Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

18. september 2020 11:06

Uddrag af døgnrapport fra torsdag den 170920 kl. 0700 til fredag den 180920 kl 0700

Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti.

Døgnrapport

Døgnets anmeldelser vedrørende:
               

Indbrud i virksomhed/forretninger:

Tinvej, Benløse, Ringsted

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Egeholmen, Gundsømagle, Roskilde
Vestervangen, Asnæs
Kelstrupdal, Jyderup, Vig

 

Indbrud i fritids-/sommerhus:

Ingen anmeldelser

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen anmeldelser

Mand med stråhat stjal håndsprit og cykelhjelm – Jernbanegade - Holbæk

Kl. 10.16 fik politiet en anmeldelse om, at en mand havde stjålet håndsprit fra et venterum i Borgerservice i Holbæk Kommune. I forbindelse med at manden, som ikke havde en aftale på Borgerservice, forlod venterummet, havde han fjernet en anden persons cykelhjelm, inden manden forlod området på cykel. Et vidne på stedet bemærkede, at manden havde to øvrige cykelhjelme spændt fast på bagagebæreret på sin cykel. Manden var blandt andet iført joggingbukser med Snurre Snup-logo og stråhat. På sin cykel medbragte manden en blå og hvid plastpose. Kontakt politiet på telefon 114, hvis du har oplysninger i sagen.

Narkokørsel – Køge Bugt Motorvejen – Køge

Kl. 11.18 bragte politiet en bil til standsning, som blev ført af en 36-årig mand fra Smørum, der viste sig at være påvirket af narkotika, og som ikke havde føreret, da han ikke havde generhvervet sit kørekort. Manden blev anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve, og han er fortsat sigtet i sagen, som vil blive afgjort, når resultatet af blodprøven foreligger.

Narkokørsel – Rådhusvej, Asnæs – Odsherred

Kl. 11.50 bragte politiet en bil til standsning, som blev ført af en 43-årig mand fra Asnæs, der viste sig at være påvirket af narkotika, hvilket politiets narkometer bekræftede. Manden blev anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve, og han er fortsat sigtet i sagen, som vil blive afgjort på et senere tidspunkt. 

Spritkørsel – Køge Bugt Motorvejen – Solrød

Kl. 19.57 bragte politiet en bil til standsning ved afkørsel 30. Bag rettet traf politiet en 28-årig mand fra Kirke-Eskilstrup, som patruljen skønnede var påvirket af spiritus. Manden var anholdt, mens han fik udtaget en blodprøve, og blev derefter løsladt. Han er dog fortsat sigtet i sagen, som vil blive afgjort, når resultatet af blodprøven foreligger. 

Beruset mand anholdt – Hersegade – Roskilde

Kl. 23.07 fik politiet en melding om uro ved en beværtning. Da politiet kom frem til stedet, traf de en 18-årig mand fra Frederikssund, som optrådte truende og nægtede at følge politiets anvisninger. Manden, som var påvirket af alkohol, blev anholdt og var i politiets varetægt frem til kl. 04.00, hvor han blev løsladt til gaden.

Narkokørsel – Skovvejen/Amtsvejen – Jyderup, Holbæk Kommune 

Kl. 01.25 var en patrulje i gang med at svinge til venstre i lyskrydset, da de hørte hvinende dæk og så en personbil, som foretog en hård opbremsning, så bilen stoppede op efter at både for- og bagdæk havde overskredet lyskrydsets spærrelinje. Patruljen tog kontakt til føreren af personbilen, en 19-årig mand fra Kalundborg, som politiet vurderede var påvirket af euforiserende stoffer. Manden blev anholdt og fik udtaget en blodprøve, inden han blev løsladt. Han er sigtet for narkokørsel og kørsel frem for rødt lys og vil få afgjort sagerne på et senere tidspunkt.

Pressemeddelelse udsendt 

Mand død efter voldeligt overfald – politiet søger vidner i sagen.
Politiets mobile politistation vil være til stede i området i dag ved p-pladsen ved Stoustrædet fra kl. 14-20 for at tale med borgerne.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

17. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 17. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 16. april 2024 kl. 07.00 til 17. april 2024 kl. 07.00.

16. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 16. april 2024.

Vidner søges til indbrud i skole - Mand indrømmede at have narko derhjemme - Lokalbetjente fandt våben hos flugtbilist. Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 15. april 2024 kl. 07.00 til 16. april 2024 kl. 07.00.

15. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 15. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 12. april 2024 kl. 07.00 til 15. april 2024 kl. 07.00.