Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

29. juni 2020 09:29

Fra døgnrapporten: Indbrud i villa, indbrud i apotek, sprirituskørsel

Uddrag fra dagens døgnrapport

Døgnrapport

Indbrud i villa

Natten til mandag kl. 0438 blev en anmelder på Skagerakvej i Hirtshals vækket af tyverialarmen. Anmelderen stod op, og så fra trappen på første sal en gerningsmand i entreen nedenunder. Anmelderen løb efter gerningsmanden, men nåede ikke at få fat i ham, før han stak af. Anmelderen har givet et signalement af gerningsmanden. Gerningsmanden beskrives som: mand, ca. 180 cm høj, ung, slank, iført rød hættetrøje og solbriller. Han kørte fra stedet i en mindre grå bil.

Indbrud i apotek

Klokken 0124 natten til mandag blev  lavet indbrud i apoteket på Jørgen Fibigersgade i Hirtshals. En ukendt gerningsmand havde brudt bagdøren op med et koben. Bagdøren er ligeledes sikret med et gitter som gerningsmanden havde forsøgt at bryde op. Det lykkedes ikke, men ved at række ind gennem gitret fik gerningsmanden fat i en kasse med blandet medicin. Der er sikret videoovervågning fra indbruddet.

 

Spirituskørsel

Søndag aften kl. 1826 modtog politiet en anmeldelse om, at der i Pandrup – Kaas – Moseby området kørte en motorcykel rundt. Føreren skulle være spirituspåvirket. En patrulje spottede motorcyklen i Kaas og kørte efter den. Føreren af motorcyklen forsøgte at køre væk fra politiet med høj hastighed via nogle stisystemer ved skolen og politiet mistede kontakten med motorcyklen. Heldigvis havde en årvågen anmelder bemærket motorcyklen i en nærliggende grusgrav. Her fandt en af politiets patruljer føreren og motorcyklen. Føreren forsøgte nu at løbe fra politiet, men patruljen var let til bens og han blev indhentet og anholdt. Han blev nu sigtet for spirituskørsel og det viste sig at nummerpladerne var afmeldte.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

24. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. april til den 24. april 2024

Flere indbrud, tricktyverier mod ældre kvinder, narkokørsel og hærværk. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

22. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. april til den 22. april 2024

To narkosælgere og to biltyve anholdt, flere indbrud og episoder med narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 17. april til den 19. april 2024

Knivstik i Nørresundby, indbrud, falsk tusindkroneseddel opdaget, fuld indbrudstyv anholdt og flere narkobilister. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.