Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

27. oktober 2021 13:12

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 27. oktober 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 26. oktober 2021 kl. 07.00 til 27. oktober 2021 kl. 07.00.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Glentevej, Greve
Hejrevej, Greve

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

Tyveri fra køretøjer:

Ringstedvej, Roskilde


Færdselsuheld – Køge Bugt Motorvejen, Køge

Kl. 06.56 var der sket et sammenstød mellem en lastbil og en personbil på motorvejen i det nordgående spor syd for afkørsel 32 Ølby. En 54-årig mand fra Vemmelev skiftede som fører af en lastbil vognbane mod højre, men stødte i den tætte morgentrafik sammen med en personbil ført af en 59-årig kvinde fra Haslev. Der skete ingen personskade ved uheldet, hvor personbilen fik mindre skader på sin venstre side. Lastbilen fik ingen skader ved uheldet, hvori politiet registrerede parterne og omstændighederne.

Færdselsuheld – Slimmingevej, Tureby – Køge

Kl. 07.12 var en bilist forulykket under kørsel ad Slimmingevej mod vest. Ingen øvrige trafikanter var involveret i ulykken, der skete, da en 28-årig mand fra Ringsted fik højre hjulpar ud i rabatten. I forsøget på at rette bilen op mistede han kontrollen over køretøjet, så bilen påkørte et vejtræ. Den 28-årige blev bragt til skadestuen til kontrol, men var sluppet uden behandlingskrævende skader.

Færdselsuheld – Vestmotorvejen, Bjæverskov – Køge

Kl. 07.40 rykkede politiet ud til endnu et færdselsuheld, idet to bilister var stødt sammen på motorvejen i det østgående spor ved Bjæverskov. En 50-årig kvinde fra Korsør havde nedsat hastigheden på grund af kødannelse forude. Det opdagede en 23-årig mand fra Slagelse for sent, så han påkørte bagenden af kvindens bilist. Begge biler kunne hurtigt flyttes ind i nødsporet, og politiet registrerede blot parterne og omstændighederne ved uheldet.

Arbejdsulykke – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 08.38 rykkede ambulancepersonale og politiet ud til en arbejdsulykke, idet en mand var kommet til skade. Det viste sig, at en 38-årig mandlig slagter var ved at ridse en steg, da kniven smuttede, så han fik et blødende og behandlingskrævende snitsår i den ene underarm. Ambulancepersonalet bragte ham på skadestuen til fornøden behandling, og politiet optog rapport om ulykken, så det senere i samarbejde med Arbejdstilsynet kan afgøres, om nogen kan drages til ansvar for ulykken.

Narkokørsel – Isefjords Alle, Holbæk

Kl. 09.57 anholdt og sigtede politiet en 29-årig mand fra Holbæk for narkokørsel i en peronbil. Han blev løsladt efter udtagelse af en blodprøve.

Butikstyveri – Algade, Roskilde

Kl. 10.52 anmeldte personalet i en herretøjsbutik, at en mand var tilbageholdt som mistænkt for et tyveri. Politiet fik kontakt til en 37-årig mandlig asylansøger med ophold i det centrale Jylland. Han blev anholdt og sigtet for tyveri af et par underbukser til en værdi af 150 kr. Varen havde han stjålet fra en fortovsudstilling, men en medarbejder havde bemærket tyveriet og tilbageholdt manden.
Den 37-årige blev afhørt til tyverisagen og fik efterfølgende indskærpet nogle regler i hjemrejseloven på grund af en efterlysning fra Nordsjællands Politi, som ønskede dette foretaget, når politiet traf ham. Efter afsluttet sagsbehandling blev den 37-årige mand løsladt og sat på et tog til Jylland. Senere vil han høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Tyveri af pung – Over Bølgen, Greve

Kl. 12.40 anmeldte en 90-årig kvinde fra Bjæverskov, at hun før havde fået stjålet sin pung. Hun havde omkring middagstid været på indkøb i et indkøbscenter og havde anbragt sit indkøbsnet på forsædet i bilen, inden hun ville køre hjem. Da hun skulle til at køre fra parkeringspladsen, åbnede en fremmed mand passagerdøren for at spørge om vej til et hospital. Først da manden havde lukket døren og var gået sin vej, opdagede den 90-årige, at hendes pung med bl.a. kontanter og betalingskort var blevet stjålet fra indkøbsnettet.
Politiet fik ved afhøring af offeret klarlagt, at den mistænkte kunne beskrives som: mand, østeuropæisk af udseende, 35-40 år, almindelig af bygning, iført mørkt tøj og bar en sixpence. Han talte dansk med accent, da han henvendte sig til den 90-årige, som nu har spærret sine betalingskort, så de ikke kan misbruges.
Personer, der har bemærket den mistænkte mand på parkeringspladsen ved indkøbscentret Waves, vil politiet gerne i kontakt med. Kontakt politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen.

Forsøg på tyveri af pung – Møllevej, Karlslunde – Greve

Kl. 12.50 anmeldte en 45-årig kvinde fra Solrød Strand via personalet i Super Brugsen, at to mænd havde forsøgt at stjæle hendes pung under indkøb i supermarkedet. Hun havde under indkøbsturen bemærket, at to fremmede mænd havde fulgt forholdsvist tæt efter hende. Da hun havde sin opmærksomhed rettet mod en vare, mærkede hun pludselig nogen tage hendes pung op af jakkelommen. Hun råbte op henvendt mod de to mænd, der stadig befandt sig tæt på hende. Den ene af mændene afleverede herefter pungen, inden de begge løb ud af supermarkedet.
Den 45-årige kvinde fik i forbindelse hermed gjort en kasseekspedient samt kunder i køen ved kassen opmærksom på de to mænds flugt. Både kasseekspedienten og en mandlig kunde fra køen løb efter de to mænd, der forsvandt i området.
De to mistænke mænd blev begge beskrevet som 30-40 år og ca. 175 cm høje. Den ene af dem havde måske et handicap med sin højre arm, idet han syntes at have et problem med at bruge den normalt.
Politiet har nu optaget rapport om tyveriforsøget i et forsøg på at få identificeret de to mistænkte i sagen.
Desuden vil politiet gerne i kontakt med den mandlige kunde, der sammen med kasseekspedienten løb efter de to mænd, men som havde forladt supermarkedet inden politiets ankomst. Kunden havde også talt om at ville køre i sin bil efter de mænd, såfremt de senere flygtede i et køretøj. Denne mand må gerne i sin egenskab af et vigtigt vidne kontakte politiet på tlf. 114, så han kan blive afhørt til sagen.

Brandundersøgelse – Bystedvej, Nakke, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 15.02 slog en 55-årig mand alarm, efter han havde opdaget ildløs i et skur ved et sommerhus. Manden havde efter alarmeringen sikret sig, at ingen var til stede i sommerhuset, der var forladt og aflåst. Han havde banket på døre og vinduer uden reaktion fra nogen.
Ved brandvæsnets og politiets ankomst havde branden fra skuret bredt sig til selve sommerhuset, der var overtændt, og som efterfølgende stort set udbrændte. Ingen kom til skade ved branden, hvis årsag nu skal undersøges nærmere af politiet.

Færdselsuheld – Landevejen / Tuse Byvej, Holbæk

Kl. 15.51 rykkede redningspersonale og politiet ud til et færdselsuheld, idet to bilister var stødt sammen i et vejkryds. En 18-årig mand fra Holbæk var i en personbil kørt ad Tuse Byvej mod nord og videre ud over vigelinjen ud på Landevejen. Her blev han påkørt på sin venstre side af en 35-årig mand fra Holbæk, der i en varebil kørte ad Landevejen i østlig retning. Et bugseringskøretøj blev tilkaldt til at flytte de havarerede køretøjer, så trafikken især ad Landevejen kunne passere uhindret. Begge parter slap fra uheldet uden behandlingskrævende skader. Politiet har optaget rapport om uheldet på grund af en mistanke om, at færdselslovens vigepligtsbestemmelser kan være overtrådt.

Narkokørsel i frakendelsestiden – bil beslaglagt – Nørregade, Ringsted

Kl. 17.15 sigtede politiet en 39-årig mand fra Ringsted for kørsel i frakendelsestiden og for kørsel i narkotikapåvirket tilstand i en personbil. Han blev kortvarigt anholdt i forbindelse med udtagelse af en blodprøve til nærmere undersøgelse for euforiserende stoffer. Ved visitationen i forbindelse med anholdelsen fandt politiet den 39-årige i besiddelse af knap et gram amfetamin, som han gemte i en lomme i sin jakke. Sigtelserne kom også til at omfatte lov om euforiserende stoffer. Desuden blev den 39-årig gjort bekendt med, at hans personbil blev beslaglagt på grund af gentagne kørsler uden at have den fornødne førerret. Den 39-årige vil således høre nærmere fra politiet, når analyseerklæringen fra blodprøven foreligger.

Narko-/spirituskørsel i stjålet bil med stjålne nummerplader mv. – Ladegårdsparken Øst, Holbæk

Kl. 17.20 ville politiet foretage en rutinemæssig kontrol en varebil, der blev set køre i rundkørslen Gl. Ringstedvej / Skagerakvej. Føreren af varebilen ønskede ikke umiddelbart at tale med politiet, der fulgte efter bilen frem til området ved Ladegårdsparken. Her blev bilen efterladt, da fire personer løb væk fra den. Politiet fik indhentet føreren, der var en 25-årig mand fra Holbæk. Han blev mistænkt for at være både spiritus- og narkotikapåvirket under kørslen i bilen, som viste sig at være stjålet og forsynet med nummerplader, som ikke hørte til bilen. Den 25-årige blev under disse omstændigheder anholdt og blev sigtet for at have været i besiddelse af en ulovlig kniv, som han havde kastet fra sig under flugten.
Varebilen blev bugseret bort fra området, og den 25-årige fik udtaget en blodprøve til nærmere undersøgelse for både alkohol og euforiserende stoffer. Når analyseresultaterne foreligger, vil den 25-årige høre nærmere herom og om, hvordan sagerne forventes afgjort. Samtidig forsøger politiet – om muligt – at få identificeret de øvrige personer, der var med under kørslen i den stjålne bil.

Tyv afsløret af mobiltelefon – Hovedvejen, Osted, Lejre – Lejre

Kl. 18.44 anmeldte en 62-årig mandlig buschauffør, at han i forbindelse med kørsel ad Hovedvejen i Osted havde fået stjålet sin buschaufførjakke, hvori han havde bl.a. betalingskort, pung og en mobiltelefon. Den mistænkte var en mand, som umiddelbart efter var gået ind i et supermarked kort efter tyveriet, og som buschaufføren mente at kunne erindre identiteten på efter en tidligere sag.
Politiet efterforskede sagen ud fra anmelderens oplysninger om den mistænkte, der blev identificeret som 30-årig mand fra Lejre. Han blev senere på aftenen opsøgt af politiet, der foreholdt ham mistanken, som han ikke kendte noget til. Som et efterforskningsskridt foretog politiet herefter en opringning til buschaufførens mobiltelefon, som ringede et sted på den mistænktes bopæl. Ved en ransagning af hans bolig fandt politiet mobiltelefonen og buschaufførens pung med indhold gemt i et møbel. Den 30-årige blev nu sigtet for tyveriet og fik frataget de stjålne effekter, som blev leveret tilbage til buschaufføren. Senere vil den sigtede høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Lov om euforiserende stoffer – Vandtårnsvej, Holbæk

Kl. 20.31 bemærkede en civilpatrulje i forbindelse med en anden politiforretning, at en mand pludselig begyndte at gå i en anden retning, da han opdagede politiet. Patruljen fik kontakt til manden, som var en 24-årig mand fra Holbæk, som efterfølgende blev fundet i besiddelse af 0,4 gram hash. I forbindelse med en sigtelse for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer blev hashen beslaglagt som bevis og med henblik på destruktion, når sagen er blevet afgjort.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

22. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. marts 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 21. marts 2024 kl. 07.00 til 22. marts 2024 kl. 07.00.

21. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. marts 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 20. marts 2024 kl. 07.00 til 21. marts 2024 kl. 07.00.

20. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 20. marts 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. marts 2024 kl. 07.00 til 20. marts 2024 kl. 07.00.