Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning

13. juni 2019

Politiet efterlyser gerningsmand til vold i Silkeborg

En 27-årig kvinde blev udsat for vold, da en mand natten til den 2. juni spyttede på hende og anvendte peberspray mod hende i Hostrupsgade i Silkeborg. Midt- og Vestjyllands Politi beder nu om borgernes hjælp til at identificere manden.

Søndag den 2. juni 2019 ca. kl. 03.20 sad en 27-årig kvinde foran baren Villa i Hostrupsgade i Silkeborg. På fortovet passerede en ung mand sammen med en kvinde i nordlig retning. Da manden passerede den 27-årige kvinde spyttede, han på hende. Efterfølgende vendte han om og anvendte peberspray mod kvinden.

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggør nu et billede af gerningsmanden i håb om, at nogen kan genkende  ham. Oplysninger om manden eller sagen i øvrigt kan gives til Midt- og Vestjyllands politi på tlf. 114.

 

Vold i Hostrupsgade, Silkeborg

Billedet haves ikke i bedre opløsning. 

 

Pressens kontaktperson

Politiassisstent Flemming Just
Midt- og Vestjyllands Politi
Lokalstationen i Silkeborg
Tlf: 40123214

Journalnr. 4100-73251-00059-19

 

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere efterlysninger

13. juni 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning af gerningsmand til forsøg på hævning med stjålet Mastercard

En mand forsøgte den 13. april at hæve kontanter ved Handelsbanken i Videbæk med et Mastercard, der blev stjålet ved et indbrud i en villa mellem Holstebro og Ulfborg. Politiet beder nu om borgernes hjælp til at identificere manden.

7. juni 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning af gerningsmænd til tyveri i Sevel og bedrageri

Ukendte gerningsmænd har stjålet smykker og kreditkort fra en villa i Sevel og efterfølgende brugt kreditkortene i både hæveautomat og butik. Lignende fremgangsmåde er benyttet ved tyveri og bedrageri i Nordjylland og politiet beder nu offentligheden om hjælp til at genkende gerningsmændene.

21. maj 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Vidne søges i forbindelse med brandsag i Thisted 2. maj

Midt - og Vestjyllands politi søger et vidne i forbindelse med eksplosion/brandsag i butikken Thy slik i Thisted den 2. maj 2019. Vidnet tog sig af en tilskadekommen person, og politiet håber, at denne person kan lede dem videre i efterforskningen.

Afvis cookies