Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

6. juli 2020 13:51

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 030720 kl 0700 til mandag den 060720 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Uddrag af døgnrapporten

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Ringstedgade, Roskilde
Smedelundsgade, Holbæk
Bøgevej, Slimminge, Ringsted
Jernbanevej, Ringsted

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Engparken, Asnæs
Maglekærvej, Solrød Strand
Moseagervej, Solrød Strand
Holbækvej, Tornved, Jyderup
Anhornvej, Karlslunde
Morbærvej, Strøby Egede, Køge
Lærkvej, Køge
Friggasvej, Roskilde
Hornsherredvej, Lyndby, Kirke-Hyllinge
Søndre Kildetoften, Solrød Strand
Gulddyssevej, Gundsømagle, Roskilde
Munkeageren, Køge
Stovdyssevej, Gundsømagle, Roskilde
Bækager Alle, Greve
Vinkelvej, Højby
Borrehøj, Kalundborg
Nørre Boulevard, Køge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Violvænget, Tengslemark, Højby
Kvikgræsvej, Føllenslev

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

 

Fredag til lørdag


Uheld med ambulance – Roskildevej/Raunsbjergvej, Hvalsø – Lejre

Kl. 07.38 skete et uheld, da en ambulance kørte med udrykning af Roskildevej mod sydøst. I krydset ved Raunsbjergvej overhalede ambulancen en personbil, som kørte i samme retning. Føreren af personbilen, en 52-årig kvinde fra Store-Merløse, holdt stille, da hun skulle svinge til venstre ad Raunsbjergvej. Hun hørte udrykningssirenen, men overså den overhalende ambulance og foretog venstresvinget ud foran ambulancen, som kørte ind i personbilen. Ambulancen kørte ud på en mark, som følge af sammenstødet. Der var to reddere i bilen, men ingen patienter bag i ambulancen. Politi og flere ambulancer blev sendt til uheldsstedet, hvor den 52-årige, og de to reddere blev taget med til sygehuset til tjek. Ingen var dog kommet noget alvorligt til i forbindelse med uheldet. Vejen blev hurtigt ryddet, så trafikken kunne glide forbi uheldet. Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne omkring uheldet.

Spiritusuheld og vold – Hovedgaden, Høng – Kalundborg

Kl. 14.09 påkørte en 63-årig kvinde fra Høng en parkeret bil, som holdt på P-pladsen foran et supermarked. Ejeren af bilen, en 34-årig mand fra Gørlev Sj., så uheldet og tilbageholdt den 63-årige kvindelige bilist, idet hun var påvirket af spiritus. Den 34-årige tog kvindens bilnøgler, så hun ikke kunne køre fra stedet og bad hende vente til politiet kom.

En 62-årig kvinde fra Gørlev Sj., som havde været med som passager i den 63-åriges bil, var ikke tilfreds med dette og hidsede sig op på den 34-årige anmelder. Den 62-årige tildelte i den forbindelse den 34-årige et knytnæveslag i ansigtet, og fremsagde trusler imod ham. Da politiet kom frem blev den 63-årige anholdt og sigtet for spirituskørsel, og den 62-årige blev sigtet for vold mod den 34-årige. Den 63-årige blæste alkometeret op over 2,0 promille, så politiet inddrog hendes førerret på stedet, hvilket hun accepterede. Den 62-årige, der også var påvirket af spiritus blev kort afhørt til sagen. Hun vil senere blive indkaldt til en genafhøring i ædru tilstand. Den 63-årige fik udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt. Politiet optog rapport om uheldet, og den 63-årige vil høre mere i sagen, når resultatet af blodprøven kommer.

Vold – Jerismosevej, Greve

Kl. 21.05 fik politiet anmeldelse om, at en 19-årig kvinde havde været udsat for vold, da hun var inde i et supermarked og handle. Her havde en ung mand talt meget grimt til personalet, så den 19-årig havde bedt ham slappe af, hvilket gjorde den unge mand ophidset. Den unge mands venner fik talt ham ned, og de forlod alle butikken. På jerismosevej ud for Æblestien mødte den 19-årige igen den vrede unge mand, som nu råbte skældsord efter kvinden og slog hende i ansigtet, så hun fik en bule.

En patrulje blev sendt til stedet, hvor de ud fra vidners beskrivelse af den mistænkte fandt frem til en spirituspåvirket 16-årig ung mand fra Skovlunde, som blev anholdt og sigtet for vold. Han blev taget med på stationen til afhøring under overværelse af de sociale myndigheder. Den 16-åriges værge blev underrettet om sagen og afhøringen af den 16-årige. Efter endt afhøring blev den 16-årige løsladt, men er fortsat sigtet i sagens.


Lørdag til søndag


Aquaplaning årsag til uheld – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 16.24 kørte en 23-årig mand fra Greve ad Køge Bugt Motorvejen mod syd ved Solrød, da hans bil kort før afkørsel 31a aquaplannede, da der lå vand på kørebanen. Den 23-åriges bil kørte ind i autoværnet ved midterrabatten, og stødte i den forbindelse sammen med en bagfrakommende bil, som blev ført af en 45-årig mand fra København S. Han forsøgte at undvige, men stødte ind i bagenden på den 23-åriges bil. Den 45-åriges bil blev påkørt bagfra af endnu en bil, men føreren af denne kørte fra stedet, før de tilstedeværende fik registreret navn eller registreringsnummer. Politi og ambulance kom frem til stedet, men ingen personer var kommet til skade ved uheldet. Kun et spor på motorvejen var farbart, mens oprydningen stod på. Bilerne blev dog hurtigt flyttet ud i nødsporet, og alle spor blev åbnet igen omkring kl. 16.45. Politiet optog rapport i sagen, for at klarlægge omstændighederne ved uheldet.

Butikstyve anholdt – Kloster Parks Alle, Ringsted

Kl. 16.52 anmeldte en butiksvagt fra Ringsted Outlet, at han havde tilbageholdt tre personer, som havde stjålet fra flere butikker i centret. Vagten havde bemærket, at de tre havde haft en mistænkelig adfærd i Sketchersbutikken og var fulgt efter dem ud til parkeringspladsen. Her havde kvinderne smidt nogle stjålne ting fra sig i et buskads. Vagten tog kontakt til de tre, som fulgte med tilbage til butikken.

Politiet kørte til stedet og traf to kvinder, en 23-årig og en 46-årig og en 26-årige mand, fra Serbien, med adresse i Slagelse. Politiet ransagede de anholdtes bil, hvor der blev fundet yderligere tyvekoster De havde i forening stjålet sko til 385 kr fra Sketchers butikken, tøj og sko til en værdi af 700 kr fra Kappa butikken og undertøj fra Trimuph butikken. De blev sigtet for butikstyveri og afhørt til sagen, hvor det frem, at de skulle til fødselsdag og ville bruge de stjålne ting som gave. Alle koster blev leveret tilbage til butikken, der derfor ikke havde et erstatningskrav. Efter endt afhøring blev de tre løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Spirituskørsel – Kirkemosevej, Føllenslev – Kalundborg

Kl. 18.29 blev en 28-årig mand fra Polen med adresse i Kalundborg anholdt og sigtet for spirituskørsel, da han havde en promille over det tilladte. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Når resultatet af blodprøven kommer, kan han forvente at høre fra politiet i sagen.

Vold i nattelivet – Hestetorvet, Roskilde

Kl. 23.33 blev politiet tilkaldt til en pub på Hestetorvet, hvor en gæst havde slået flere tilstedeværende foran beværtningen. Flere patrulje kørte til stedet, hvor en 38-årig mand fra Irland med adresse på Frederiksberg blev anholdt og sigtet for vold mod tre mænd. Den 38-åriges var blevet udadreagerende overfor to mænd, som havde haft en uoverensstemmelse med hans kæreste inde på pubben. De to mænd, begge 23 år og fra Roskilde og København, blev slået med knytnæve og den ene fik tildelt en skalle. I tumulten blev endnu en ung mand, en 19-årig fra Roskilde, tildelt et slag. Den anholdte var spirituspåvirket og blev sat i detentionen til afrusning. Han blev efter endt afhøring løsladt tidligt på morgenen, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Spiritusbilist kørte galt – Kordilgade, Kalundborg

Kl. 01.20 anmeldte en bekymret borger, at han netop havde set en personbil, der slingrede ned ad Kordilgade mod vest. Ud for nr. 58B påkørte bilen et rækværk, hvilket fik føreren af bilen til at stige ud af bilen. Han satte sig dog ind i bilen og fortsatte videre af Kordilgade, hvor han kort efter blev standset af en patrulje. Føreren af bilen, en 47-årig mand fra Svebølle var kraftigt påvirket af spiritus, så han blev anholdt og taget med til en blodprøveudtagelse. Han var desuden frakendt førerretten og blev derfor sigtet for kørsel spirituspåvirket tilstand i frakendelsestiden. Politiet optog rapport i sagen om færdselsuheldet ved påkørslen af rækværket. Efter blodprøven var taget blev den 47-årige løsladt, men kan forvente at høre mere fra politiet i sagen.

Udenlandsk spiritusbilist fik taget kørekortet – Holbækmotorvejen, Roskilde – Lejre

Kl. 03.30 anmeldte en bilist, som kørte på Holbækmotorvejen mod vest, at han kørte bag en litauisk bil, der kørte slingrende ad motorvejen med ca. 60 km/t. En patrulje fik standset den slingrende bil, som blev ført af en 26-årig mand fra Litauen med arbejde i Danmark. Hans promille var så høj, at politiet kunne inddrage hans kørekort på stedet. Han fik udtaget en blodprøve, som skal vise præcis, hvor høj promillen var under kørslen. Den 26-årige blev løsladt, men vil senere høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer.

Søndag – mandag


Færdselsuheld – Holmeagervej/Nældebjergvej, Greve

Kl. 06.37 fik politiet en anmeldelse om et færdselsuheld i t-krydset ved Holmeagervej og Nældebjergvej. Bilen, der blev ført af en 79-årig lokal mand, fortsatte ligeud i t-krydset og påkørte et skilt langs med Holmeagervej over for Nældebjergvej, idet føreren oplevede smerter i brystet og mistede herredømmet over bilen. Manden blev kørt med ambulance til Rigshospitalet med smerter i brystet og afgik ved døden på Rigshospitalet.  Politiet formoder ikke, at færdselsuheldet var årsag til mandens død, men dette skal nu undersøges nærmere.

Hærværk – Algade 71, Røde Port, og Jernbanegade 1D, Roskilde

Kl. 10.40 blev politiet underrettet om, at flere biler i Roskilde havde været udsat for hærværk begået mellem lørdag aften og søndag morgen. Tre biler på parkeringspladsen ved Røde Port havde fået knust ruder, ligesom tre biler på parkeringspladsen ved Jernbanegade ud for nr. 1D fik knust ruder. Politiet hører gerne fra personer, der har set mistænkelige personer omkring bilerne på de to parkeringspladser, eller som har hørt rudeknusningen om aftenen/natten til søndag. Politiet kan kontaktes på 114, hvis man har oplysninger til sagen.

Færdselsuheld på parkeringsplads – Jersie Center, Solrød

Kl. 13.33 fik politiet en anmeldelse om, at en bil ført af en 81-årig lokal mand, havde ramt en parkeret bil på parkeringspladsen ved et supermarked i Jersie Centret. I den parkerede bil sad en 83-årig mand fra Virum, som hørte det lille bump ved påkørslen og undrede sig over, at den anden part ikke steg ud af bilen for at udveksle informationer. Politiet fandt frem til den 81-årige mand fra Solrød, som ikke havde lagt mærke til sammenstødet, men som efter undersøgelser af sin egen bil måtte erkende, at han havde ramt den anden bil. De to parter fik udvekslet deres oplysninger og ville klare forholdet forsikringsmæssigt. Politiet registrerede uheldet.

Færdselsuheld – Omfartsvejen, Harmskrydset, Holbæk

Kl. 15.08 skete et sammenstød i lyskrydset Omfartsvejen, Harmskrydset i Holbæk. En 18-årig mand fra Holbæk kørte i sydøstgående retning ad Omfartsvejen og skulle foretage et venstresving mod Holbæk ad Valdemar Sejrsvej, mens en 58-årig mand fra Vipperød kørte i nordvestgående retning på Omfartsvejen og skulle fortsætte ligeud i krydset. Påkørslen skete, i det den 18-årige kørte for langt frem i krydset. Sammenstødet skete med cirka 50 km/t, og airbags blev udløst, men personerne i bilerne slap fra ulykken uden alvorlige skader. Ingen af bilerne kunne køre fra stedet, og vejen var midlertidig lukket, mens oprydningen på vejen var i gang. Der blev dog åbnet igen omkring kl. 16.10.

Spirituskørsel på lille knallert – Østerlyngvej, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 18.00 blev en 61-årig mand fra Nykøbing Sjælland anholdt og sigtet for at føre lille knallert på Østerlyngvej, uagtet han var påvirket af spiritus. Han fik udtaget en blodprøve på Holbæk Sygehus og blev efterfølgende løsladt. Han vil dog høre nærmere om sagen, når blodprøvens resultat er klar, og når sagen skal afgøres.

Beslaglæggelse af køretøj – Egebjerg Hovedgade, Nykøbing Sj. – Odsherred

Kl. 20.35 standede politiet en 23-årig mand fra Odsherred, der for tredje gang førte sin person uden at have generhvervet kørekortet efter en tidligere frakendelse. Da det var tredje gang inden for tre år, at han blev standset uden førerret, beslaglagde betjenten bilen, som den 23-årige stod som ejer af. Retten skal nu tage stilling til, om bilen kan konfiskeres fra ejeren.

 

Indbrud i lager – Bøgedevej, Slimminge, Ringsted – Køge kommune

Kl. 01.59 fik politiet en alarm om et indbrud i et lager, hvor der blev stjålet kabelskrot, og flere patruljer kørte til området, heriblandt en hundepatrulje, der skulle lede efter spor fra gerningsmanden. En 45-årig mand fra Borup blev fundet i området og kunne mistænkes for at stå bag indbruddet. Han blev sigtet for indbruddet og afhørt til sagen, hvorefter han blev løsladt. Han vil senere høre mere om sagen.

Grundlovsforhør i sag om vold – Holbæk
En 33-årig mand fra Holbæk fremstilles i dag i grundlovsforhør kl. 13.30, som sigtet for grov vold og trusler imod sin tidligere samlever, en 26-årig kvinde fra Holbæk. Episoden skete på mandens bopæl i Holbæk fredag kl. 14.00, og den forurettede anmeldte sagen til politiet lørdag. Politiet efterforskede sagen, og søndag aften blev den 33-årige anholdt på sin bopæl, hvor han blev sigtet for at have taget kvælertag på kvinden og truet hende på livet. Anklagemyndigheden begærer dørlukning ved grundlovsforhøret, så det er ikke muligt at oplyse yderligere om sagen på nuværende tidspunkt.Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

16. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 16. april 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. april 2021 kl. 07.00 til 16. april 2021 kl. 07.00.

15. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt og Vestsjællands Politi uddrag af døgnrapporten 15 april 2021

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 14. april 2021 kl. 07.00 til 15. april 2021 kl. 07.00.

14. april 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten 14. april 2021.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 13. april 2021 kl. 07.00 til 14. april 2021 kl. 07.00.