Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning

22. september 2020 13:54

Efterlysning af gerningsmand til røveri i Engesvang

Lørdag den 19. september var Min Købmand i Engesvang udsat for røveri. Midt- og Vestjyllands Politi beder nu offentligheden om hjælp til at identificere gerningsmanden og offentliggør derfor billeder fra overvågningen på stedet.

Gerningsmand til røveri i Engesvang 19. september 2020

Foto: Midt- og Vestjyllands Politi

En mand indfandt sig lørdag den 19. september 2020 ved 18.45-tiden sig i Min Købmand i Engesvang, hvor han med en urtekniv truede sig til et kontantbeløb. Han var forinden ankommet til stedet på en sort og hvid mountainbike, som han også efterfølgende forlod stedet på.

 

De offentliggjorte billeder er fra overvågningen i butikken og viser henholdsvis gerningsmanden og gerningsmanden på cykel væk fra stedet.
Vi beder derfor om offentlighedens hjælp til at identificere gerningsmanden, samt eventuelt komme med oplysninger om hvor cyklen, som ikke er meldt stjålet, stammer fra. Kontakt os på tlf. 114 og oplys gerne journalnummer 4100-76313-00012-20.

 

Signalement:
A: Mand, 175 cm, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: Mand iført sort hættetrøje m. hvidt mønster på armene, et C på højre bryst og "WITCH CRAFT" på hætten, sorte joggingbukser, sorte Nike sko m hvid sål, grå havehandsker, blåt mundbind, bar solbriller., Talte: Dansk, Bevæbning: lille urtekniv

 

Kontaktperson for pressen

Politiassistent ved Midt- og Vestjyllands Politi, Rone Jensen, tlf. 61154695

 

Gerningsmand på cykel røveri Engesvang 190920

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere efterlysninger

11. november 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

En person efterlyses for knivstik i Holstebro

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at finde Hamsa Ali, som er mistænkt for at have udøvet vold og stukket med kniv mod en forurettet i området omkring Asagården, 7500 Holstebro.

23. september 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning af formodet gerningsmand til hjemmerøveri i Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere en mand, der er mistænkt for et hjemmerøveri i Viborg den 6. september 2020.

7. september 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Audi efterlyses i forbindelse med indbrud i varebiler

Håndværkerbiler, der holder parkeret for natten, frister fortsat kriminelle. De seneste to uger har Midt- og Vestjyllands Politi haft 43 indbrud i varebiler. I forbindelse med efterforskningen har særligt en Audi A6 vist sig interessant og efterlyses derfor nu.