Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

11. februar 2021 15:27

Bevæbnet 61-årig mand skudt af politiet

Midt- og Vestjyllands Politi har skudt en 61-årig mand fra Herning-området. Manden var bevæbnet, da betjente kom for at sigte ham for trusler. Manden er uden for livsfare.

Da Midt- og Vestjyllands Politi torsdag den 11. februar besøgte en 61-årig mand på hans bopæl for at sigte ham for at have truet en borger på livet, var manden bevæbnet og opførte sig også truende over for betjentene.

Betjentene tilkaldte forstærkninger. Da de var ankommet, forsøgte politiets forhandler at tale manden til ro og få ham til at komme ud af huset. Da det ikke lykkedes, måtte politiet skyde gas ind. Da manden kom ud, var han bevæbnet og ville ikke efterkomme politiets anvisninger. I stedet hævede den 61-årige mand sit våben mod politiet, der derfor så sig nødsaget til at afgive skud mod den 61-årige mand. Han blev efterfølgende bragt til hospitalet og er uden for livsfare.
Den Uafhængige Politiklagemyndighed er orienteret om skudepisoden og undersøger nu forholdene omkring den.
Midt- og Vestjyllands Politi efterforsker straffesagerne mod den 61-årige mand.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

15. april 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Nærpolitistation kommer til at ligge i Struer by

Arbejdet med placeringen af den nye nærpolitistation i Struer Kommune er godt på vej. Politidirektøren forventer sammen med borgmester Niels Viggo Lynghøj at kunne præsentere den endelige placering inden længe.

15. april 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Nærpolitistation i Ikast-Brande Kommune er sat på landkortet

Aftalen om den nye nærpolitistation i Ikast-Brande Kommune er faldet på plads. Den kommer til at ligge på rådhuset i Ikast og en dag om ugen vil der også være åbent for betjening i Brande.

8. april 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

44 deltagere i dansefest idømt bøder

OPDATERING: Antallet af personer, der blev dømt er rettet til 44. Det var en overtrædelse af forsamlingsforbuddet, da 44 personer fra Jylland og Fyn den 12. december 2020 var samlet til dansefest ved Mejrup nær Holstebro. Det slog retten i Holstebro i dag fast.