Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

22. september 2020 11:35

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 210920 kl 0700 til tirsdag den 220920 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Konsul Beyers Alle, Holbæk
Sct. Bendtsgade, Ringsted

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Skelstien, Tune
Østre Strandvej, Gamløse, Orø
Fundersvej, Greve
Trekroner Centervej, Himmelev, Roskilde
Kongstedvej, Kværkeby, Ringsted

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Eftersøgt og våben  – Karlslunde Rasteplads, Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

kl. 11.12 bemærkede politiet to mænd, som kom ud fra tankstationen på Karlslunde Rasteplads og gik hen til en parkeret bil. Mændene udviste en mistænkelig adfærd, så betjentene besluttede at kontrollere dem og deres bil. Føreren af bilen, 41-årig mand fra Brøndby Strand, var eftersøgt at Nordsjællands Politi, idet han var søgt til afsoning. Han blev derfor anholdt, hvor han ved visitation fundet i besiddelse af en ulovlig foldekniv med låsbart blad, så han blev sigtet for at overtræde knivloven.

Passageren, en 22-årige mand uden fast bopæl i Kgs Lyngby, blev fundet i besiddelse af en peberspray. Ved ransagning af bilen fandt politiet endnu en peberspray, som den 22-årige vedkendte sig ejerskabet af. Han blev sigtet for at overtræde våbenloven, og politiet beslaglagde de ulovlige våben med henblik på konfiskation. Den 41-årige blev taget med og overdraget til Kriminalforsorgen til afsoning af en tidligere straf. De to sigtede kan forvente at høre mere fra politiet, når deres sager skal afgøres.

Prøvekørsel endte i husmur – Slagelsevej, Kalundborg

Kl. 11.16 var en 73-årig kvinde fra Helsinge ude for at prøvekøre en ny bil. Hun havde netop kørt ud af autoforhandlerens område, da hun i krydset ved Slagelsevej mistede herredømmet over bilen, krydsede vejen og kørte ind i en husmur. Bilen forårsagede skader på muren, så der kom hul ind til stuen i huset, men ingen personer kom til skade. Der var ingen risiko for, at husmuren skulle styrte sammen. Politiet optog rapport i sagen, som skal belyse omstændighederne omkring uheldet.

Lastbil væltede i rundkørsel – Østre Ringvej/Kaserne Parkvej, Ringsted

Kl. 12.47 kørte en lastbil med tilkoblet sættevogn ad Østre Ringvej mod nord. Da vogntoget kom til rundkørslen ved Kaserne Parkvej mistede føreren, en 63-årig mand fra Rumænien, herredømmet over lastbilen, så den væltede om på højre side i udmundingen til Østre Ringvej. Føreren kom ikke til skade, men lastbilen blev beskadiget ved uheldet og lækkede olie/diesel. Brandvæsnet blev tilkaldt til at fjerne den lækkede olie. Politiet afspærrede vejen omkring uheldet, så lyskrydset lige syd for Vestmotorvejen og rundkørslen ved Køgevej blev begge spærret, mens der blev ryddet op. Busruter forbi stedet blev omlagt.

Lastbilen var fyldt med kød, som skulle afhentes på stedet af slagteriet. Falck blev tilkaldt til bugsere lastbilen væk. Omkring kl. 13.47 blev 2.vognbane åbnet for trafik, mens 1. vognbane blev spærret af en skiltevogn. Først kl.17.49 var lastbilen tømt og flyttet, så trafikken igen kunne køre forbi i begge vognbaner.

Spirituskørsel – Helsingevej, Gørlev Sj. –Kalundborg

Kl. 18.20 sigtede og anholdt politiet en 58-årig mand fra Regstrup, for spirituskørsel i en personbil ad Helsingevej ud for Kirke Helsinge. Han fik udtaget en blodprøve, hvorefter han blev løsladt. Politiet afventer nu resultatet af blodprøven, hvorefter han vil høre mere i sagen.

Patrulje opdagede brand i container – Klosterparkvej, Kalundborg

Kl. 23.00 kørte en hundepatrulje i Kalundborg, da betjentene så en container, som var kørt ud på cykelstien foran en daginstitution. Containeren var forsøgt antændt, men der var ingen ild. Patruljen var kørt forbi fem minutter før, hvor containeren ikke havde stået der. Der lugtede af benzin i containeren, hvor der også lå en plasticdunk og en handske. Patruljen afsøgte området med hund, men fandt ikke frem til nogen personer. Politiet tilkaldte brandvæsnet, som sprøjtede skum i containeren, så det brandbare væske ikke kunne antændes. Politiet optog rapport i sagen.

Vidner, som har bemærket personer omkring containeren eller som i øvrigt har oplysninger i sagen bedes kontakte politiet på tlf. 114.

Harmonikasammenstød i morgentrafikken – Vestmotorvejen, Bjæverskov – Køge

Kl. 05.46 bremsede trafikken kraftigt op på grund af kødannelse, så der skete et harmonikasammenstød imellem tre bilister. En 33-årig mand fra Skælskør, som kørte i en varebil nåede ikke at bremse, men påkørte den forankørende bil, som blev ført af en 31-årig mand fra Høng. Den 31-åriges bil blev skubbet videre op i en kassebil, som blev ført af en 33-årig mand fra Polen. En ambulance blev sendt til stedet, men ingen personer var kommet alvorligt til skade. To biler holdt i vejen for trafikken og skulle nødflyttes efter uheldet. Omkring kl.06.30 blev motorvejen helt åben igen, men der dannet en større kø, som skulle afvikles.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere døgnrapporter

19. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra mandag den 180121 kl 0700 til tirsdag den 190121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

18. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra fredag den 150121 kl 0700 til mandag den 180121 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

15. januar 2021

Midt- og Vestsjællands Politi

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 140121 kl. 0700 til fredag den 150121 kl. 0700.

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.