Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

26. februar 2019

To mænd fremstilles i grundlovsforhør sigtet for manddrab

To mænd fremstilles i dag i grundlovsforhør i Retten i Herning kl. 13.00. De er sigtet for drabet på den 47-årige mand, der søndag blev fundet død i et skovområde ved Borris.

Midt- og Vestjyllands Politi modtog søndag den 24. februar anmeldelse om, at en mand var fundet død i et skovområde udenfor Borris i Ringkøbing-Skjern Kommune. Afdøde blev identificeret som en 47-årig mand fra lokalområdet. Omstændigheder på findestedet gjorde at dødsfaldet blev vurderet som mistænkeligt, og der blev derfor iværksat efterforskning og herunder undersøgelser med kriminalteknikere, retsmedicinere mv. Ved obduktion mandag den 25. februar blev det konstateret, at afdøde var påført flere hovedtraumer.

En intensiv efterforskning førte til, at der i nat kl. 4.15 blev anholdt en 38-årig mand og kl. 8.20 en 31-årig mand. Begge anholdte er bekendte til afdøde.

De anholdte er sigtet for manddrab efter straffelovens § 237. De fremstilles i grundlovsforhør i Retten i Herning kl. 13.00 med krav om varetægtsfængsling. Retsmødet vil blive begæret holdt for lukkede døre.

Politiet har ikke yderligere oplysninger om sagen til pressen for nuværende.

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

Flere nyheder

22. marts 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Efterlysning af identitet på afdød mand

I forbindelse med fund af afdød person i havnen i Stauning, efterlyser Midt- og Vestjylland identitet på afdøde.

21. marts 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Midt- og Vestjyllands Politi advarer om gps-tyverier fra landbrugsmaskiner

Den seneste måneds tid har Midt- og Vestjyllands Politi fået flere anmeldelser om tyveri af gps-udstyr og andet udstyr fra landbrugsmaskiner. Det får nu kredsen til at advare landmænd, maskinstationer og forhandlere mod lignende tyverier.

18. marts 2019

Midt- og Vestjyllands Politi

Fire personer anholdt for vold og frihedsberøvelse

Tre mænd og en kvinde er anholdt og fremstilles i grundlovsforhør i Viborg kl. 11.30. De er sigtet for vold og frihedsberøvelse.

Nej tak til cookie