Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

10. juni 2020 14:35

Tidligere kommunaldirektør i Struer Kommune dømt for mandatsvig

Sagen mod en tidligere kommunaldirektør i Struer kommune blev i dag gennemført som en tilståelsessag ved retten i Holstebro.

En tidligere kommunaldirektør i Struer Kommune blev i dag ved retten i Holstebro dømt for mandatsvig. Den 52-årige mand erkendte – og blev dømt for - uberettiget at have brugt et kommunalt kreditkort 174 gange for i alt 123.098 kroner. Det foregik i perioden fra den 25. marts 2017 frem til den 29. juli 2019, og der er både tale om kontanthævninger og køb af varer.

Specialanklager Gorm Lund nedlagde påstand om fængselsstraf. Det valgte retten i Holstebro at følge. Den tidligere kommunaldirektør fik en fængselsdom på seks måneder – heraf to måneder ubetinget. Derudover blev manden dømt til at betale det fulde beløb i erstatning til Struer Kommune.

Det er afdelingen for økonomisk kriminalitet under central efterforskning ved Midt- og Vestjyllands Politi, der har efterforsket sagen, inden den blev afleveret til anklagemyndigheden.

Pressekontakt

Telefon: 51731906
 

22. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

Ingen forbrydelse bag dødsfald i Struer søndag

En 20-årig mand blev søndag fundet død på en adresse i Struer. Obduktionsrapporten viser, at manden døde af naturlige årsager.

19. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

19 klip og to frakendelser: Pas på hastigheden - også i weekenden

Nogle timers fartkontrol gav sidste weekend 140 hastighedssager. Sænk farten - det er afgørende for ulykkens alvor.

15. april 2024

Midt- og Vestjyllands Politi

35-årig dømt til anbringelse på psykiatrisk afdeling for drabsforsøg

En 35-årig mand blev i dag dømt for to drabsforsøg, efter han den 13. september 2023 stak et ældre ægtepar med kniv. Retten dømte manden til anbringelse på en psykiatrisk afdeling uden længstetid.