Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Døgnrapport

15. februar 2019 11:26

Uddrag af døgnrapport fra torsdag 140219 kl 0700 til fredag 150219 kl 0700


(Uddrag af døgnrapport, pressemeddelelser m.v. bliver dagligt opdateret på www.politi.dk – Midt- og Vestsjællands Politi og app’en POLITI. Følg os på Twitter: @MVSJPoliti).

Døgnets anmeldelser vedrørende:


Indbrud i virksomhed/forretninger:

Labæk, Holbæk

 

Indbrud i villa/lejlighed/landejendom:

Søen, Karlslunde
Skovgården, Ringsted

 

Indbrud i skole og institutioner mv.:

Ingen anmeldelser

 

Brand med mistænkeligt dødsfald – Færgevej, Gundestrup, Grevinge – Odsherred

Se udsendt pressemeddelelse under ”nyheder” på politi.dk og på Twitter.

 

Motorcyklist fik flere bøder – Køge Bugt Motorvejen, Greve S, Greve

Kl. 1240 blev en færdselsbetjent opmærksom på en motorcyklist, der ikke bar styrthjelm og motorcyklen havde ingen nummerplade på. Betjenten standsede motorcyklisten, der viste sig at være en 20-årig mand fra København, som ikke havde kørekort til motorcykel. Motorcyklen var ikke indregistreret og der var ikke tegnet forsikring på den. Føreren forklarede, at han lige havde købt motorcyklen. Han blev sigtet for de ganske mange overtrædelser af færdselsloven, og blev formanet om ikke at køre videre. Den 20-årige kan nu vente at få en større bøde fra politiet.

 

Italiensk mærketøj som ”gave” – Rådhusholmen, Greve

Kl. 1441 anmeldte en 69-årig mand, at han i onsdags omkring kl. 1540 mødte en engelsktalende mand på parkeringspladsen foran Greve Gymnasium. Manden tilbød anmelderen 3 mærkevarejakker gratis, og de talte lidt sammen. Manden spurgte om de ikke skulle sætte sig ind i hans bil og tale videre, hvilket den 69-årige indvilligede i. Mens de sad i bilen spurgte den engelsktalende mand, om anmelderen ikke ville give et bidrag til en Playstation, som han skulle købe til sin søn i lufthavnen. Den 69-årige synes det var flinkt at manden, at han havde fået jakkerne, så han gav 500 kr. til ham. Anmelderen fik et visitkort af den fremmede mand, hvorpå der stod et italiensk navn og adresse.

Den engelsktalende mand beskrives som: Sydeuropæisk af udseende, 50-60 år, Kropsbygning: Almindelig, Hudfarve: Hvid, Hårfarve: Sort, Hårlængde: Kort, Yderligere kendetegn: solbrun hud, velsoigneret og velklædt, iført mørkt jakkesæt. Manden var kørende i en mørk Opel.

Politiet vil gerne opfordre borgerne til at udvise en sund skepsis, når de møder personer, som tilbyder tøj og andre varer på gaden. Der er stor risiko for at bliver snydt, da der kan være tale om kopivarer eller hælervarer. I dette tilfælde kan det tyde på, at manden har haft en skjult dagsorden, da han gav jakker væk ”gratis” og efterfølgende bad om penge.

Kontakt politiet på tlf. 114 hvis du har oplevet noget lignende eller har oplysninger om den beskrevne mand.

 

Stor bøde og frakendelse i hastighedssag – Køge Bugt Motorvejen, Køge

kl. 2035 foretog færdselspolitiet en hastighedsmåling af en 30-årig kvindelig bilist, der kørte 171 km/t selvom den tilladte hastighed på stedet er 110 km/t. Overskridelsen giver en bøde på 5500 kr. og 500 kr til offerfonden, og politiet lægger op til en betinget frakendelse af førerretten.

 

Spiritus og narkokørsel – Slotsvolden, Holbæk

Kl. 2331 standsede en patrulje en bil, for at lave en kontrol af fører og køretøj. Føreren viste sig at være en 18-årig mand fra Ruds-Vedby, der var påvirket af både spiritus og kokain. Politiet fandt desuden 0,7 gram kokain i hans lomme. Han blev sigtet og anholdt, så han kunne få udtaget en blodprøve. Når resultatet af blodprøven kommer vil den 18-årige forvente at høre mere fra politiet både for sin kørsel og for narkobesiddelsen.

 

Gadeuorden – Nygade, Holbæk

Kl. 0135 traf en hundepatrulje en spirituspåvirket mand, der gik rundt i gaden og råbte og fornærmede folk, hvilket forstyrrede den offentlige orden. Patruljen bad ham adskillige gange om at forlade stedet, men det ville han ikke. Han blev derfor anholdt og taget med til afrusning i detentionen, og blev løsladt tidligt på morgenen med en bøde for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

 

Kørsel med hash i blodet – Gl. Ringstedvej, Holbæk

Kl. 0137 blev en 48-årig kvinde fra Holbæk anholdt og sigtet for narkokørsel, da hun blev standset i bil og kontrolleret. En narkometertest gav udslag for hash, så hun fik udtaget en blodprøve, hvorefter hun blev løsladt. Hun kan forvente at høre mere fra politiet, når resultatet af prøven kommer.

 

Stearinlys årsag til brand i lejlighed – Benløseparken, Benløse, Ringsted

Kl. 0252 kørte politi og brandvæsen til en brand i en lejlighed. Da brandvæsnet kom frem, var det lykkedes lejlighedens beboer, en 26-årig kvinde, at slukke ilden, der var startet da et stearinlys antændte en persienne. Kvinden og hendes 2-årige søn kom selv ud af lejligheden, der var godt røget til. Beboerne blev undersøgt i ambulance for røgforgiftning, men ingen kom til skade ved branden. Skaderne på lejligheden var begrænsede, men der var sod og røgskader.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

24. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 24. april 2024

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 23. april 2024 kl. 07.00 til 24. april 2024 kl. 07.00.

23. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 23. april 2024.

Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 22. april 2024 kl. 07.00 til 23. april 2024 kl. 07.00.

22. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Midt- og Vestsjællands Politi: uddrag af døgnrapporten den 22. april 2024

Vidner søges til groft overfald på lastbilchauffør - Mænd afsløret midt i narkohandel - Vidner søges til indbrud i tandlæge, hvor dyrt udstyr blev stjålet. Læs mere i weekendens uddrag Læs uddraget af det seneste døgns hændelser i Midt- og Vestsjællands politikreds for tidsrummet 19. april 2024 kl. 07.00 til 22. april 2024 kl. 07.00.