Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning

13. juni 2019

Efterlysning af gerningsmand til forsøg på hævning med stjålet Mastercard

En mand forsøgte den 13. april at hæve kontanter ved Handelsbanken i Videbæk med et Mastercard, der blev stjålet ved et indbrud i en villa mellem Holstebro og Ulfborg. Politiet beder nu om borgernes hjælp til at identificere manden.

Gerningsmand kreditkortsvindel videbæk

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere en mand, som er mistænkt for at have forsøgt at hæve på et stjålet mastercard i Handelsbanken i Videbæk den 13. april 2019.

Kl. 14.02 indfandt en delvis maskeret mand, iført cap og solbriller, sig ved hæveautomaten, hvor han forsøgte at hæve på det stjålne mastercard, der hidrørte fra et indbrud i en villa mellem Holstebro og Ulfborg, hvor der, foruden mastercard’et, blev stjålet smykker, bestik, parfumer m. m.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu overvågningen i håb om, at offentligheden kan hjælpe med at identificere den mistænkte som beskrives som:

  • A: mand, 20 – 25 år, 180 - 190 cm høj, almindelig af bygning, blondt kort hår, iført mørk jakke med orangefarvet lynlås på venstre ærme, blå cowboybukser og mørke sko, maskeret med mørke solbriller med forgyldt stel og cap af mrk. Nike.

Borgere, der har oplysninger om mistænktes identitet eller opholdssted, bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Sagen har journalnummer: 4100-75211-00314-19.

 

Gerningsmand kreditkortsvindel videbæk


Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere efterlysninger

19. september 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

To mænd efterlyses for butikstyveri i Silkeborg

Midt- og Vestjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at identificere to mænd, som er mistænkt for at have begået flere tilfælde af butikstyveri mod Kvickly, Søtorvet i Silkeborg, i forening med yderligere en medgerningsmand.

16. september 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Fireårig dreng og hans far efterlyses

Midt- og Vestjyllands Politi beder offentligheden om hjælp til at finde 62-årige John Laursen fra Brande.

12. juli 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

En mand efterlyses for flugt fra politiet

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde den 29-årige syrer Ibrahim Salah Jumma, der undløb fra politet torsdag den 11. juli 2019 efter at være varetægtsfængslet ved Retten i Herning.

Afvis cookies