Spring til hovedindhold

Forslag

Mand anholdt for bombetrussel mod Skive Kommune

Midt- og Vestjyllands Politi var torsdag formiddag til stede ved Skive Kommunes bygninger efter en bombetrussel. Truslen viste sig at være grundløs, og politiet har anholdt en mand i sagen.

Skive Kommunes bygninger på Torvegade i Skive blev torsdag formiddag evakueret efter at en mand havde fremsat en bombetrussel i en telefonsamtale med en af kommunens medarbejdere. Politiet modtog anmeldelsen kort efter kl. 9.30.

På baggrund af anmeldelsen iværksatte politiet en større indsats på stedet, hvor området omkring kommunens bygninger blev spærret af.

”En trussel af den karakter er ret alvorlig, og det afspejler vores indsats. Vi er nødt til at behandle anmeldelsen seriøst og agere, som om truslen er reel, indtil vi har haft lejlighed til at undersøge sagen nærmere. Og det har vi nu. Truslen viste sig heldigvis at være grundløs, men det er i sig selv en alvorlig sag,” siger politikommissær Christian Toftemark.

Kl. 10:35 foretog Midt- og Vestjyllands Politi anholdelse af den mand, der havde fremsat truslen, og han er nu sigtet for overtrædelse af straffelovens § 266. Kort tid efter kunne politiet ophæve afspærringen og genåbne bygningerne.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

18. marts 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Politiet efterlyser vidner efter mishandling af to ponyer

En shetlandspony på en mark ved Lyne nær Tarm blev fredag påført skader af ukendte gerningsmænd, så den døde. En anden pony måtte efterfølgende aflives. Politiet beder nu offentligheden om hjælp i sagen.

13. marts 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Tre tyverier af kostbart GPS-udstyr på en uge: Vi har brug for borgernes hjælp

GPS-udstyr til værdi af mere end en million kroner stjålet de seneste syv dage. Tip politiet, hvis du har set noget mistænkeligt.

11. marts 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Varetægtsfængslet efter grundlovsforhør: Sigtet for serietyverier af campingvogne

Målrettet efterforskning fører til varetægtsfængsling af 42-årig mand, der er sigtet for i alt ni tyverier af campingvogne til en samlet værdi af mere end en million.