Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

9. maj 2022 14:18

38-årig mand efterlyses i sag om afpresning

I sidste uge blev en 30-årig mand varetægtsfængslet i en sag om afpresning og trusler mod en 32-årig mand i Roskilde. En 38-årig mand efterlyses nu offentligt, da han er mistænkt for afpresning i forening med den nu fængslede og flere pt. ukendte gerningsmænd.

Den pågældende er anholdt 12. juli 2022 hvorfor efterlysningen nu ikke længere er aktuel.

--- --- --- 

 

Midt- og Vestsjællands Politi efterlyser den 38-årige (navn fjernet), som er mistænkt for i forening med flere andre, at have afpresset og truet en 32-årig mand i Roskilde mandag aften i sidste uge. Torsdag blev en 30-årig mand fra Stevns varetægtsfængslet til den 2. juni ved et grundlovsforhør ved Retten i Roskilde.

(Navn fjernet) har siden grundlovsforhøret været efterlyst, og politiet har været i kontakt med hans forsvarer. Den 38-årige er ikke mødt op af egen fri vilje, hvorfor politiet nu beder offentligheden om hjælp til at finde ham.

Den efterlyste mand beskrives som:

Mand, 38 år, 190 cm høj, kraftig af bygning, blå øjne, kort rødligt hår og fuldskæg. Han kan have ændret sit skæg og sin frisure.

Tatoveringer: Kysmunde tatoveret på halsen, skrift på siden af hovedet og på hænderne.

Den 38-årige er tilmeldt en adresse i Køge, og politiet har forsøgt at træffe ham på de kendte opholdsadresser uden held. Han formodes at opholde sig på Sjælland, og formentlig i det storkøbenhavnske område.

Ring til politiet på tlf. 114 eller direkte til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448, hvis du har oplysninger om, hvor den 38-årige opholder sig.

Pressen kontakt: Politikommissær, Michael Andreassen tlf. 22311681

 


 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

6. november 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning af mistænkt i sag om brandstiftelse ved skole

Hundige Lille Skole i Greve var i september udsat for flere mindre påsatte brande. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til en identificere en mistænkt mand, som er blevet fanget på skolens videoovervågning

10. oktober 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Hjælp politiet med at identificere død mand

En mand blev mandag morgen fundet død i vandkanten ved Mullerup Strandvej i Kalundborg kommune. Politiet ønsker hjælp til at identificere ham.

13. september 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlyser kvinde flygtet fra psykiatrisk afdeling

En 29-årig kvinde er flygtet fra en psykiatrisk afdeling i Roskilde og politiet efterlyser nu vidner, der har set hende.