Spring til hovedindhold

Forslag

Mand anholdt for bombetrussel mod Skive Kommune

Midt- og Vestjyllands Politi var torsdag formiddag til stede ved Skive Kommunes bygninger efter en bombetrussel. Truslen viste sig at være falsk, og politiet har anholdt en mand i sagen.

Skive Kommunes bygninger på Torvegade i Skive blev torsdag formiddag evakueret efter at en mand havde fremsat en bombetrussel i en telefonsamtale med en af kommunens medarbejdere. Politiet modtog anmeldelsen kort efter kl. 9.30.

På baggrund af anmeldelsen iværksatte politiet en større indsats på stedet, hvor området omkring kommunens bygninger blev spærret af.

”En trussel af den karakter er ret alvorlig, og det afspejler vores indsats. Vi er nødt til at behandle anmeldelsen seriøst og agere, som om truslen er reel, indtil vi har haft lejlighed til at undersøge sagen nærmere. Og det har vi nu. Truslen viste sig heldigvis at være grundløs, men det er i sig selv en alvorlig sag,” siger politikommissær Christian Toftemark.

Kl. 10:35 foretog Midt- og Vestjyllands Politi anholdelse af den mand, der havde fremsat truslen, og han er nu sigtet for overtrædelse af straffelovens § 266. Kort tid efter kunne politiet ophæve afspærringen og genåbne bygningerne.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

19. november 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Bombetrussel i Thisted var sandsynligvis ikke 13-årigs værk

Den indledende efterforskning peger i retning af, at det ikke er den 13-årige dreng, der var afsender af bombetruslen.

18. november 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Tingstrup Skole kortvarigt evakueret på grund af bombetrussel

Tingstrup Skole i Thisted har kortvarigt været evakueret på grund af en bombetrussel mandag formiddag. Midt- og Vestjyllands Politi kunne hurtigt konstatere, at der ikke var tale om en reel trussel.

13. november 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Flere hundrede købere bliver nu sigtet i narkosag fra Skive

Efter sidste uges anholdelser og ransagninger rettet mod en gruppe personer i Skive, er turen nu kommet til køberne, der - via deres køb af narkotika - har været med til at finansiere gruppens aktiviteter.

Afvis cookies