Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

24. juni 2022 14:42

Nordjyllands Politi: uddrag af døgnrapporten fra den 21.-24. juni 2022

Tricktyveri i Frederikshavn, indbrudstyve overrasket i Brønderslev og havetraktorer stjålet. Læs døgnrapporten fra Nordjyllands Politi.

Døgnrapport

Brønderslev – overraskede indbrudstyve

På Kattegatsvej i Brønderslev kom en beboer onsdag formiddag hjem til sin villa, hvor hun overraskede to gerningsmænd i, at bære hendes nyindkøbte hvidevarer ud af huset. De forlod stedet via hoveddøren og nåede ikke at få noget med sig.

Har du set to mænd forlade Kattegatsvej i et vist tempo onsdag formiddag, så hører politiet gerne fra dig på telefon 114.

 

Øland – indbrud i ladebygning

På Klausholmvej ved Øland har der, mellem onsdag kl. 20:00 og torsdag kl. 8:00, været indbrud i en ladebygning ved en landejendom. Her er bl.a. blevet stjålet diesel, en børne-ATV af mærket Suzuki, en kompressor, et hæve-sænkebord og flere andre effekter. 
Nordjyllands Politi har udtaget spor i sagen, men hører gerne fra vidner i sagen på telefon 114.

Åbyen – havetraktor stjålet

Fra en garage i Åbyen ved Hirtals har ukendte gerningsmænd, på et tidspunkt mellem tirsdag kl. 14:00 og torsdag kl. 16:00, begået indbrud i en garage. Her havde de blandt andet taget en grøn havetraktor af mærket Yardman og en Gasgrill.

Frederikshavn – tricktyveri på p-plads

En anmelder fortalte at han tirsdag omkring kl 11:30, på p-pladsen ved Meny i Frederikshavn, var blevet antastet af en mand, som ville sælge ham skindjakker. De gik over til en almindelig, gul personbil for at kigge på jakkerne, som lå på bagsædet. Det er imens de gjorde dette, at anmelder mener hans pung blev stjålet.

 

Hobro – bilist kørt til tjek

Onsdag eftermiddag påkørte en 84-årig bilist en varebil bagfra. Uheldet skete på Hostrupvej ved Hobro. Bilisten blev ikke skønnet påvirket, men der stod to åbne øl i bilen. Den 84-årige bilist blev kørt til tjek på sygehuset og fik i den forbindelse udtaget en blodprøve med henblik på at fastslå evt. alkoholpromille.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

8. august 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: uddrag fra døgnrapporten 5. - 8. august

Indbrud, tasketyveri og hærværk samt efterlysning af vidner til voldssag. Nordjyllands Politi udgiver på flere hverdage et uddrag fra døgnrappoterne.

5. august 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag af døgnrapporten 3. - 5. august

Designervarer stjålet fra lejlighed i Frederikshavn, meget højlydt havefest i Brønderslev, og en garder vil gerne hjem igen til Sindal. Læs et uddrag af politiets døgnrapport her.

3. august 2022

Nordjyllands Politi

Uddrag af døgnrapport fra Nordjyllands Politi 1. - 2. august: indbrud, tricktyv og musik til ulempe

Nordjyllands Politi udgiver på flere hverdage et uddrag fra døgnrapporten.

Forslag