Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

13. august 2019 11:27

Uddrag af døgnrapport fra mandag 130819 kl 0700 til tirsdag 140819 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Jernbanevej, Holbæk
Rugbjergvej, St. Ladager, Lille-Skensved
Håndværkerbyen, Greve
Rosenvænget, Holbæk

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Drosselvej, Solrød Strand – 2 steder
Anemonevej, Svebølle

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen

 

Taget uden kørekort til skolestartkontrol – Møllevej, Kalundborg

Kl. 08.00 var politiets forebyggelsesafdeling på Rynkevangsskolen i forbindelse med skolestart, hvor de lavede kontrol med trafikken. Betjentene standsede her en personbil, der blev ført af en 35-årig mand fra Kalundborg, der ikke havde kørekort, da han var idømt et kørselsforbud. På bagsædet sad et 7-årigt barn, som ikke var fastspændt med sikkerhedssele. Den 35-årige blev derfor sigtet for overtrædelse af færdselsloven, og fik ikke lov at køre videre. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Brand i mark – Tranehalsen, Gevninge, Roskilde – Lejre

Kl. 10.58 kom et alarmopkald om brand i en mark øst for Tranehalsen i Gevninge. Marken var høstet, men stubbene stod tilbage og brændte hurtigt. Brandvæsnet og politiet kørte til stedet. Ilden udviklede sig i vestlig retning ind mod husene, så politiet iværksatte evakuering af beboerne af de huse på Tranehalsen, der støder op til marken. Et areal på omkring 500 m2 af marken brændte, men brandvæsnet fik kontrol over ilden inden den nåede at sprede sig til husene. Ingen personer kom til skade ved branden og omkring kl. 11.33 kunne beboerne igen vende retur til deres huse. Årsagen til branden var et bål med haveaffald, som var kommet ud af kontrol og havde spredt sig til marken. En beboer i området blev sigtet for overtrædelse af beredskabsloven om uforsigtighed med ild. Han erkendte at have mistet kontrollen over bålet, som han havde forsøgt at slukke uden held. Bålets ophavsmand kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

 

To kajakker drevet i land omkring Nykøbing Sjælland - Odsherred

Mandag formiddag kl. 11.03 ringede en sejler til politiet, fordi han cirka 2 km. øst for Nykøbing Sjælland havde observeret en tom, rød kajak, der drev rundt på fjorden. Sejleren fik kajakken med tilbage til land, og Joint Rescue Coordination Center (JRCC) blev underrettet om fundet af kajakken. Senere samme dag kl. 20.12 fik politiet en anmeldelse om en blå kajak, der var drevet i land på Rishøjvej, Nakke, Nykøbing Sjælland. Kajakken var tom, og JRCC blev orienteret.

Politiet hører gerne fra folk, der kender til ejerskabet af kajakkerne, eller som i øvrigt har oplysninger om, hvorfor de er drevet rundt uden personer i. Hvis du har oplysninger til sagen, skal du kontakte Midt- og Vestsjællands Politi på 114.

 

Færdselsuheld - Krydset Østre Ringvej/Frederiksborgvej, Roskilde

Kl. 12.35 skete et sammenstød imellem to biler, da en personbil, som blev ført af en 52-årig kvinde fra Tyskland kørte ad Frederiksborgvej og skulle svinge til venstre ad Østre Ringvej. I forbindelse med svingningen overså kvinden en modkørende bil, der skulle lige ud i krydset. Begge biler havde grønt lys, så den svingende kvinde havde vigepligt for de modkørende. De to biler kørte sammen midt i krydset. Der blev sendt en ambulance til stedet for at tilse de implicerede. Den tyske kvinde blev kørt til kontrol på skadestuen, men kom ikke alvorligt til skade. Den modkørende bilist, en 49-årig kvinde fra Karlslunde, slap fra uheldet uden skader. Bilerne var så beskadiget, at Falck blev tilkaldt til at fjerne bilerne, der blokerede vejen. Omkring kl. 14.35 var vejen igen fri så trafikken kunne glide uhindret.

Blufærdighedskrænkelse – Søndre Ringvej, Ringen – Roskilde

Kl. 18.05 anmeldte en 24-årig kvinde fra Roskilde, at hun omkring kl. 17.50 gik ved Ringen, da en mand trådte ud fra en busk uden benklæder og med blottet underliv. Kvinden skyndte sig herefter væk fra stedet. Politiet afsøgte området, for at forsøge at finde frem til manden, men fandt ham ikke.

Manden beskrives som: Dansk af udseende, 30-35 år, Kropsbygning: Kraftig, Hudfarve: Hvid, Yderligere kendetegn: ingen underbensklæder, kraftige lår. Iført: Lysegrå hættetrøje, solbriller. Medbragte: pose eller taske.

Vidner der har bemærket den beskrevne mand i området mandag eftermiddag/aften bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Løs hund skabte utryghed – Møllerjorden, Lejre

Kl. 21.21 fik politiet en anmeldelse om, at en løs hun havde skabt utryghed i Lejre. En familie cyklede ad stien ved Møllerjorden, da hunden kom løbende og gøede og knurrede af familien, der kørte på en ladcykel med mindre børn på ladet. Ingen personer kom til skade ved episoden. Politiet har nu undersøgt sagen, og har ikke fundet yderligere anmeldelser vedrørende samme hund. Politiets dyreværnsenhed vil tage en snak med ejeren og herefter vurdere, om der skal rejses sigtelse for overtrædelse af hundeloven.

Narkopåvirket biltyv – Hovedvejen/ Glimvej, Roskilde – Lejre

Kl. 21.53 bemærkede en hundepatrulje en bil, der kørte på cykelstien langs Hovedvejen i Glim. Patruljen standsede bilen, der blev ført af en 24-årig mand fra Århus, der var påvirket af narko ikke havde erhvervet kørekort. Manden oplyste at han havde taget bilen fra en ven i Ringsted. Bilen var en udlejningsbil, men i bilen fandt politiet en lejekontrakt i vennens navn. Den 24-årige blev sigtet og anholdt for brugstyveri, narkokørsel samt kørsel uden førerret. Føreren fik udtaget en blodprøve, som skal vise, hvilke stoffer han havde indtaget. Ved ransagning og visitation af mandens effekter fandt politiet 18,5 gram amfetamin, 50,1 gram MDMA, 1,1 gram Xanax og en pose med 11,7 gram ulovlige svampe. Herefter blev han taget med i detentionen til afrusning, og blev løsladt tirsdag morgen, da han igen kunne tage vare på sig selv. Den 20-årige kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af blodprøven kommer, hvorefter han vil få sine sager afgjort samlet. Bilen blev leveret tilbage til rette ejer. Politiet beslaglagde narkoen på med henblik på destruktion.

Indbrudstyv anholdt – Jernbanevej, Holbæk

Mandag Kl. 03.25 fik politiet en anmeldelse fra et alarmselskab om, at der havde været indbrud i en spillehal/netcafe, hvor en rude var blevet knust. Fra stedet blev stjålet en dankortterminal og et nøglebundt. Mandag aften fik politiet en anmeldelse fra ejeren af spillehallen, der fra overvågningen havde genkendt indbrudstyven, der nu sad på en bænk tæt ved spillehallen. Politiet kørte frem til stedet, hvor de anholdt en 20-årig mand fra Holbæk, der blev sigtet for indbruddet. Han blev fundet i besiddelse af en steakkniv, som han ikke havde et anerkendelsesværdigt formål til at besidde. Den 20-årige blev taget med til stationen til afhøring, hvor han erkendte indbruddet. Anklagemyndigheden vurderede herefter sagen og besluttede, at manden skulle fremstilles i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, idet han kort forinden havde fået en dom for lignende kriminalitet. Grundlovsforhøret vil blive afholdt ved Retten i Holbæk kl. 12.00.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.

23. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. april 2024 kl. 07.00 til 23. april 2024 kl. 07.00.

22. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. april 2024

Vidner søges til groft overfald på lastbilchauffør - Mænd afsløret midt i narkohandel - Vidner søges til indbrud i tandlæge, hvor dyrt udstyr blev stjålet. Læs mere i weekendens uddrag Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. april 2024 kl. 07.00 til 22. april 2024 kl. 07.00.