Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

20. august 2020 09:27

Fra døgnrapporten: Forsøg på tyveri fra byggeplads, narkopåvirket bilist, spirituskørsel

Uddrag fra dagens døgnrapport

Døgnrapport

Forsøg på tyveri fra en byggeplads

Natten til torsdag kl. 0214 modtog politiet en anmeldelse fra et vægterfirma om, at der på en byggeplads på Sohngårdsholmsvej, listede 2 mænd rundt. De to mænd udviste overordentlig stor interesse for en container med værktøj i. Da de to mænd fornemmede, at de var opdaget løb de fra stedet. De sprang begge over et hegn og løb ind i en have. En af politiets hundepatruljer sendte en hund afsted for at opsnuse gerningsmændene. Det lykkedes og de blev begge anholdt. Den ene blev kørt forbi skadestuen, efter at være blevet bidt af en af politiets hunde.

Narkopåvirket bilist

Onsdag eftermiddag kl. 1540 bemærkede en patrulje et køretøj på Himmerlandsgade i Hadsund. Patruljen fattede mistanke, og bilen blev standset på en rasteplads ved Lindenborg Å. Da patruljen kontaktede føreren, kunne de straks se, at føreren var påvirket af euforiserende stoffer. Dette blev bekræftet ved en narkotest. Han blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve.

Spirituskørsel

Onsdag aften kl. 2237 var der en patrulje, der kørte igennem Jernbanegade i Kaas. Patruljen genkendte en fører af en bil, og valgte at standse ham. Det var en god ide. Han var påvirket af spiritus og alene af den grund måtte han ikke køre bil. Han var dog i forvejen frakendt førerretten. Han blev anholdt og der blev udtaget en blodprøve til endelig fastlæggelse af promillens størrelse.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

24. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. april til den 24. april 2024

Flere indbrud, tricktyverier mod ældre kvinder, narkokørsel og hærværk. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

22. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. april til den 22. april 2024

To narkosælgere og to biltyve anholdt, flere indbrud og episoder med narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 17. april til den 19. april 2024

Knivstik i Nørresundby, indbrud, falsk tusindkroneseddel opdaget, fuld indbrudstyv anholdt og flere narkobilister. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.