Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

3. marts 2022 10:04

Nordjyllands Politi uddrag af døgnrapporten den 3. marts 2022

Spiritus- og narkokørsel uden førerret, hastighedsovertrædelse, indbrud i landejendom, glatføreuheld

Døgnrapport

Spiritus- og narkokørsel uden førerret

Natten til torsdag kl. 0322 bemærkede en patrulje en bil, der kørte ad Korsholmsvej ved Aggersundvej i Fjerritslev. Patruljen eftersatte køretøjet, og føreren efterlod det på Korsholmvej og forsøgte slippe væk. Det lykkedes dog ikke og han blev anholdt tæt ved køretøjet. Ved nærmere eftersyn kunne det konstateres, at han var påvirket af spiritus og narko. Han var desuden frakendt førerretten. Da det ikke var første gang han kørte spirituskørsel, vil der nu blive tale om en ubetinget frakendelse af førerretten.

Hastighedsovertrædelse

Onsdag aften kl. 1924 foretog en patrulje en hastighedsmåling på en bil, der kørte ad Hadsundevej i Terndrup. Hastigheden blev målt til 135 km/t, skønt den højeste tilladte hastighed på stedet er 80 km/t. Føreren af bilen var i forvejen betinget frakendt førerretten gældende til 2024, hvorfor der nu bliver nedlagt påstand om ubetinget frakendelse af førerretten.

Indbrud i landejendom

I perioden fra onsdag formiddag og indtil onsdag eftermiddag blev der lavet indbrud i en landejendom på Ørslev Byvej i Ørslev ved Fjerritslev. Indbrudstyven havde skaffet sig adgang til huset ved at knuse en rude i hoveddøren. Ved indbruddet blev der bl.a. stjålet Dewalt håndværktøj, Huawei tablets og en Acer bærbar computer, samt kontanter.

Glatføreuheld

Onsdag aften kl. 2336 skete der et færdseluheld på Frederikshavnsvej ved Hørmested i Sindal kommune. Føreren af en personbil mistede herredømmet over bilen på grund af glat føre. Bilen fortsatte ud i grøften og lagde sig på siden. Føreren slap uskadt fra uheldet, og kunne selv tilkalde vejhjælpen.


-

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

26. september 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten 23. - 25. september

Indbrud, spritkørsel, musik til ulempel, beruselse, telefonsvinder,

22. september 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. til den 22. september 2023

En stjålet bil, flere indbrud og et langvarigt svindelnummer. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

19. september 2023

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 14. til den 19. september 2023

En udbytterig fisketur, et dyrt lift og flere tilfælde af kørsel i narkopåvirket tilstand. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.