Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

11. december 2019 11:16

Dom i sag om skydevåben i Greve – 24-årig medgerningsmand fortsat efterlyst

En 45-årig mand fra Roskilde blev torsdag idømt 2 år og 3 måneders fængsel i en sag om opbevaring af et skarpladt skydevåben på et lager i Greve. Politiet efterlyser fortsat den 24-årig Mohamad Marwan Shikhani fra Greve, som mistænkes for at have opbevaret våbnet i forening med den nu dømte.

Retten i Roskilde

Midt- og Vestsjællands Politi fandt den 24. september 2019 ved en ransagning af et lagerrum på Lunikvej i Greve en skarpladt 9 mm pistol. Politiet fandt frem til to mænd, som kunne mistænkes for at have opbevaret våbnet i forening. Torsdag i sidste uge faldt der dom mod den ene, en 45-årig mand fra Roskilde. Retten idømte ham ubetinget fængsel i 2 år og 3 mdr. for overtrædelse af straffelovens bestemmelser om besiddelse af skydevåben under særligt skærpende omstændigheder. Den tiltalte ankede sagen på stedet.

Den 45-årige har siden d. 25. september 2019 siddet varetægtsfængslet i sagen og retten bestemte, at den dømte fortsat skulle sidde varetægtsfængslet indtil ankesagen kan behandles i landsretten.

Midt- og Vestsjællands Politi lavede d. 22. november 2019 en offentlig efterlysning af den anden mistænkte i sagen, den 24-årige Mohamad Marwan Shikhani. Han er fortsat efterlyst i sagen, og politiet har ikke fået nogen henvendelser fra offentligheden om, hvor han kunne opholde sig.

Efterlysningen af Mohamad Marwan Shikhani kan læses her

Kontakt til Midt- og Vestsjællands Politi på tlf. 4635 1448 eller nærmeste politi på tlf. 114, hvis du har oplysninger om, hvor Mohamad Marwan Shikhani befinder sig.



 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Flere anholdt efter stor aktion på Vestsjælland

Siden de tidlige morgen timer har politiet været til stede på flere adresser på Vestsjælland, hvor i alt seks mænd er blevet anholdt. Der vil senere blive afholdt grundlovsforhør både i Holbæk og på Frederiksberg.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet underretter kommunen om børn, der risikerer omsorgssvigt

Hver uge screener Midt- og Vestsjællands Politi politiets systemer for anmeldelser og øvrige registreringer, der involverer socialt udsatte børnefamilier. Formålet er at nedbringe risikoen for, at børn og unge bliver udsat for omsorgssvigt.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Stor anholdelsesaktion efter våbenfund i boligområde

Torsdag morgen har Midt- og Vestsjællands Politi iværksat en omfattende anholdelses- og ransagningsaktion med baggrund i fundet af flere skydevåben i Ladegårdsparken i Holbæk i februar.