Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

3. marts 2022 10:04

Nordjyllands Politi uddrag af døgnrapporten den 3. marts 2022

Spiritus- og narkokørsel uden førerret, hastighedsovertrædelse, indbrud i landejendom, glatføreuheld

Døgnrapport

Spiritus- og narkokørsel uden førerret

Natten til torsdag kl. 0322 bemærkede en patrulje en bil, der kørte ad Korsholmsvej ved Aggersundvej i Fjerritslev. Patruljen eftersatte køretøjet, og føreren efterlod det på Korsholmvej og forsøgte slippe væk. Det lykkedes dog ikke og han blev anholdt tæt ved køretøjet. Ved nærmere eftersyn kunne det konstateres, at han var påvirket af spiritus og narko. Han var desuden frakendt førerretten. Da det ikke var første gang han kørte spirituskørsel, vil der nu blive tale om en ubetinget frakendelse af førerretten.

Hastighedsovertrædelse

Onsdag aften kl. 1924 foretog en patrulje en hastighedsmåling på en bil, der kørte ad Hadsundevej i Terndrup. Hastigheden blev målt til 135 km/t, skønt den højeste tilladte hastighed på stedet er 80 km/t. Føreren af bilen var i forvejen betinget frakendt førerretten gældende til 2024, hvorfor der nu bliver nedlagt påstand om ubetinget frakendelse af førerretten.

Indbrud i landejendom

I perioden fra onsdag formiddag og indtil onsdag eftermiddag blev der lavet indbrud i en landejendom på Ørslev Byvej i Ørslev ved Fjerritslev. Indbrudstyven havde skaffet sig adgang til huset ved at knuse en rude i hoveddøren. Ved indbruddet blev der bl.a. stjålet Dewalt håndværktøj, Huawei tablets og en Acer bærbar computer, samt kontanter.

Glatføreuheld

Onsdag aften kl. 2336 skete der et færdseluheld på Frederikshavnsvej ved Hørmested i Sindal kommune. Føreren af en personbil mistede herredømmet over bilen på grund af glat føre. Bilen fortsatte ud i grøften og lagde sig på siden. Føreren slap uskadt fra uheldet, og kunne selv tilkalde vejhjælpen.


-

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 51738871

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

9. december 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 07. december til den 09. december 2022

Politiet advarer unge, kriminalitetsopklarende sne faldt, butiks- og tricktyveri, spritkørsel førte til uheld og en ransagning i Aalborg. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

7. december 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 5. december til den 7. december 2022

Julegaver stjålet under indbrud, udbrændt knallert og flere tilfælde af spiritus- og narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

5. december 2022

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 2. december til den 5. december 2022

Generende fest, flere indbrud, salg af narko og flere tilfælde af sprit- og narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

Forslag