Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

1. juli 2020 11:18

Uddrag af døgnrapport fra tirsdag den 300620 kl 0700 til onsdag den 010720 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Søgade, Ringsted

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Lillevangen, Køge
Hjortsvej, Nykøbing Sj.
Magnoliavej, Strøby Egede, Køge
Torvevangen, Asnæs

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Sofievej, Høng

Arbejdsulykke – Tjørnevej, Svinninge – Holbæk

Kl. 07.40 kom en 19-årig mand fra Hørve til skade, da han under sit arbejde fik sin langefinger i klemme i liften på en skraldebil, da han skulle tømme en skraldespand. Politiet kom først frem til stedet, hvor de ydede førstehjælp til den tilskadekomne mand. En ambulance kom frem kort efter og kørte den 19-årige til sygehuset til behandling, da det yderste led på hans finger var blevet alvorligt klemt. Politiet underrettede Arbejdstilsynet, der i samarbejde med politiet skal tage stilling til, om der er sket brud på arbejdsmiljøloven i forbindelse med ulykken.

Knallert kørte ind i bil – Vestervej/Sjællandsgade, Ringsted

kl. 12.42 skete et sammenstød i lyskrydset Vestervej/Sjællandsgade, hvor en knallert kørte fra Sjællandsgade ind i krydset, hvor den svingede til venstre at Vestervej, hvor den stødte sammen med en personbil, som skulle lige ud i krydset. Knallertføreren, en 17-årig mand fra Ringsted, overså personbilen og kørte ind fronten, så han blev slynget af knallerten. Den 17-årige blev hentet i ambulance, da han havde smerter i sit knæ efter styrtet. Han blev kørt til undersøgelse på sygehuset, men slap fra uheldet uden alvorlige skader. Føreren af bilen, en 52-årig kvinde fra Ringsted, kom ikke til skade i forbindelse med uheldet. Politiet optog rapport i sagen, da der var mistanke om, at knallertføreren havde overtrådt sin vigepligt.

Færdselsuheld – Valdemar Sejrsvej, Holbæk

Kl. 12.48 kørte to bilister ad Valdemar Sejrsvej i sydøstlig retning, da en ambulance kom kørende bagfra med udrykning og overhalede de to køretøjer. Den forreste bil, som blev ført af en 40-årig kvinde fra Holbæk, satte farten ned og trak ind i højre side af vejen for at give plads til ambulancen. Føreren af bilen bagved, en 29-årig mand fra Kalundborg, opdagede for sent, at den forankørende bremsede op. Han bremsede hårdt op, men stødte sammen med den 40-åriges bil. Ingen personer kom til skade ved sammenstødet. Den 29-åriges bil fik skader i form af en flækket kofanger, idet hans bil ramte anhængertrækket på den forankørende, der til gengæld slap uden skader. Politiet optog rapport for at belyse omstændighederne omkring uheldet.

Flere uheld på motorvejen – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 12.53 kørte en 26-årig mand fra København ad Køge Bugt Motorvejen ved Solrød i sydgående retning, da en forankørende bil bremsede op. Den 26-årige bremsede også, men hans bil skred ud på grund af aquaplaning. Bilen endte i nødsporet, hvor den ramte autoværnet der fik skader. En skiltevogn blev opsat på stedet til at lede trafikken uden om uheldsstedet. Den 26-årige kom ikke til skade, som følge af uheldet.

Kl. 13.47 kørte en 60-årig kvinde fra Ringsted ad Køge Bugt Motorvejen med syd ved Solrød Strand, da hun af ukendte årsager påkørte autoværnet ved fjerde vognbane, og mistede herredømmet over bilen. Der var ikke her melding om vand på vejbanen, men formentlig tale om et uheld på grund af uopmærksomhed. En ambulance blev sendt til stedet, hvor den 60-årige blev tilset, men hun slap fra uheldet uden personskade. Bilen fik skader, men der skete ingen skade på autoværnet. Der var ikke behov for skiltevogn ved dette uheld.

Butikstyv var i flere butikker – Skomagergade/Algade, Roskilde

Kl. 13.00 blev en 30-årig mand fra København tilbageholdt i tøjbutikken, Rud og Vester, hvor han havde taget tre T-shirts ind under sin jakke. Han blev tilbageholdt af personalet uden for butikken, som tilkaldte politiet, da der var mistanke om, at han havde stjålet fra flere butikker. En patrulje blev sendt til stedet, hvor den 30-åriges ting blev gennemgået. Politiet fandt her tyvekoster fra Neye, Den Franske Vinhandel, Bog & Idé og Irma. Den 30-årige var desuden i besiddelse af 15 ml GHB, der er et ulovligt euforiserende middel, som han blev sigtet for at besidde. Han blev sigtet for butikstyveri af to tasker fra Neye til en værdi af 872 kr, for tyveri af kontorartikler samt fire tegnebøger til i alt 3849 kr hos Bog og Idé, to flasker rom og to specialøl, der stod foran den Franske Vinhandel til i alt 872 kr, to flasker vin fra Irma til 998 kr. Han havde begået alle tyverierne i gågaden samme dag. Varerne blev leveret retur til butikkerne, som derfor ikke havde et erstatningskrav. Han kan forvente at høre mere fra politiet, når sagerne skal afgøres.

Villabrand – Rengevej, Renge, Store-Heddinge – Stevns

Kl. 14.06 kom et alarm opkald om brand i en ældre villa i Renge ved Store-Heddinge. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor huset brændte kraftigt, og der var flammer op igennem taget. Husets ejer var ikke hjemme, da branden brød ud, og der var ingen andre personer i villaen. Brandvæsnet arbejdede længe på stedet, hvor der blandt andet var brug for en kranbil til at løfte tagplader og spær væk, for at kunne slukke ilden mellem stueplan og førstesalen. Da det var muligt at komme ind i bygningen foretog politiet de foreløbige undersøgelser, men det var ikke muligt at fastslå brandårsagen. Omkring kl. 17.15 var branden slukket, og politiet forlod stedet. Brandvæsnet blev på stedet for at efterslukke branden. Der var umiddelbart intet mistænkeligt omkring branden, men politiets brandefterforskere skal undersøge villaen nærmere for at klarlægge, hvordan branden startede. Villaen fik omfattende skader som følge af branden, men ingen personer kom til skade.

Vold mod buschauffør – Jernbanevej, Jyderup – Holbæk

Kl. 14.31 blev en patrulje sendt til Jyderup Station, hvor en buschauffør havde været udsat for vold i form af spyt fra en utilfreds passager. Politiet traf passageren, en 15-årig pige fra Svinninge, som havde købt en sms-billet til bussen, men hun var kommet til at slette beskeden. Der opstod i den forbindelse uoverensstemmelse imellem pigen og buschaufføren, hvorunder buschaufføren, en 46-årig mand, blev spyttet i ansigtet af pigen. Hun blev derfor sigtet for vold med en person i offentlig tjeneste og taget med til stationen til afhøring. Pigens mor var kommet til stedet og kunne følge med datteren. De sociale myndigheder blev underrettet om sagen. Efter afhøring og sagsbehandling fik den 15-årige lov at tage med sin mor hjem. Hun kan forvente at høre mere fra politiet, når sagen skal afgøres.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

23. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. april 2024 kl. 07.00 til 23. april 2024 kl. 07.00.

22. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. april 2024

Vidner søges til groft overfald på lastbilchauffør - Mænd afsløret midt i narkohandel - Vidner søges til indbrud i tandlæge, hvor dyrt udstyr blev stjålet. Læs mere i weekendens uddrag Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. april 2024 kl. 07.00 til 22. april 2024 kl. 07.00.

19. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 19. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 18. april 2024 kl. 07.00 til 19. april 2024 kl. 07.00.