Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning

13. juni 2019

Efterlysning af gerningsmand til forsøg på hævning med stjålet Mastercard

En mand forsøgte den 13. april at hæve kontanter ved Handelsbanken i Videbæk med et Mastercard, der blev stjålet ved et indbrud i en villa mellem Holstebro og Ulfborg. Politiet beder nu om borgernes hjælp til at identificere manden.

Gerningsmand kreditkortsvindel videbæk

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere en mand, som er mistænkt for at have forsøgt at hæve på et stjålet mastercard i Handelsbanken i Videbæk den 13. april 2019.

Kl. 14.02 indfandt en delvis maskeret mand, iført cap og solbriller, sig ved hæveautomaten, hvor han forsøgte at hæve på det stjålne mastercard, der hidrørte fra et indbrud i en villa mellem Holstebro og Ulfborg, hvor der, foruden mastercard’et, blev stjålet smykker, bestik, parfumer m. m.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu overvågningen i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere den mistænkte som beskrives som:

  • A: mand, 20 – 25 år, 180 - 190 cm høj, almindelig af bygning, blondt kort hår, iført mørk jakke med orangefarvet lynlås på venstre ærme, blå cowboybukser og mørke sko, maskeret med mørke solbriller med forgyldt stel og cap af mrk. Nike.

Borgere, der har oplysninger om mistænktes identitet eller opholdssted, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Sagen har journalnummer: 4100-75211-00314-19.

 

Gerningsmand kreditkortsvindel videbæk


Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere efterlysninger

14. februar 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Tyve stjal isbjørneskind fra lægeklinik

I forbindelse med et indbrud i en lægeklinik i Thyborøn tirsdag denne uge beder Midt- og Vestjyllands Politi nu offentligheden om hjælp.

13. januar 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

To personer efterlyses for røveri i Brande

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere to personer, som den 9. januar 2020 begik røveri mod Den Jyske Sparekasse på Storegade 5 i Brande.

6. december 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

To mænd efterlyses for indbrud på Kongens Bro Kro

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere to mænd, som er mistænkt for at have begået indbrud mod Kongens Bro Kro på Gl. Kongevej i Ans ved Silkeborg den 13. september 2019.

Afvis cookies