Spring til hovedindhold

Forslag

Myndighederne er klar

Beredskabsmyndighederne i Midt- og Vestsjællands Politikreds har igennem de seneste 24 timer været i tæt kontakt for at tilrettelægge og koordinere indsatsen, når vandstanden begynder at stige i bl.a. Roskilde Fjord og Isefjorden.

I forbindelse med den varslede vandstigning i bl.a. Roskilde Fjord og Isefjorden har beredskabsmyndighederne i Midt- og Vestsjællands Politikreds igennem de seneste 24 timer været i tæt kontakt for at tilrettelægge og koordinere indsatsen, når vandet begynder at stige.

Ved et møde i Den Lokale Beredskabsstab* i dag den 1. januar 2019 kl. 12.30 har myndighederne drøftet en række scenarier for håndteringen af vandstigningen, og det er indtrykket, at myndighederne er rigtig godt forberedte på de ventede udfordringer.

I øjeblikket arbejder myndigheder og frivillige på en række forskellige forebyggende tiltag omkring Jyllinge Nordmark og Roskilde Havn i Roskilde Kommune, mens Vestsjællands Brandvæsen og Beredskabsstyrelsen arbejder på at etablere mobile dæmninger i området omkring Holbæk Havn.

Nærmere information om de iværksatte tiltag kan indhentes via de to kommuners hjemmesider: www.roskilde.dk og www.holbaek.dk


Den Lokale Beredskabsstab / Midt- og Vestsjællands Politikreds

Michael Fl. Rasmussen
politiinspektør


*) Den Lokale Beredskabsstab består af ledelsesrepræsentanter fra Østsjællands Beredskab, Vestsjællands Brandvæsen, Beredskabsstyrelsen Sjælland, Hjemmeværnsdistriktet, Sundhedsberedskabet/Region Sjælland og Politiet.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere nyheder

26. marts 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Nysynet ungdomsskolebus blev fundet fuld af fejl

Manglende nødudgang, løse sæder og intet værktøj til rudeknusning i tilfælde af en nødsituation. En ungdomsskolebus blev mandag morgen fundet fuld af fejl, på trods af at den var gået gennem syn for blot 20 minutter siden.

24. marts 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Voldsom brand på nedlagt skole i Greve

Kraftig røgudvikling fra brand i den nedlagte Tjørnelyskolen i Greve. Ingen er kommet til skade som følge af branden, der først forventes slukket i nat eller i morgen tidlig.

22. marts 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Opfølgning på ATK-måling på Nimgårdsvej i Strøby Egede på Stevns

Torsdag har både borgere og lokalmedier interesseret sig for en ATK-bil, der holdt parkeret på Nimgårdsvej i Strøby Egede på Stevns. Politiet har nu fulgt op på bestillingen af fartmålingen.

Nej tak til cookie