Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

15. november 2019 11:21

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 141119 kl 0700 til fredag 151119 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:

 

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Møllevej, Borup

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Værftsvej, Køge

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Stenbukvej, Ejby, Lille-Skensved
Edvard Olsensvej, Ejby, Kirke-Hyllinge
Nagels Rende, Ejby, Kirke-Hyllinge
Brinken, Kirke-Eskilstrup
Ejby Strandvej, Ejby, Kirke-Hyllinge
Egevej, Vemmedrup, Bjæverskov
Norgesvej, Høng
Olesvej, Jyllinge
Bakkegårdsvej, Strøby Egede, Køge
Vestre Ibsvej, Solrød Strand
Toftevangen, Viby Sj.
Fyrrevangen, Havdrup
Granvej, Solrød Strand
Købmandsgården, Viby Sj.
Grevinge Stationsvej, Grevinge

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen


Trussel i supermarked – Jersie Center, Solrød Strand

Kl. 08.37 anmeldte personalet i et supermarked, at en kunde havde optrådt truende overfor flere medarbejdere, og at han havde medbragt en kniv. Den truende kunde var godt kendt af personalet, så politiet kunne hurtigt identificere den mistænkte, der forlod butikken kort efter episoden. Politiet fandt frem til den mistænkte på hans adresse i Solrød Strand, hvor han blev anholdt uden dramatik. Han blev sigtet for trusler og taget med til stationen til afhøring. Årsagen til konflikten skyldtes, at den 51-årige havde fået et forbud mod at komme i butikken på grund af en tidligere sag om butikstyveri. Personalet havde tidligere bortvist den 51-årige fra butikken, når han alligevel forsøgte at handle der. Dette kulminerede ved dagens episode, hvor den 51-årige var spirituspåvirket og frustreret over, at han ikke måtte købe sin morgenmad i butikken. Efter afhøringen vurderede anklagemyndigheden sagen, og der blev ikke skønnet grundlag for at fremstille den anholdte i grundlovsforhør. Han blev derfor løsladt, men er fortsat sigtet i sagen.

Narkokørsel med hash i bilen – Holbækmotorvejen, Roskilde

Kl. 09.16 standsede en patrulje en personbil, for at lave en rutinemæssig kontrol. Betjenten henvendte sig til føreren, og kunne her tydeligt lugte hash fra bilens kabine. Føreren af bilen, en 45-årig mand fra Odsherred, blev anholdt og sigtet for narkokørsel, for at få udtaget en blodprøve, som skal vise om han var påvirket under kørslen. Ved ransagning af bilen fandt politiet 27,58 gram pot (hash), som politiet beslaglagde med henblik på konfiskation. Den 45-årige blev sigtet for lov om euforiserende stoffer. Efter udtagelsen af blodprøven, blev den 45-årige løsladt. Han vil høre nærmere, når resultatet af blodprøven kommer.

Brand i lejlighed, Jernbanevej, Jyderup – Holbæk

Kl. 10.02 opstod der brand i en lejlighed på 1.salen af en villa i Jyderup. Politi og brandvæsen rykkede ud til stedet, hvor den kvindelige beboer selv var kommet ud af lejligheden sammen med sine børn. Beboerne i de to lejligheder i stueplan var også blevet advaret og var kommet ud af det brændende hus. Brandvæsnet fik slukket ilden, som havde nået at brede sig til loftet. Der skete omfattende skade på lejlighedens køkken og røg/sodskade på huset i øvrigt. Ingen personer kom til skade ved branden. De foreløbige undersøgelser af brandstedet viste, at branden formentlig startede ved komfuret i køkkenet, hvor der var gået ild i en gryde. Politiets brandefterforskere skal undersøge stedet nærmere for at få belyst omstændighederne omkring branden.

Færdselsuheld– Søndre Ringvej/Ringstedgade, Roskilde

Kl. 11.16 kørte en 70-årig mand fra Roskilde øst ad Søndre Ringvej, hvor han foretog et højresving nord ad Ringstedgade. I forbindelse med svingningen fik den 70-årige formentlig et ildebefindende og påkørte en personbil, som holdt for rødt lys i krydset, for at køre nord ad Ringstedgade. En handlekraftig borger kom den 70-årige til undsætning, da hans bil holdt på stedet med motoren i gang, og føreren sad livløs bag rattet. Bilen var aflåst, så borgeren, en 41-årig mand fra Roskilde, knuste ruden til bilen med en hammer, fik standset bilen og reddede den 70-årige ud af bilen. Den 41-årige redningsmand ydede hjerte/lunge redning til den livløse mand. Politiet kom hurtigt frem til stedet og fik afspærret Ringstedgade, så lægehelikopteren kunne lande. Lægehelikopteren landede i krydset Ringstedgade/Holbækvej og fløj herefter den 70-årige til Rigshospitalet til behandling. Hans tilstand er stabil, og han meldes at være uden for livsfare. Føreren af den påkørte bil, en 72-årig kvinde fra Roskilde, slap fra uheldet med forskrækkelsen. Bilinspektøren kom frem og undersøgte stedet for at klarlægge omstændighederne omkring uheldet. Krydsene ved Ringstedgade var helt åben igen kl. 12.11.

Vigepligtsuheld – Trekroner Alle/Universitetsvej, Roskilde

Kl. 17.55 skete et sammenstød i en rundkørsel i Trekroner, hvor en personbil kørte ind i rundkørslen, hvor han stødte sammen med en bil som kørte i rundkørslen. Bilen som kørte ind i rundkørslen blev ført af en 75-årig mand fra Roskilde. Han blev blændet af en lyset fra en modkørende bil, så han overså rundkørslen og ramte en personbil, som blev ført af en 29-årig kvinde fra Holbæk. Der skete skade på de to biler, men ingen personer kom til skade ved uheldet. Politiet optog rapport i sagen, og den 75-årige vil høre mere fra politiet.

Tryhedsskabende kameraer afslørede hashrygere – Nygade, Holbæk

Kl. 19.40 blev vagtchefen gjort opmærksom på, at der på et af de tryghedsskabende kameraer, der er opsat i Nygade i Holbæk, kunne ses, at der opholdt sig en gruppe unge, som gjorde klar til at ryge en joint. Flere borgere gik forbi stedet, hvor de unge røg hash. Vagtchefen sendte en patrulje til stedet, hvor de traf en gruppe på seks unge - fire piger og to unge mænd i alderen 14-20 år fra Holbæk og Kalundborg kommune. Politiet visiterede de unge, da de kunne mistænkes for at besidde euforiserende stoffer. En 17-årig ung mand fra Kalundborg blev fundet i besiddelse af en joint og blev sigtet for lov om euforiserende stoffer. De øvrige havde ikke nogle stoffer på sig, men politiet tog en snak med de unge. Politiet underrettede efterfølgende værgerne til de mindreårige unge og de sociale myndigheder om episoden.

Hastighedssag – Køge Bugt Motorvejen, Solrød Strand

Kl. 21.49 sigtede politiet en 39-årig mand fra København for at køre for stærkt i sin personbil på Køge Bugt Motorvejen ved Solrød Strand mod nord. Bilen blev målt til at køre 167 km/t i timen i en 110 km/t zone. Snart vil den 39-årige blive præsenteret for at en bøde på 5.000 kr og 500 kr til offerfonden og en påstand om en betinget frakendelse af førerretten.

Brand i sommerhus – Møstaaen, Nykøbing Sj. –Odsherred

Kl. 22.58 kom et alarmopkald om at der var brand i et sommerhus i Nykøbing Sjælland. Politi og brandvæsen kørte til stedet, hvor ilden havde kraftigt fat i huset, som var lavet af træ. Der var ingen personer til stede i huset. Ilden havde så voldsomt fat, at huset ikke stod til at redde, men udbrændte totalt. Politiet skal nu undersøge brandstedet nærmere, for at klarlægge årsagen til branden.

Kvinde fundet dræbt – Kundby – Holbæk

Se pressemeddelelse udsendt af Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi.




 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

22. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. marts 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 21. marts 2024 kl. 07.00 til 22. marts 2024 kl. 07.00.

21. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 21. marts 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 20. marts 2024 kl. 07.00 til 21. marts 2024 kl. 07.00.

20. marts 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 20. marts 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. marts 2024 kl. 07.00 til 20. marts 2024 kl. 07.00.