Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

26. maj 2020 09:21

Fra døgnrapporten: Narkopåvirket bilist, hastighedsovertrædelse på motorvejen, færdselsuheld med spirituspåvirket bilist

Uddrag fra dagens døgnrapport

Betjent med stopskilt

Foto: Thomas Tolstrup

Narkopåvirket bilist

Mandag aften kl. 2346 blev der standset et køretøj på Skjoldborgsvej i Hjørring. Ved et nærmere eftersyn af føreren og ved hjælp af en narkometertest, blev føreren testet positiv for både kokain, opiater, cannabis og metadon. Han blev ligeledes fundet i besiddelse af en mindre portion heroin. Alt sammen uforeneligt med at køre bil.

 

Han blev anholdt og indbragt. Her blev der udtaget en blodprøve, der mere præcist skal afgøre hvor påvirket føreren var.

Hastighedsovertrædelse på motorvej

Mandag aften kl. 1934 blev der foretaget hastighedskontrol på Hirtshalsmotorvejen ved Vrå. Højeste tilladte hastighed på stedet er 130 km/t. Det var der en nordmand der valgte at ignorere og han blev målt til en hastighed på mindst 172 km/t, hvilket medfører en bøde og en betinget frakendelse af førerretten.

 

Det var i øvrigt samme sted, at der blev standset en motorcykel, der havde kørt med en hastighed på 275 km/t.


Færdselsuheld med spirituspåvirket bilist

Mandag aften kl. 1727 skete der et færdselsuheld på Åstrupvej i Hjørring. En bilist overså et sving på vejen og kørte i grøften. Da patruljen nåede frem kunne de konstatere, at han var så påvirket af spiritus, at hans kørekort blev inddraget på stedet. Bilen blev beslaglagt med henblik på senere konfiskation grundet promillens størrelse. Konfiskationen vil senere blive endelig afgjort i retten.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

15. januar 2021

Nordjyllands Politi

Døgnrapport: spiritusbilist slingrede foran patruljevogn. Højlydt musik dæmpet af nattepatrulje i Aalborg C.

Udvalgte sager fra den 14. til den 15. januar 2021. Uddrag fra Nordjyllands Politis døgnrapport udgives de fleste hverdage. Følg @NjylPoliti på Twitter og Facebook.

14. januar 2021

Nordjyllands Politi

Fra døgnrapporten: Mistænkeligt forhold, indbrud i lejlighed, glatføreuheld

Uddrag fra dagens døgnrapport.