Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

26. november 2020 09:24

Fra døgnrapporten: Narkopåvirket bilist, falsk anmeldelse, indbrud i sommerhus

Uddrag fra dagens døgnrapport

Døgnrapport

Narkopåvirket bilist

Cirka 3 kvarter efter midnat blev der standset en bil på Arsenalvej i Hjørring. Da politiet kontaktede føreren virkede han påvirket. På trods af vurderingen fra politiet, nægtede bilisten. En narkotest på stedet kunne dog afsløre, at han var påvirket af kokain. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve, der kan fastlægge, hvorvidt mistanken er korrekt.

Falsk anmeldelse

Onsdag aften kort efter kl. 2100 ringede en anmelder til politiet. Han oplyste, at han var blevet skudt i armen, og at der var tale om et vådeskud. Det lykkedes ikke rigtigt politiet i telefonen at få sagen tilstrækkeligt belyst, og der blev sendt en patrulje til adressen på Vestbakken i Taars. Da politiet nåede frem, oplyste anmelderen, at anmeldelsen kun havde været for sjov. Personen var udad reagerende, og politiet måtte skride til anholdelse. Der blev ligeledes ransaget på stedet, og der blev fundet en lille klump hash.

Indbrud i sommerhus

Onsdag eftermiddag blev der anmeldt et indbrud i et sommerhus på Gl. Hvarrevej i Svinkløv ved Fjerritslev. Gerningsmanden havde brudt et soveværelse vindue op med et koben. Patruljen på stedet kunne konstatere, at indbrudstyven havde været rundt i hele huset, da der var såleaftryk i samtlige rum. Det kunne ikke umiddelbart konstateres, om der var stjålet noget på stedet.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 51356716

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 51541555

Flere døgnrapporter

1. marts 2021

Nordjyllands Politi

Døgnrapport: flere påvirkede bilister anholdt henover weekenden, bl.a. i Nielstrup, Brønderslev, Frederikshavn & Tversted.

Udvalgte sager fra den 26. februar til den 1. marts 2021. Uddrag fra Nordjyllands Politis døgnrapport udgives de fleste hverdage. Følg @NjylPoliti på Twitter og Facebook.

26. februar 2021

Nordjyllands Politi

Døgnrapport: opmærksomme borgere forhindrede spirituskørsel. Indbrudstyv forsøgte at sælge stjålne stole på nettet.

Udvalgte sager fra den 25. til den 26. februar 2021. Uddrag fra Nordjyllands Politis døgnrapport udgives de fleste hverdage. Følg @NjylPoliti på Twitter og Facebook.