Spring til hovedindhold

Forslag

Nordjyllands Politi

Døgnrapport

22. oktober 2020 10:27

Fra døgnrapporten: forsøg på indbrud i tøjforretning, indbrud i villa, bilist påvirket af hash, kørsel i frakendelsestiden

Uddrag af dagens døgnrapport

Døgnrapport

Forsøg på indbrud i tøjforretning

Torsdag aften, en times tid efter midnat, blev der forsøgt indbrud i en tøjforretning på Nørregade i Hirtshals. Gerningsmanden havde forsøgt at bryde et vindue op med ukendt genstand. Det lykkedes ikke gerningsmanden, at skaffe sig adgang til butikken. Pgl. er formentlig blevet skræmt væk af en tyverialarm på stedet.

Indbrud i villa

Natten til torsdag omkring kl. 0245 blev der lavet indbrud i en villa på Hans Tausensvej i Frederikshavn. Gerningsmanden havde knust en rude. Fra stedet blev der stjålet bl.a. en skuldertaske og en diamant ørestik.

Bilist påvirket af hash

På Humlebakken i Aalborg blev der kl. 0200 standset et køretøj. Da politiet kontaktede føreren, oplyste han selv, at han kort forinden han blev standset havde røget en joint. Ved ransagning af bilen, blev der ligeledes fundet en mindre klump hash. Føreren blev anholdt, og der blev udtaget en blodprøve.

Kørsel i frakendelsestiden

Onsdag eftermiddag kl. 1325 blev der standset et køretøj på Nordjyske motorvej ved Støvring. Standsningen af køretøjet var ren rutinemæssig, men da patruljen kontaktede føreren, kunne han ikke fremvise et kørekort. Det havde han nemlig fået frakendt og måtte således ikke køre bil. Det modtager han nu en bøde for, ligesom ejeren af køretøjet kan se frem til en bøde for at have overladt køretøjet til en person, der ikke lovligt kunne føre det.

Pressekontakt

Christian Brinck

E-mail: cbr013@politi.dk
Telefon: 5135 6716
 
Lene Kold 
E-mail: lko024@politi.dk  
Telefon: 5173 8871

 

Maria Odgaard

E-mail: mso083@politi.dk

Telefon: 2963 7506

 

Vagtcentralens pressetelefon
Telefon: 5154 1555

24. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 22. april til den 24. april 2024

Flere indbrud, tricktyverier mod ældre kvinder, narkokørsel og hærværk. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

22. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 19. april til den 22. april 2024

To narkosælgere og to biltyve anholdt, flere indbrud og episoder med narkokørsel. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.

19. april 2024

Nordjyllands Politi

Nordjyllands Politi: Uddrag fra døgnrapporten fra den 17. april til den 19. april 2024

Knivstik i Nørresundby, indbrud, falsk tusindkroneseddel opdaget, fuld indbrudstyv anholdt og flere narkobilister. Læs et uddrag af døgnrapporten fra Nordjyllands Politi her.