Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

10. august 2021 11:07

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 10. august 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 9. august 2021 kl. 07.00 til 10. august 2021 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Torndalsvej, Køge
Ørslev Gade, Ørslev, Ringsted
Læstedet, Greve
Fyrrevej, Jyllinge
Uglevej, Solrød Strand

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Tyveri fra køretøjer:

Egevej, Solrød Strand

 

Grundlovsforhør i sag om narkosalg – Roskilde

En 30-årig kvinde og en 41-årig mand, begge fra Roskilde, fremstilles i dag i grundlovsforhør ved Retten i Roskilde kl. 11.00 som sigtet for narkobesiddelse af 154,9 gram amfetamin med henblik på videreoverdragelse efter straffelovens regler. Amfetaminen blev fundet i forbindelse med en ransagning i en lejlighed i Roskilde. Anklagemyndigheden begærer dørlukning i sagen ad hensyn til efterforskningen, så det er ikke muligt at oplyse yderligere i sagen.

Udlændingeloven – Greve

Politiet modtog mandag kl. 13.00 en anmeldelse fra Arbejdstilsynet, der var på kontrol på en byggeplads i Greve, hvor de havde truffet to kinesere, som ikke havde lovligt ophold eller arbejdstilladelse i Danmark. Politiets udlændingeafdeling kørte til byggepladsen, hvor de traf de to mænd fra Kina, en 56 og en 60 årig, som blev anholdt og sigtet for at overtræde Udlændingeloven. De blev taget med til politistationen til afhøring med tolk, og anholdt i 3 x 24 timer i medfør af Udlændingeloven, mens politiet behandler straffesagen, hvorefter spørgsmålet om udvisning vil blive behandlet.

 

Bus og bil kørte sammen – Skov Hastrupvej/Roskildevej, Hvalsø – Lejre

Kl. 17.03 skete et sammenstød i krydset Skov Hastrupvej/Roskildevej ved Skov Hastrup i Hvalsø, Lejre, da en bus og en personbil stødte sammen. Bussen, der blev ført af en 64-årig mand fra Nordsjælland, kørte ad Skov Hastrupvej mod Roskildevej, hvor der er ubetinget vigepligt. En 62-årige kvinde fra Sorø kørte i bil ad Roskildvej mod vest. Buschaufføren kørte frem i krydset, så de to køretøjer stødte sammen.

Politi og ambulance kørte til stedet, hvor parterne blev tilset, men ingen var kommet noget til. Der skete materiel skade, og bilen blev hentet af vejhjælp. Patruljen optog rapport om uheldet, da der var mistanke om at buschaufføren havde ovetrådt sin vigepligt.

Narkokørsel i frakendelsestiden – Bjerget, Holbæk

Kl. 20.22 standsede en patrulje en varebil, der kørte ad Holbækmotorvejen og ind på P-pladsen ved Springstrup Syd. Varebilens fører, en 24-årig mand fra Kalundborg, var påvirket af hash og var desuden frakendt førerretten. Varebilen var afmeldt, så føreren blev sigtet for narkokørsel i frakendelsestiden i en uindregistreret bil. Den 24-årige blev anholdt for at få udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt.

Narkokørsel, kokain og våben – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 20.49 kørte en patrulje på Holbækmotorvejen vestgående ved Roskilde, hvor betjentene blev opmærksomme på en personbil, som de bragte til standsning i en rutinekontrol. Bag rattet sad en 18-årig mand fra Smørum, som var påvirket af narkotika, så han blev anholdt, sigtet og taget med til en blodprøveudtagelse. Politiet ransagede bilen, hvor der blev fundet seks såkaldte salgsposer med kokain, der senere blev kontrolvejet til 2,71 gram. Derudover fandt politiet et slagvåben – en totenschlæger i bilen. De ulovlige genstande blev beslaglagt med henblik på destruktion, og den 18-årige blev sigtet for narkobesiddelse med henblik på salg og for våbenbesiddelse. Han blev løsladt efter at have afgivet en blodprøve, og nu afventer politiet resultatet, hvorefter den 18-årige vil høre mere i sine sager.

Spiritus og narkokørsel – Mellemvang, Holbæk

Kl. 22.10 blev en 21-årig mand fra Mørkøv anholdt og sigtet for spiritus og narkokørsel i en personbil på Mellemvang ud fra Havevang i Holbæk. En narkometertest viste positiv resultatet for cannabis, og føreren erkendte, at have røget hash samme dag. En alkometertest viste en promille over det tilladte. Den 21-årige blev løsladt efter blodprøveudtagelsen, og vil høre mere i sagen når resultatet af blodprøven kommer.






 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

19. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 19. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 18. april 2024 kl. 07.00 til 19. april 2024 kl. 07.00.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 18. april 2024.

Mand sigtet for brandstiftelse på behandlingssted - Bilist uden kørekort fik taget bilen - Fart på ud for Skills. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 17. april 2024 kl. 07.00 til 18. april 2024 kl. 07.00.

17. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. april 2024 kl. 07.00 til 17. april 2024 kl. 07.00.