Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

15. juli 2020 11:52

Kvinde fremstilles i grundlovsforhør i forbindelse med drabssag i Herning

Anklagemyndigheden ved Midt- og Vestjyllands Politi fremstiller i dag en 48-årig kvinde i forbindelse med sagen, hvor en 51-årig mand blev fundet død i et rækkehus i Herning tirsdag formiddag.

Midt- og Vestjyllands Politi fandt tirsdag formiddag en 51-årig mand død på dennes bopæl på Lupinens Kvarter i Herning. Omstændighederne omkring liget gjorde, at politiet betragtede dødsfaldet som mistænkeligt, og efterforsker det nu som en drabssag.

Tirsdag ved 14-tiden blev en 48-årig kvinde anholdte i forbindelse med sagen. Kvinden bliver fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Herning kl. 12.00, sigtet for medvirken til manddrab. Anklagemyndigheden begærer dørlukning.

Yderligere en person er anholdt, men forventes løsladt efter afhøring, da der ikke er fundet grundlag for at fremstilling i grundlovsforhør.

 

Politiet har ikke yderligere oplysninger i sagen.


Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

19. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

19 klip og to frakendelser: Pas på hastigheden - også i weekenden

Nogle timers fartkontrol gav sidste weekend 140 hastighedssager. Sænk farten - det er afgørende for ulykkens alvor.

15. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling for drabsforsøg

En 35-årig mand blev i dag dømt for to drabsforsøg, efter han den 13. september 2023 stak et ældre ægtepar med kniv. Retten dømte manden til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.

12. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

En af to nattelivszoner ophæves i Viborg

Midt- og Vestjyllands Politi har besluttet at ophæve den ene af to nattelivszoner i Viborg. Det er nattelivszonen i området ved Sct. Hans Gade, der ophæves, mens nattelivszonen ved Gravene fastholdes.