Spring til hovedindhold

Forslag

Midt- og Vestsjællands Politi

Nyhed

5. maj 2022 11:59

Tiltale rejst i omfattende sag om krænkelser af mindreårige

Anklagemyndigheden har nu udfærdiget anklageskrift i en sag om et meget stort antal krænkelser af mindreårige børn. Sagen skal efter planen domsforhandles til august.

Midt- og Vestsjællands Politi har nu rejst tiltale mod en 47-årig mand for et meget stort antal seksuelle krænkelser af mindreårige børn.

Der er således rejst tiltale for seks tilfælde af voldtægt ved andet seksuelt forhold end samleje efter straffelovens paragraf 225, jv paragraf 216 stk 1 og stk 2, ved at den nu 47-årige blandt andet har befølt mindreårige piger på deres kønsdele, mens de sov i hjemmet hos den tiltalte.

Manden er desuden tiltalt for blufærdighedskrænkelse over for 11 mindreårige piger, hvoraf to endnu ikke er identificerede, ved at have sendt seksuelle beskeder og billeder til dem over sociale medier og formået pigerne at foretage en række krænkende handlinger, som de sendte ham fotos og vidoer af. I en række tilfælde foregav manden over for pigerne at være væsentligt yngre, end han rent faktisk er.

Dertil kommer tiltale for blufærdighedskrænkelse over for 31 børn, der er filmet og fotograferet i forskellige situationer, herunder mens de var nøgne eller gik i bad i hjemmet hos tiltalte. Det er anklagemyndighedens opfattelse, at krænkelserne er sket over en årrække startende fra 2011.

Manden er også tiltalt for besiddelse og videregivelse af film og billeder med børnepornografisk materiale.

Manden har siddet varetægtsfængslet siden 20. april 2021. Det forventes, at domsforhandlingen kan indledes ved Retten i Roskilde 9. august 2022. Der er berammet 30 retsdage til behandlingen af sagen.

 Pressekontakt

 

 

Kommunikationschef Thomas Kristensen

E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210

Martin Bjerregaard
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Charlotte Tornquist
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
Maria Sander Hansen
E-mail: mvsj-kommunikation@politi.dk
Telefon: 25426210
 

 

Flere nyheder

1. juli 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Otte måneders fængsel for at stalke eks kæreste

I den første sag, hvor en mand blev varetægtsfængslet efter de nye bestemmelser om stalking, blev der i dag afsagt dom ved Retten i Roskilde.

1. juli 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Pressekontakt til politiets indsats vedr. anden etape af Tour de France

Fyns Politi leder den politimæssige indsats lørdag den 2. juli 2022 ved afviklingen af Tour de France etape 2 fra Roskilde til målet i Nyborg.

29. juni 2022

Midt- og Vestsjællands Politi

Kontrol af studenterkøretøjer går i den rigtige retning

Sommeren er lig med glade studenter på studentervogne – og det betyder samtidigt også, at politiets tungvognscentre er på vejene for at foretage kontrol af køretøjerne, så alle kan få en sikker kørsel.

Forslag