Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

10. september 2019

Fra døgnrapporten: lov om euforiserende stoffer, spirituskørsel, indbrud i sommerhus

Uddrag fra dagens døgnrapport

Politilogo på rude

Foto: Thomas Tolstrup

Lov om euforiserende stoffer

Natten til tirsdag blev der kl. 0150 standset en bil efter en kort eftersættelse. Det viste sig, at føreren ikke havde kørekort. Da politiet kontaktede ham, virkede han synlig nervøs og med rette. Efter ransagning af køretøjet og føreren, blev der fundet knap 2 gram hash. Føreren erkendte alle forholdene og kan nu se frem til bøder for forseelserne.

Spirituskørsel

Mandag eftermiddag kl. 1809, bemærkede en patrulje en bil på Damsvej i Hirtshals. Patruljen besluttede sig for at kontrollere bilen og føreren. Det viste sig, at føreren var påvirket af spiritus i en sådan grad, at han ikke måtte køre bil. Han blev anholdt og indbragt til sygehuset i Hjørring, hvor der blev udtaget en blodprøve med henblik på endelig fastsættelse af promillen.

Indbrud i sommerhus

I perioden fra den 11. august og indtil den 9. september, er der lavet indbrud i et fritidshus på Drosselvej i Tranum. Gerningsmanden har brudt et vindue op i et soveværelse. Efter opbruddet har gerningsmanden haft fri adgang til hele sommerhuset. Ved indbruddet blev der stjålet 6 spisebordstole af mrk. Børge Mogensen J 39. Alle stole med læderhynder. Dewalt dyk sav, Dewalt kap sav, 2 ph 4/1 pendellamper, boremaskiner, div. håndværktøj, Nilfisk støvsuger, Panton lamper, pendellamper og en racercykel mrk. Specialized Tarmak.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

6. april 2020

Nordjyllands Politi

Fra døgnrapporten: indbrud i Nibe, Fjerritslev & Løkken. Narkobilister anholdt. Spiritusbilist i færdselsuheld.

Nordjyllands Politi udgiver på de fleste hverdage et uddrag fra døgnrapporten. Læs uddrag fra den 3.-6. april 2020. Følg os på Twitter, Facebook og Instagram.

3. april 2020

Nordjyllands Politi

Fra døgnrapporten: narkobilist kørte i grøften. Indbrud i værksteder og lejlighed. Narkobilister anholdt.

Nordjyllands Politi udgiver på de fleste hverdage et uddrag fra døgnrapporten. Læs uddrag fra den 1.-3. april 2020. Følg os på Twitter, Facebook og Instagram.

1. april 2020

Nordjyllands Politi

Fra døgnrapporten: dieselolie stjålet fra traktor. Indbrud i værksted. Spiritusbilist anholdt. Narkobilister anholdt.

Nordjyllands Politi udgiver på de fleste hverdage et uddrag fra døgnrapporten. Læs uddrag fra den 30. marts til og med den 1. april 2020. Følg os på Twitter, Facebook og Instagram.

Afvis cookies