Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

14. juli 2020 18:32

Dødsfald i Herning efterforskes som drab

Den mand, politiet her til formiddag fandt omkommet i et rækkehus på Lupinens Kvarter formodes at være dræbt.

Midt- og Vestjyllands Politi fik kort før kl. 9.00 en henvendelse fra en borger om, at vedkommende ikke kunne komme i kontakt med en bekendt, en 51-årig mand. Ved ankomsten til den 51-åriges bopæl fandt patruljen den 51-årige omkommet. Omstændighederne omkring liget resulterede i, at politiet efterforskede dødsfaldet som mistænkeligt og iværksatte straks afspærringer og undersøgelse af findestedet.

Politiet formoder, der er tale om et drab, og den indledende efterforskning peger på, at en 38-årig mand spiller en rolle i sagen. Politiet efterlyser derfor denne mand.

Opdatering 16. juli: Den efterlyste mand er anholdt.

 

Der vil aftenen og natten igennem fortsat være politi og hjemmeværn til stede i området ved Lupinens Kvarter med henblik på yderligere undersøgelser og afspærring af findestedet.


Sagen efterforskes fortsat og vi har derfor ikke yderligere oplysninger i sagen.


Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

28. juni 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Hjemmerøveri og vanvidskørsel ender med over syv års fængsel

To unge mænd på henholdsvis 27 og 35 år er i dag blevet idømt flerårige fængselsstraffe ved retten i Herning for et groft hjemmerøveri. En tredje medvirkende på 37 år er ligeledes blevet kendt skyldig i sagen. Dommen kommer på baggrund af et hjemmerøveri begået i august sidste år på en adresse i Birk, hvor tiltalen bl.a. lød på hjemmerøveri, grov vold og vanvidskørsel.

28. juni 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Fire mænd skal flere år i fængsel for bedrageri og afpresning på sociale medier

Fire mænd udgav sig på sociale medier for at være en kvinde, der solgte seksuelle ydelser – men i stedet var der tale om et større svindelnummer. I dag blev mændene dømt for organiseret bedrageri og afpresning, og de kan nu se frem til at skulle i fængsel i mellem to og et halvt års fængsel og 5 års år.

22. juni 2022

Midt- og Vestjyllands Politi

Dagplejer tiltalt for drab

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi har netop rejst tiltale mod en 57-årig midtjysk kvinde. Kvinden er tiltalt for i efteråret 2019 at have dræbt en 1-årig pige.

Forslag