Spring til hovedindhold

Forslag

Myndighederne er klar

Beredskabsmyndighederne i Midt- og Vestsjællands Politikreds har igennem de seneste 24 timer været i tæt kontakt for at tilrettelægge og koordinere indsatsen, når vandstanden begynder at stige i bl.a. Roskilde Fjord og Isefjorden.

I forbindelse med den varslede vandstigning i bl.a. Roskilde Fjord og Isefjorden har beredskabsmyndighederne i Midt- og Vestsjællands Politikreds igennem de seneste 24 timer været i tæt kontakt for at tilrettelægge og koordinere indsatsen, når vandet begynder at stige.

Ved et møde i Den Lokale Beredskabsstab* i dag den 1. januar 2019 kl. 12.30 har myndighederne drøftet en række scenarier for håndteringen af vandstigningen, og det er indtrykket, at myndighederne er rigtig godt forberedte på de ventede udfordringer.

I øjeblikket arbejder myndigheder og frivillige på en række forskellige forebyggende tiltag omkring Jyllinge Nordmark og Roskilde Havn i Roskilde Kommune, mens Vestsjællands Brandvæsen og Beredskabsstyrelsen arbejder på at etablere mobile dæmninger i området omkring Holbæk Havn.

Nærmere information om de iværksatte tiltag kan indhentes via de to kommuners hjemmesider: www.roskilde.dk og www.holbaek.dk


Den Lokale Beredskabsstab / Midt- og Vestsjællands Politikreds

Michael Fl. Rasmussen
politiinspektør


*) Den Lokale Beredskabsstab består af ledelsesrepræsentanter fra Østsjællands Beredskab, Vestsjællands Brandvæsen, Beredskabsstyrelsen Sjælland, Hjemmeværnsdistriktet, Sundhedsberedskabet/Region Sjælland og Politiet.

Pressekontakt

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

 

Camilla Schouw Broholm
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Flere nyheder

14. januar 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Forebyggende foranstaltninger mod forhøjet vandstand er iværksæt i Roskilde og Holbæk kommuner

Den Lokale Beredsskabsstab for Midt- og Vestsjællands Politikreds har i et nyt møde mandag morgen drøftet status for beredskabsmyndighedernes forberedelser til den forhøjede vandstand i Roskilde Fjord og Isefjorden.

13. januar 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Koordinerende møde afholdt før forhøjet vandstand i Roskilde Fjord og Isefjorden

Den lokale beredskabsstab har søndag eftermiddag afholdt et koordinerede møde inden den forhøjede vandstand i Roskilde Fjord og i Isefjorden.

12. januar 2019

Midt- og Vestsjællands Politi

Myndighederne er klar efter varsel om ny forhøjet vandstand på mandag i Roskilde Fjord og Isefjorden

Vandstanden i Roskilde Fjord og Isefjorden forventes at stige til mellem 110 og 145 cm over daglig normal vandstand

Nej tak til cookie