Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

25. april 2019 10:23

Uddrag af døgnrapport fra onsdag 240419 kl 0700 til torsdag 250419 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Brøndevej, Bybjerg, Orø

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Gyvelvej, Fårevejle (2 steder)
Nekseløvej, Starreklinte, Hørve
Butterupvej, Regstrup
Grønlandsvej, Hølkerup, Nykøbing Sj.
Metavang, Greve
Øvej, Undløse, Tølløse

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Vejvrede endte med vold – Niels Juelsgade, Køge

Kl.1405 anmeldte 65-årig mand fra Køge, at han havde været udsat for vold efter en episode om uenighed i trafikken. En patrulje kørte til stedet for at klarlægge omstændighederne i sagen. En 21-årig kvinde kørte i sin personbil ad Stensbjergvej mod Nørre Boulevard, da der opstod uenighed med den bagvedkørende 65-årige anmelder omkring, hvor tæt de to biler kørte på hinanden. På Niels Juelsgade skulle kvinden svinge, hvorfor hun bremsede ned. Den kvindelige bilist følte, at den bagvedkørende chikanerede hende ved at køre tæt på, så hun standsede for at tale med den 65-årige. De to parter kom op at skændes, og der opstod tumult. Den 65-årige fik herunder et knytnæveslag i hovedet, så hans øjenbryn flækkede. Den 21-årige kvinde blev sigtet for vold og afhørt til sagen. Politiet skal nu efterforske sagen færdig i striden imellem de to bilister, hvorefter anklagemyndigheden vil tage stilling til, hvordan sagen skal afgøres.

Udenlandsk butikstyv – Rådhusstræde, Køge

Kl. 1716 tilbageholdt personalet i Fakta en udenlandk butikstyv, der havde stjålet 12 havesprinklere til en samlet værdi af 1188 kr. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de sigtede og anholdt en 59-årig mand fra Rumænien. Den sigtede betalte for varerne inden politiet tog ham med til stationen til afhøring. Butikstyverisagen blev afgjort med en bøde og sagen er nu forelagt Udlændingestyrelsen, der skal tage stilling til, om den 59-årige kan administrativt udvises af Danmark.

 

Spiritus og narkokørsel endte med uheld – Vestmotorvejen, Bjæverskov –Køge

Kl. 2106 skete et sammenstød på motorvejen i østgående retning, da en personbil blev påkørt bagfra af en anden bil, mens de begge kørte i anden vognbane. En patrulje blev sendt til stedet, hvor de traf begge bilister. Den forreste bil blev ført af en 19-årig mand fra Solrød Strand. Den bagvedkørende bil, der blev ført af en 23-årig mand fra Sorø, kørte af ukendte årsager ind i den 19-årige. Ingen personer kom til skade ved uheldet, men der skete skade på bilerne. Det viste sig at den 23-årige var påvirket af spiritus og narkotika. Hans bil blev ransaget, hvor politiet fandt 2,1 gram hash og 72 gram amfetamin, hvorfor han blev sigtet for lov om euforiserende stoffer. Han blev sigtet for kørsel i påvirket tilstand, anholdt og fik udtaget en blodprøve. Politiet beslaglagde mandens personbil med henblik på senere konfiskation, da førerens promille var over 2,0. Færdselsloven regler giver mulighed for beslaglæggelse af bilen, når promillen er så høj, også selvom det er første gang man tages for spirituskørsel. Når resultatet af blodprøven kommer vil sagen blive afgjort ved et retsmøde, hvor der også vil blive stilling til, om bilen skal konfiskeres.

Mand anholdt for kærestevold – Blommehaven, Viby Sj. – Roskilde

Kl. 0126 fik politiet en anmeldelse om, at to personer skændtes højlydt på gaden. En patrulje kørte til stedet, hvor de traf et kærestepar, der havde haft en konflikt. En 22-årig kvinde fra København var blevet udsat for vold af sin kæreste, en 22-årig mand fra Viby Sj, der havde slået og sparket hende på kroppen. Kvinden blev hentet af en ambulance og kørt til sygehuset til behandling. Politiet sigtede og anholdt den 22-årige mand for vold. Han blev taget med til stationen til afhøring og vil blive fremstillet i grundlovsforhør kl. 11.00 ved retten i Roskilde. Anklagemyndigheden vil begære dørlukning i sagen, hvorfor politiet ikke kan oplyse yderligere i sagen.

Udbrændt bil – Holmevej, Gundsømagle, Veksø Sj. – Roskilde

Kl. 0256 kom et alarm opkald om brand i en bil, der holdt på en grusparkeringplads. Politi og brandvæsen kørte til stedet, men bilen stod ikke til at redde og udbrændte totalt. Politiet undersøger nu sagen nærmere, for at finde frem til ejeren af bilen og forsøge at klarlægge årsagen til at branden opstod. Bilen er en mindre personbil – farve og registreringsnummer ukendt.

Politiet søger vidner i sagen, for at få klarlagt, hvem der har parkeret bilen på stedet. Borgere der har set personer ved og omkring bilen bedes kontakte politiet på tlf. 114.




 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.

23. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. april 2024 kl. 07.00 til 23. april 2024 kl. 07.00.

22. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. april 2024

Vidner søges til groft overfald på lastbilchauffør - Mænd afsløret midt i narkohandel - Vidner søges til indbrud i tandlæge, hvor dyrt udstyr blev stjålet. Læs mere i weekendens uddrag Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. april 2024 kl. 07.00 til 22. april 2024 kl. 07.00.