Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestjyllands Politi

Nyhed

5. oktober 2021 10:05

Var du ved anlægget i Struer om aftenen den 28. september, så ring til politiet

Politiet vil gerne tale med folk, der færdedes omkring anlægget i Struer den 28. september mellem klokken 21:00 og 21:30.

Det, der for en uge siden blev anmeldt som en frihedsberøvelse i Struer, er stadig lidt af et mysterium. Ingen er meldt savnet, og intet tyder på, at der er sket en forbrydelse. Alligevel undersøger politiet stadig sagen som et mistænkeligt forhold og vil gerne til bunds i sagen. Derfor beder Midt- og Vestjyllands Politi nu alle, der færdedes i området omkring anlægget på Vestergade i Struer den 28. september mellem klokken 21:00 og 21:30, om at kontakte politiet på telefon 114.

”Vi vil meget gerne tale med personer, der var i området den tirsdag aften omkring gerningstidspunktet. Det kan godt være, at noget, som man tror, er uvæsentligt, faktisk er en lille, vigtig brik, der bidrager til det samlede billede, og vi vil rigtig gerne til bunds i det her”, lyder det fra politikommissær Torben Ladefoged.

Anmelderen kom fra anlægget, da hun hørte en kvinde råbe om hjælp. Anmelderen har forklaret, at en mand stod og baksede med at få en ung, lyshåret kvinde ind i en sort personbil, hvorefter yderligere to mænd kom til stedet og hjalp med at få kvinden ind i bilen. De tre mænd kørte derefter væk med kvinden ad Skolegade.

Politiet vil som sagt gerne i kontakt med alle, der befandt sig i området omkring gerningstidspunktet, men vil naturligvis også gerne tale med personer, der har konkret viden om selve episoden.
”Måske var man selv en del af det, eller man kender måske nogle af de personer, som deltog i det, og så vil vi altså gerne høre fra dem hurtigst muligt, så vi kan få lukket sagen”, siger politikommissær Torben Ladefoged.

Politiet kan kontaktes på telefon 114.

Særligt til pressen:

Kontaktperson: Politikommissær Torben Ladefoged - 4045 2482

Pressekontakt

E-mail: mvjyl-kommunikation@politi.dk
Telefon: 51731906
 

3. december 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

Fængselsstraf til psykolog for seksuelt misbrug

En 33-årig mandlig psykolog er fredag blevet idømt ti måneders fængsel for at have begået et seksuelt overgreb mod en dengang 15-årig kvindelig klient. Episoden fandt sted i starten af året, hvor psykologen under et fortroligt behandlingsmøde udførte overgrebet mod klienten.

29. november 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

To mænd idømt fængselsstraf for GPS-tyverier

Retten i Holstebro har i dag idømt to mænd fra Litauen en fængselsstraf på to år og tre måneder for en række indbrud i maskinhaller, hvor der blev stjålet GPS-udstyr til landbrugsmaskiner for flere hundrede tusinde kroner.

25. november 2021

Midt- og Vestjyllands Politi

18-årig dømt for knivstikkeri i Herning

En 18-årig mand skal to år og tre måneder i fængsel. Han blev i dag dømt for et knivstikkeri begået i Herning den 7. maj 2021.