Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

26. februar 2019

To mænd fremstilles i grundlovsforhør sigtet for manddrab

To mænd fremstilles i dag i grundlovsforhør i Retten i Herning kl. 13.00. De er sigtet for drabet på den 47-årige mand, der søndag blev fundet død i et skovområde ved Borris.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog søndag den 24. februar anmeldelse om, at en mand var fundet død i et skovområde udenfor Borris i Ringkøbing-Skjern Kommune. Afdøde blev identificeret som en 47-årig mand fra lokalområdet. Omstændigheder på findestedet gjorde at dødsfaldet blev vurderet som mistænkeligt, og der blev derfor iværksat efterforskning og herunder undersøgelser med kriminalteknikere, retsmedicinere mv. Ved obduktion mandag den 25. februar blev det konstateret, at afdøde var påført flere hovedtraumer.

En intensiv efterforskning førte til, at der i nat kl. 4.15 blev anholdt en 38-årig mand og kl. 8.20 en 31-årig mand. Begge anholdte er bekendte til afdøde.

De anholdte er sigtet for manddrab efter straffelovens § 237. De fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Herning kl. 13.00 med krav om varetægtsfængsling. Retsmødet vil blive begæret holdt for lukkede døre.

Politiet har ikke yderligere oplysninger om sagen til pressen for nuværende.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

23. maj 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand anholdt for bombetrussel mod Skive Kommune

Midt- og Vestjyllands Politi var torsdag formiddag til stede ved Skive Kommunes bygninger efter en bombetrussel. Truslen viste sig at være falsk, og politiet har anholdt en mand i sagen.

20. maj 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Mand tiltalt for drab i Bjerringbro

En 23-årig mand er tiltalt for at have begået drab i Bjerringbro natten til den 1. februar 2018. I anklageskriftet er desuden flere tilfælde af vold.

16. maj 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Undgå falske billetter til Skive Festival

Hvis du vil hoppe med foran scenen ved Skive Festival den 6.-8. juni, anbefaler politiet, at du køber din billet ved den officielle billetudbyder. Kun sådan er du sikker på at købe en gyldig billet.

Afvis cookies