Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

18. september 2019 10:44

Uddrag af døgnrapport 170919 kl. 0700 til 180919 kl. 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:
               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ingen

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Næsvangsvej, Asnæs
Bautavej, Strøby

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Udenlandske butikstyve stjal tøj – Ros Torv, Roskilde

Kl. 11.34 fik politiet en anmeldelse om, at tre mænd havde stjålet tøjgenstande fra en butik i indkøbscentret Ros Torv. Politiet kom til stedet, hvor de kunne anholde og sigte en 27-årig rumænsk mand for butikstyveri. Manden var i besiddelse af to såkaldte russerposer, der indeholdt beklædningsgenstande. Manden er nu i politiets varetægt og fremstilles i grundlovsforhør senere i dag.
  
Politiet efterlyser to medgerningsmænd, som flygtede fra stedet. De beskrives som:
A: Mand, østeuropæisk af udseende, 20-30 år, almindelig af bygning. Hudfarve: brun, hårfarve: sort, kort hår. Iført: sort kasket, sort t-shirt med hvidt logo på brystet, mørk vest med hætte, blå jeans, sko med hvide og sorte detaljer.

B: Mand, østeuropæisk af udseende, 20-30 år, almindelig af bygning. Hudfarve: hvid, hårfarve: sort, kort hår. Iført: blå hættetrøje med hvide snører og hvid stribe hen over brystet, blå jeans, tennissko. Medbragte: grå rygsæk.

Kontakt politiet på 114, hvis du har oplysninger om de to mænd eller deres færden.

 

Narkotikapåvirket mand standset i bil – Rynkevangen, Kalundborg

Kl. 13.32 standsede politiet en personbil, der blev ført af en 32-årig mand fra Skibby. Manden blev fundet i besiddelse af to salgsposer, der indeholdt i alt 2,5 g hash til eget brug, som politiet beslaglagde. Politiet mistænkte, at manden var narkotikapåvirket, og manden var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve. Manden er sigtet i sagerne, som vil blive afgjort, når resultatet af blodprøven foreligger.

 

Udenlandsk mand tilbød ”guldsmykker” i pant – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde – Greve

Kl. 14.20 fik politiet en henvendelse fra en borger, der oplyste, at han var blevet kontaktet af en romansk udseende mand på en motorvejsafkørsel ved Greve C, der forsøgte at låne penge til benzin, og som tilbød guldsmykker i pant. Den udenlandske mand oplyste, at han var direktør i et stort firma, og han stod ved siden af en mørkeblå BMW på tyske nummerplader. 

”Direktøren” beskrives som: mand, romansk af udseende, 40-45 år, almindelig af bygning, hudfarve: brun, hårfarve: sort, talte dansk med accent, iført: mørk habit og var i besiddelse af en masse "guldsmykker”. Kontakt politiet på 114, hvis du har oplysninger om manden eller hans færden.


Politiet vil gerne opfordre borgerne til at udvise sund fornuft og ikke udlevere kontanter eller andre værdier i bytte for ”guldsmykker”. I stedet for at stoppe op og gå i dialog med guldsælgere, vil politiet opfordre borgerne til at kontakte politiet på 114 og fortælle, hvor guldsælgerne befinder sig.

 

Narkopåvirket mand overhalede motorcykelbetjent ved for høj hastighed – Køge Bugt Motorvejen, Karlslunde, Greve

Kl. 16.55 blev en af politiets motorcykelbetjente, der var kørende på motorvejen i nordgående retning ved Greve Syd-afkørslen, overhalet af en personbil med fire unge mennesker. På strækningen er det tilladt at køre 110 km/t, og motorcyklen målte personbilens hastighed til at være 145 km/t. Betjenten bragte derfor personbilen til standsning og kunne konstatere, at føreren virkede urolig. Betjenten skønnede, føreren, en 22-årig mand fra Stege, var påvirket, og han blev testet i et narkometer, der indikerede, at han kunne være påvirket af kokain, methamfetamin og cannabis. Føreren blev sigtet og anholdt på stedet og fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når blodprøveresultatet foreligger, vil manden få afgjort sine sager. 

 

Opmærksom borger tippede politiet om spritbilist – Københavnsvej – Roskilde

Kl. 22.32 kontaktede en opmærksom borger politiet og oplyste, at han havde observeret en anden bil, der kørte meget usikkert. Den opmærksomme borger, en 22-årig mand fra Roskilde, ventede i sin bil på, at politiet nåede frem og kunne herefter vise vej frem til det anden køretøj, som nu holdt stille i et buskads. Politiet tog kontakt til føreren af bilen, en 40-årig mand fra Hedehusene, som patruljen skønnede var påvirket. Manden blev sigtet og anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve. Efterfølgende blev han anbragt i detentionen til afrusning. Sagen vil blive afgjort på et senere tidspunkt. Politiet vil gerne takke den opmærksomme borger for at reagere hurtigt og hjælpe politiet.
 

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.

23. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. april 2024 kl. 07.00 til 23. april 2024 kl. 07.00.

22. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. april 2024

Vidner søges til groft overfald på lastbilchauffør - Mænd afsløret midt i narkohandel - Vidner søges til indbrud i tandlæge, hvor dyrt udstyr blev stjålet. Læs mere i weekendens uddrag Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. april 2024 kl. 07.00 til 22. april 2024 kl. 07.00.