Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning

2. juni 2020 11:56

Politiet efterlyser gerningsmand til røveriforsøg

Midt- og Vestsjællands Politi har fjernet billederne af den efterlyste mand, da efterlysningen ikke har indbragt de relevante informationer til opklaringen af sagen.

 

Midt- og Vestsjællands Politi har i knap en måned efterforsket en sag om forsøg på røveri på Roskilde Station den 4. maj 2020, hvor en gerningsmand forsøgte at frarøve en mobiltelefon. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til at identificere manden fra overvågningsbillederne, som er mistænkt for at stå bag forsøget.

På Roskilde Station den 4. maj 2020 omkring klokken 21.00 stod en 18-årig mand fra Køge og ventede på toget mod Borup på perron 1, da en person forsøgte at frarøve hans mobiltelefon. Den mistænkte mand var forinden højlydt og gestikulerende på perronen.

Den mistænkte gerningsmand kom fra spor 2-3 via tunnelen, nærmede sig den 18-årige og forsøgte at fravriste telefonen, hvorefter han tildelte den forurettede et spark på benet og løb fra stedet.

Politiet offentliggør nu billeder af manden, da efterforskningen indtil nu ikke har haft held med at få manden identificeret. Borgere, der har kendskab til mandens identitet eller hans tilholdssted, bedes kontakte politiet med oplysningerne.

Manden beskrives som:
A: Mand, mellemøstlig/slavisk af udseende,
30-40 år,
175 cm, normal til kraftig af bygning,
brun hudfarve,
sort kort (ca. 5 cm) hår med lidt grå eller lys farve i hårtoppen,
tykke mørke øjenbryn, ingen skæg.
Talte ikke dansk.
Iført hvid tætsiddende skjorte, hvide jeans og sorte sko,
Medbragte brun papirspose og muligvis lille lap papir i hånden.

 


Oplysninger om mandens identitet eller indikationer på, hvor han formodes at opholde sig kan gives til Midt- og Vestsjællands Politi på 114.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

6. november 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlysning af mistænkt i sag om brandstiftelse ved skole

Hundige Lille Skole i Greve var i september udsat for flere mindre påsatte brande. Politiet beder nu offentligheden om hjælp til en identificere en mistænkt mand, som er blevet fanget på skolens videoovervågning

10. oktober 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Hjælp politiet med at identificere død mand

En mand blev mandag morgen fundet død i vandkanten ved Mullerup Strandvej i Kalundborg kommune. Politiet ønsker hjælp til at identificere ham.

13. september 2023

Midt- og Vestsjællands Politi

Efterlyser kvinde flygtet fra psykiatrisk afdeling

En 29-årig kvinde er flygtet fra en psykiatrisk afdeling i Roskilde og politiet efterlyser nu vidner, der har set hende.