Spring til hovedindhold

Forslag

Kvinde fremstilles i grundlovsforhør i forbindelse med drabssag i Herning

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi fremstiller i dag en 48-årig kvinde i forbindelse med sagen, hvor en 51-årig mand blev fundet død i et rækkehus i Herning tirsdag formiddag.

Midt- og Vestjyllands Politi fandt tirsdag formiddag en 51-årig mand død på dennes bopæl på Lupinens Kvarter i Herning. Omstændighederne omkring liget gjorde, at politiet betragtede dødsfaldet som mistænkeligt, og efterforsker det nu som en drabssag.

Tirsdag ved 14-tiden blev en 48-årig kvinde anholdte i forbindelse med sagen. Kvinden bliver fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Herning kl. 12.00, sigtet for medvirken til manddrab. Anklagemyndigheden begærer dørlukning.

Yderligere en person er anholdt, men forventes løsladt efter afhøring, da der ikke er fundet grundlag for at fremstilling i grundlovsforhør.

 

Politiet har ikke yderligere oplysninger i sagen.


Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

7. september 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Lokalpolitiet i Silkeborg flytter i nye bygninger i 2022

Udbudsfasen er netop afsluttet og Bygningsstyrelsen har offentliggjort navnet på det firma, der skal stå for byggeriet af den politistation, der skal afløse de nuværende bygninger. Grindsted-firmaet K.G. Hansen fik opgaven.

30. august 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Mindre propelfly styrtet på Fur

Et mindre propelfly styrtede ned i forbindelse med afgang fra Fur kort efter kl. 16.00. To personer er omkommet og to personer er fløjet til Rigshospitalet.

27. august 2020

Midt- og Vestjyllands Politi

Værtshus overtrådte forsamlingsforbuddet

Midt- og Vestjyllands Politi måtte onsdag aften lukke et værtshus i Herning. Der var omkring dobbelt så mange gæster som det tilladte antal.

Afvis cookies