på en 31-årig kvinde, som han mødte tilfældigt natten til den 31. maj på Taastrupgårdsvej i Taastrup. Den nu dømte blev hurtigt identificeret, blev varetægtsfængslet den 5. juni og er altså nu lidt mere end to måneder efter voldtægten, blevet idømt tre et halvt års fængsel.
”Når gerningsmanden så relativt hurtigt kunne pågribes, så skyldes det især dedikeret arbejde hos Lokalpolitiet, hvor det gode lokalkendskab endnu gang viste sin styrke,” siger anklager Søren Yde Halse, som udtrykker tilfredshed med dommen – ikke mindst set i lyset af gerningsmanden unge alder.
Anklagemyndigheden procederede for at den 17-årige skulle udvises af Danmark. Retten i Glostrup vurderede dog, at der ikke var grundlag for en ubetinget udvisning, men alene en advarsel. 

Den dømte ankede med det samme dommen.

 

Pressekontakt:

Anklager Søren Yde Halse - 51283087
 

Flere nyheder

21. september 2020

Københavns Vestegns Politi

Mange corona-kontroller på Vestegnen over weekenden

Københavns Vestegns Politi har igen i denne weekend været på over 100 kontrolbesøg i forbindelse med corona-restriktioner

18. september 2020

Københavns Vestegns Politi

Nye Corona-restriktioner på Vestegnen

De nye Corona-restriktioner, der er blevet indført, gælder foreløbig frem til den 1. oktober i alle 11 kommuner på Vestegnen, og Københavns Vestegns Politi har fortsat ekstra patruljer på gaden, for at sikre at restriktionerne bliver overholdt.

17. september 2020

Københavns Vestegns Politi

Dom: Sendte krænkende sms'er til barn

En 55-årig mand fra Rødovre er dømt for at sende blufærdighedskrænkende sms’er til en 12-årig pige. I virkeligheden var det en voksen kvinde, som fik nok af hans skriverier.

Afvis cookies