Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning

14. februar 2020

Tyve stjal isbjørneskind fra lægeklinik

I forbindelse med et indbrud i en lægeklinik i Thyborøn tirsdag denne uge beder Midt- og Vestjyllands Politi nu offentligheden om hjælp.

Isbjørneskind hængende på væg hos lægeklinik i Thyborøn

Tirsdag den 11. februar 2020 havde en lægeklinik i Thyborøn indbrud. Cirka klokken 22.15 brød gerningsmænd ind i klinikken og stjal et isbjørneskind, der hang på væggen i lægeklinikkens venteværelse.

Hvis nogen har set noget mistænkeligt, har oplysninger om køretøjer eller personer, som man har bemærket før, under eller efter indbruddet tirsdag aften, eller måske får tilbudt et isbjørneskind, så vil Midt- og Vestjyllands Politi gerne høre om det på telefon 114.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere efterlysninger

13. januar 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

To personer efterlyses for røveri i Brande

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere to personer, som den 9. januar 2020 begik røveri mod Den Jyske Sparekasse på Storegade 5 i Brande.

6. december 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

To mænd efterlyses for indbrud på Kongens Bro Kro

Midt- og Vestjyllands Politi beder om offentlighedens hjælp til at identificere to mænd, som er mistænkt for at have begået indbrud mod Kongens Bro Kro på Gl. Kongevej i Ans ved Silkeborg den 13. september 2019.

1. november 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Fejl i efterlysning efter indbrud i lampeforretning i Skive

Midt- og Vestjyllands Politi offentliggjorde i går en overvågningsvideo, hvor blandt andet en hvid varebil, passerer. Hverken denne eller andet på den pågældende overvågningsvideo kan relateres til indbruddet. Vi skrev desuden, at indbruddet skulle være sket natten mellem den 29. og 30. oktober. Indbruddet skete rettelig den 29. oktober kl. 02.34, altså natten mellem den 28. og 29. oktober.

Afvis cookies