Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

10. februar 2020 14:49

Forebyggende foranstaltninger mod forhøjet vandstand er iværksat i Midt- og Vestsjælland

Den Lokale Beredsskabsstab for Midt- og Vestsjællands Politikreds har ved et møde mandag eftermiddag drøftet status for beredskabsmyndighedernes forberedelser til den forhøjede vandstand i Roskilde Fjord og Isefjorden.

Afspærring

Den Lokale Beredskabsstab* har mandag eftermiddag kl. 14.00 fulgt op på beredskabsmyndighedernes forberedelser til håndteringen af vandstandsstigningen i bl.a. Roskilde Fjord og Isefjorden. Det er indtrykket, at myndighederne er rigtig godt forberedte på eventuelle udfordringer, ligesom man fortsat følger vejrsituationen nøje. 

Beredskabsmyndighederne i Midt- og Vestsjællands politikreds har i forbindelse med en mulig vandstandsstigning og vejrsituationen været i tæt kontakt for at tilrettelægge og koordinere indsatsen, hvis vandet begynder at stige til et niveau, der kan skabe udfordringer for borgerne. 

Myndighederne har diskuteret og forberedt en række forskellige forebyggende tiltag i de af politikredsens kommuner, der kan blive berørt af vandstandsstigninger. 
 
Den Lokale Beredskabsstab opfordrer borgerne til at følge varslingerne om den forhøjede vandstand på DMIs hjemmeside www.dmi.dk.

Find gode råd om forebyggelse af skader ved forhøjet vandstand på Beredskabsstyrelsens hjemmeside – Hjælp til Selvhjælp ved Stormflod.

Med venlig hilsen

Den Lokale Beredskabs Stab / Midt- og Vestsjællands Politikreds

Henrik Mikkelsen 
Politiinspektør

*) Den Lokale Beredskabsstab består af ledelsesrepræsentanter fra Vestsjællands Brandvæsen, Roskilde Brandvæsen, ETK Brand og Redning, Beredskab 4K, Midt- og Sydsjællands Brand og Redning, Beredskabsstyrelsen Sjælland, Hjemmeværnsdistriktet i Midt- og Vestsjælland, Sundhedsberedskabet/Region Sjælland og Midt- og Vestsjællands Politi.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Flere anholdt efter stor aktion på Vestsjælland

Siden de tidlige morgen timer har politiet været til stede på flere adresser på Vestsjælland, hvor i alt seks mænd er blevet anholdt. Der vil senere blive afholdt grundlovsforhør både i Holbæk og på Frederiksberg.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Politiet underretter kommunen om børn, der risikerer omsorgssvigt

Hver uge screener Midt- og Vestsjællands Politi politiets systemer for anmeldelser og øvrige registreringer, der involverer socialt udsatte børnefamilier. Formålet er at nedbringe risikoen for, at børn og unge bliver udsat for omsorgssvigt.

18. april 2024

Midt- og Vestsjællands Politi

Stor anholdelsesaktion efter våbenfund i boligområde

Torsdag morgen har Midt- og Vestsjællands Politi iværksat en omfattende anholdelses- og ransagningsaktion med baggrund i fundet af flere skydevåben i Ladegårdsparken i Holbæk i februar.